Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daga2307

Pradopodobienstwo zajscia w ciaze. w ktorym cyku Wam sie udalo?

Polecane posty

tak jak w temacie. w ktorym cyklu udalo wam sie zobaczyc dwie kreseczki? w jakie dni (ile dni przed owulacja) wspolzylyscie?

Gość ja wpadlam, ale powiem
jak było u mnie. miesiaczke miałam 8-12 maja, 19-22 wspolzylam bez zabezpiecznia, i wtedy wpadlam... jak Ci to cos da, to prosze:)

ostatnia @ mialam 15.04. zapomnialam o kalendarzyku i kochalismy sie codziennie (max co 2 dzien) bez zabezpieczenia. wiec od jakis 4-5 dni powinnam miec dni plodne. jestem po poronieniu i slyszalam, ze kobieta po tym jest bardziej plodna, nie wiem ile w tym prawdy

Gość madziulka 567
w 8 tygodniu po wspolzyciu ja dopiero zobaczylam dwie kreseczki,wczesniej same negatywne testy byly,wiec pozno :)

madziulka 567 a @ mialas? ja mialam 16.02 zabieg lyzeczkowania, miesiaczke mialam 33 dni po zabiegu, nastepna 27 dni (taki zawsze mialam cykl (ale tym razem nic mnie nie bolalo). od tamtego czasu kochalismy sie bez zabezpieczenia. moze i to glupiota, ze nie uwazalismy ale to nie tylko moja wina. zastanawiam sie teraz jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze

Gość a wiec tak....
w pierwsza ciaze zaszlam po 15 miesiacach staran a w druga w pierwszym cyklu. Wspolzycie miedzy 12 a 16 dniem cyklu. Testy pozytywne ok 32 dc.

Gość lena3097
Mi się udało w 9 cyklu.starań. Wspolzylam w okolicach dni plodnych tak średnio co 2 dzień. A II kreseczki zobaczyłam w 27 dc :). Wcześniej nie udawało się bo za bardzo chciałam, dopiero jak odpuściłam to wtedy się udało ;) Za 3 tygodnie rodze :)