Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 160cm/ ? kg

będę nadal sexy?

Polecane posty

Gość 160cm/ ? kg

Jeśli zbiję wagę do 40 kg przy wzroście 160 cm? ile powinnam ważyć przy moim wzroście? :( Z góry zaznaczam, że nie mam żadnej nadwagi, waga jest w normie. Ale szczupła nie jestem! 😭

jesli zbijesz wage do 40 kg, to niestety nie bedziesz seksi :) ...... skoro nie masz nadwagi, to nie rozumiem czym sie przejmujesz

Gość kalinka...
Mam koleżankę ,która przy wzroście 1,58 waży 43kg i wygląda za chudo i nie zdrowo. Przez to nie ma powodzenia u facetów. Ważąc 40kg nie będziesz miała piersi ani tyłka,a więc jak coś takiego może być sexy?

Przy 1,60 mozesz byc seci majac 50 kg, jak rowniez 70 ;) W zaleznosci czy jestes proporcjonalna i jak rozlozone sa Twoje kilogramy ;) Zreszta na sexapil kobiety nie wplywa jedynie waga :) 40 kg to zdecydowanie za malo :)

Gość faxet++
Dzireczyny! Ile powinienem zrzucić? Ważę 98 kilo przy wzroście 182 cm.

Gość faxet++
Miało być dziewczyny.

facet, nie rozumiem dlaczego masz cokolwiek zrzucac :) ..... chyba, ze sie zle czujesz i masz trudnosci z chodzeniem :)

Gość faxet++
Mam mięśnie, ale też sporo tłuszczyku, głównie na brzuchu (chociaż jest on rozłożony dosyć równomiernie).

Gość 160cm/ ? kg
hmm, aha. Ok. Dzięki. W każdym bądź razie odchudzanie już zaczęłam. I jeszcze przemyślę przy jakiej wadze się zatrzymać. Andro, chyba sobie ze mnie kpisz. To zdecydowanie za dużo. ;) Może i faktycznie przesadziłam z tymi 40 kg. Ale powyżej 50 nie zamierzam ważyć. No sama już nie wiem, podoba mi się taka szczupła figura, ale nie chcę wyglądać na anorektyczkę :O ok. Zobaczę co z tego będzie. Jeszcze raz dzięki ;)

Gość faxet++
zdjęcia nie wyślę, ale mogę przybliżyć jeszcze jakieś szczegóły:)

to znaczy, ze jestes normalnym facetem :) ..... powinienes byc z tego dumny

Mam mięśnie... zabawny koleś. Każdy ma mięśnie, nie jesteśmy ślimakami. Sęk w tym czy pozwolą ci one unieść tę dzierlatkę, która specjalnie dla ciebie chce zbić do czterdziestu, byś ją spokojnie wyciskał na ławeczce a nie jak inni tłuką się z jakimś żelastwem, dokładając co serię po 5kg... :P

A ramiona i uda jakie masz? Wrzuc zdjecie...przeciez nie kaze Ci paszportowego tu wystawiac...tylko sama sylwetke Ale z tego co piszesz dla mnie jestes ok...chociaz podobno jestem sama pasztetem wiec sie nie znam :D

Gość 160cm/ ? kg
Nowy ❤️

Śmiało pokazuj swój wylewny brzuszek. Chyba nie zasłania ci jeszcze genitaliów. Jak na ironię matka natura obdarza grubasków, jak na złość małymi ponad miarę. I szybko gubią kontakt wzrokowy z własnym przyrodzeniem. :D :P

Nowy, skad znasz ten lustrzany temat? :) .... czyzby z wlasnego doswiadczenia :)

Za dużo różowego dziewczyny ;) 🖐️ I już zmykam z pola widzenia, tylko jeszcze słówko do cm/kg. Nie zrób z siebie worka kości :( , lepiej jak jest więcej, bo jest z czego ująć :) I to o czym piszesz nie ma nitz wspólnego z seksapilem, bo kobiety z tym się rodzą i go mają, lub mają go mało... na tyle, mało że kombinują. Ciekawe do, której grupy ty się zaliczasz? ... ;)

Gość kiedysssa
kiedys przy 160 wazylam 45 i wygladalam dobrze,ale nie mialam piersi itp. jestem proporcjonalna wiec wygladalo ok. teraz mam 60 i mam w koncu czym oddychac:D i teraz czuje sie lepiej niz wtedy,na pewno bardziej kobieco,a nie jak nastolatka. moja wymarzona waga to ok 53 i taka dla siebie uwazam za doskonala.

frida6... spokojnie. Jestem z tych chudzielców z zapadniętą klatą. :( Ratują mnie tylko szerokie ramiona i wyprostowana sylwetka, przez to nie jest to tak wyraźne. Tak czy siak z takim miśkiem miałbym kłopoty na solo. Rozdeptałby mnie jak muchę i tylko przez neta mogę takim "napluć w twarz" :P. Chociaż i to nie daje gwarancji bezpieczeństwa. Namierzają i przyjeżdżają z kolegami. Solówka wtedy odpada :( ... :P :P a i uciekać nie ma dokąd.

Nowy, to znaczy, ze biedulek jestes ;) ..... zapadnieta klatka.... chudy.... najwyzszy czas sie ozenic :P wtedy nie dosc, ze sie podtuczysz, to jeszcze bedziesz mial ochroniarke :P :D

Gość dziki źwiesz
chudy jak sie ozenisz to ci wstawią koledzy ławkę do salonu tak wiec śmiało wal chłopie na powiat i szukaj tej co z wiatrem i tej co pod wiatr spodnica lata :-) bedziesz miał żone i ochroniarkę na dwie głowy i jeden gumowy wąż ogrodowy eghegeh ....podlewać sam nie bedziesz musiał :-)

frida6... Ty piszesz a moja babcia wiecznie mi to powtarza. :D Nawet zaryzykowałem i "przemęczyłem" :P się z paroma kobietami. I chociaż wszystkie były piękne, to żadna nie miała mi ochoty prać skarpetek. Co mnie nie zdziwiło, bo nie tego szukałem. :) Do dziś odbijają mi się czkawką, ale to były najpiękniejsze chwile w moim życiu, za co im serdecznie dziękuję.:) ❤️ I nigdy nie zapomnę. :) Teraz jestem stary, stetryczały i nitz mi się nie chce. :P