Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pioooo

masturbacja nie sprawia mi przyjemności - dlaczego tak jest?

Polecane posty

ale autorka ma UDANY SEKS :D tylko masturbacja jej nie wychodzi ;P innymi słowy daje radę z trzydaniowym obiadem z przystawkami i deserem tylko na frytkach z keczupem się wykłada ;D

nie wiem czy autor tej ściany tekstu wie, ze udokumentowane badaniami medycznymi jest, ze sa kobiety potrafiące mieć nawet ponad 80 orgazmów w ciągu godziny. To chyba potrzebne by były ze dwa pułki armii przynajmniej, a nie 7 facetów ;P :D

Gość karolina z komina.../
takie co mają tyle orgazmów, nie potrzebują do tego faceta

Gość dziki źwiesz
zapytaj sie chanki z ITFU dlaczego Kszysiek woli alkocholl od takiej kobiety eghegehhe chanka wie, ale nie powie jeno wysyczy ssss....ssss....sssss......sssssss......sssssss........ssssssss sssie jom niczym jamochłon ale nie w ten otwor gebowy ma niezapełlniony :-) Chanki TV tak majom..zamiast urody mają serdeczny charakter w postaci Jadowitej życzliwości egheghe

Gość karolina z komina...//
nie, podszywie. jest takie zaburzenie, ze kobiety mają niechciane, niekontrolowane orgazmy. nie jest to dla nich przyjemne.

w najbardziej prozaicznych

Gość pioooo
Dzięki za wszystkie wypowiedzi ;) Choć tekst o Witku w ogóle mnie nie podniecił :P Wolę poczuć zapach mężczyzny, dotykać jego spocone ciało, czuć dotyk, smak, to mnie podnieca ;) Będę próbować przy najbliższej "okazji". Wypiję kieliszek wina, zamknę oczy, wyobrażę sobie faceta w białej koszuli, może odlecę :P

mozesz włozyć jego noszoną koszulę.

lepiej umów się z partnerem na telefon albo skype wtedy i on będzie mógł mies frajdę, i tobie będzie łatwiej ;P

Gość pioooo
dlaczego w białej koszuli? Szczerze sama nie wiem... nie jest Ci w stanie tego racjonalnie wytłumaczyć, po prostu mnie to kręci :) Seks przez telefon nie jest zły, ale ja nadal dotykam się sama i nic nie wychodzi :(

Gość pioooo
Uciekam spać, jutro wieczorem się pojawię :)

Gość pioooo
W sumie, to się zastanawiam... czy liczba masturbujących się kobiet jest zbliżona do liczby masturbujących się mężczyzn? Czy ta przyjemność dotyczy głównie facetów?

Gość pioooo
znowu porażka... odpuszczam i czekam na narzeczonego :P on zdziała cuda :D

Gość Łodzianka Nowego fanka
Dziwny przypadek, by nie rzec... nieprawdopodoibny...

Gość pacz
widocznie źle to robisz

pioooo jutro mam chwile po 23.00 jezeli pozwolisz, to uwazam ze to jest ten moment, kiedy nazlezy temat zakonczyc prowokujesz bez potrzeby, a to nie jest nic niezwyklego, to nie jest temat na wiecej niz 24 godz, ktore wlasnie minely

Gość pioooo rozumiem Cię
doskonale bardzo długo z wyboru byłam sama i potrafiłam się dotykać tak aby mieć jakąś przyjemność od czasu kiedy spotykam się z Nim 😘 dotykanie mnie nie kręci reaguję tylko na Niego obłęd

Gość Kurkawodna123568898
Mam tyle samo lat i nigdy nie podniecala mnie masturbacja. Śmieszy mnie to całe "ustawianie słuchawki od prysznica żeby strumień leciał na lechtaczke" xD dotykanie swojego ciała kojarzy mi się z jednym - myciem się. Nic szczególnego nie czuję. Mogę się tam nawet drapac, jak po kolanie albo ramieniu xD Najbardziej podnieca mnie bliskość drugiej osoby. Nawet nie dotyk, ale zapach, wyczuwalne na odległość ciepło ciała, głos... Dotyk to zakończenie drogi. I dobrze mi z tym... Tak naprawdę to przeszkadza mi to tylko wtedy gdy chłopak zakłada gumkę i narzeka że w tym czasie mogłabym sobie robić dobrze. Nie potrafi pojąć że dużo bardziej od macania się w tych okolicach podnieca mnie patrzenie na niego i oczekiwanie w napięciu :)

Gość gość
Witam balagm o pomoc. Mam 33 lata jestem po dwoch cesarkach (nie z wyboru) z ex mezem przez 8 lat malzenstwa mialam z 2 orgazmy. Obecnie jestem w zwiasku z moim partnerem gdzie nie umiem szczytowac