Gość malpka@ Napisano Kwiecień 27, 2013 Hejka Co preferujecie??? Firanki zakardowe czy coś innego.A może lambrekin i zasłony? Jakie macie pomysly na tanie i niebanalne udekorowanie okna?? A może tylko rolety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja damą, a ty rycerzem Napisano Kwiecień 27, 2013 Mi podobają się rolety rzymskie, sama takie mam w pokoju, sa super i mają przepiękny czerwony kolor:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Azazel Pazuzu Napisano Kwiecień 27, 2013 a mi się marzą drewniane okiennice wewnętrzne. mam mieszkanie w kamienicy i jako, że zamierzam w tym roku wymienić okna to chyba sobie takie sprawię. A firanek i innych szmat w oknach nie znoszę - drobnomieszczańskie kurzozbieracze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malpka@ Napisano Kwiecień 27, 2013 Rolety rzymskie mi też bardzo tylko to nie lada wydatek:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malpka@ Napisano Kwiecień 27, 2013 Bardzo mi się podobaja zazdroski z gipiury, tanie nie są ale jaku efekt :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gtyhuj Napisano Kwiecień 29, 2013 czym sie roznia rolety rzymskie od zwyklych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczyna bez tatuażu 0 Napisano Kwiecień 29, 2013 zauwazylam w nowym bloku,że prawie wszyscy mają Rolety Dzień Noc. Nie wiem co to własciwie jest i na czym polega (takie pasiaste) nawet ładnie to wyglada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja damą, a ty rycerzem Napisano Kwiecień 29, 2013 to sa rolety rzymskie: http://www.rolety-olsztyn.pl/images/rz2.jpg Jak widzisz nie umocowane w oknie tylko na ścianie, sa ładniejsze od tych zwykłych i nie musisz kupować firanek itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gtyhuj Napisano Kwiecień 29, 2013 czyli rolety rzymskie łatwiej zamontować, można myć okno, ale mają też minus taki,że parapet zasłonią jak firanka, ja bym wolała chyba zwykłe rolety, żeby trzymać kwiaty na parapecie, autorko, bedziesz cos trzymac na oknie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malpka@ Napisano Kwiecień 29, 2013 Ta rzymska rolete można też montować na rame okna i wtedy parapet wolny:) tak jak panele/wachlarze też fajnie wygladaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malpka@ Napisano Kwiecień 29, 2013 Lubie wzory kwiatowe. bardziej nuż pasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malpka@ Napisano Maj 1, 2013 up rup ulop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 12, 2013 Piekne żakardowe zasłony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2014 Widziałam ostatnio w sklepie w swietochłowicach takie rolety bardzo dekoracyjnie wygłądały http://dom-partner.eu/rolety-producent/item/5-rolety-dzień-noc musze pomierzyć okna i chyba sprawie sobie takie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magdalena876 Napisano Listopad 4, 2014 Tutaj http://www.mgprojekt.com.pl/blog/wystroj-okien-w-pokoju-dziecka/#axzz3I8snhhR4 jest świetny artykuł dotyczący wystroju okien w pokoju dziecka. Warto skorzsytać z przedstwionych pomysłów. Pokój dziecka nie musi być nudny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2015 ja lubię proste zasłony, i styl minimalistyczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 7, 2015 bardzo różne firanki można znaleźć w Słupsku w http://dekoracjeokienslupsk.pl/ ja tam znalazłam bardzo fajne, nowoczesne firanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koala Napisano Luty 4, 2020 jeśli komuś zależy na rozsądnej cenie, użyteczności oraz super wyglądanie to powinien wybrać plisy Nafi. To jest takie kompleksowe rozwiązanie do domu czy mieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helenaszy 1 Napisano Czerwiec 11, 2021 (edytowany) Ja ostatnio zamówiłam bardzo fajne zasłony na pościelove24 . Maja dużo fajnych wzorów a to sami w sobie jest fajna dekoracja Edytowano Czerwiec 11, 2021 przez helenaszy usunięcie złego linka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach