Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wujek staszek ze wsi

Mam 23 lata i prawie żadnego doświadczenia zawodowego

Polecane posty

tylko przy pracach dorywczych typu ulotki, inwentaryzacja, liczenie pasażerów komunikacji miejskiej, praktyki, czy zostanę bezrobotny? Studiuję dziennie dopiero na 2 roku, czy jestem pasożytem? Czy w moim wieku każdy już pracuje?

jak to jest ludzie?

Jestem w podobnej sytuacji mam 23 lata, na koncie szkołę średnią, 5-cio miesięczny staż i 5 miesięcy w pracy na stacji benzynowej... zero pracy, zero mozliwości, zero doświadczenia... Nigdzie nie chcą do pracy na staż już nie dostane bo miałam 5 m-cy, a są tacy którzy w ogóle nie mieli... iść się powiesić...

ja w tym wieku też miałam tylko dorywcze doświadczenie- Anglia, pizzeria, ulotki, jakaś akwizycja telefoniczna. Miesiąc przed 23 urodzinami weszłam dopiero w tryb normalnej pracy na umowę. Więc jeszcze jest ok, tylko musisz się zorganizować ;) No chyba, że masz studia typu prawo/ medycyna, gdzie praca po studiach jest i będzie

Gość rejczel łejsz
Jak ja miałam 23 lata to tez nie miałam prawie żadnego, tylko jakies właśnie dorywcze na studiach. Chwytaj się czego popadnie, w dzisiejszych czasach doświadczenie jakiekolwiek jest bardzo ważne.

Problem w tym, że w małych miejscowościach nie ma szans złapania "czegokolwiek", a o wyjeździe nie ma mowy... Cięzko żyć w tym naszym kraju...

Gość hjgjhgjhg
juz kolejny raz czytam ten post lecz sie