Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z problemami

Czy któraś tak miała??

Polecane posty

Witam mam problem z moja prawą piersią. po zewnetrznej stronie od mniej wiecej roku albo troche dłużej mam coś co wyglada troche jak liszaj, czy blady siniak. Skóa w tym miejscu jest zawsze bardzo sucha. normalnie nie wydaje mi się bym cos w tym miejscu wyczuwała, ale gdy mam okres to czuje że piersi są twardsze (choć akurat obie). Miała już któraś z was coś takiego? dodam że kremy, pilingi ani nic tego typu nie pomogło. Jestem obecnie za granica więc nie chodzę po lekarzach za często.

Gość bdfhbfdh
też tak miałam. Postaraj się zadbać bardzie jo higienę. W miejscu gdzie to masz używaj np. płynów do higieny intymnej, rób peelingi (przede wszystkim takie żeby wyschły w tym miejscu). Mi to pomogło, mam nadzieję że Tobie też :)

Gość bdfhbfdh
jeszcze clotrimazolum możesz użyć :)

kiedy ja właśnie uzywałam nawet takich plynów na to. Dbam o higiene a o to miejce szczegolnie, bo mnie martwi jego stan. Nie wiem co mam z tym zrobić.

znaczy to nie tak że cały czas jest przesuszone, bo wiadomo peelingi i kosmetyki robia swoje, przynajmniej na pare godzin, ale przebarwienie przypominające siniaka pozostaje bez zmian. Nie miałam tego od zawsze i dlatego mnie to martwi.