Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaMil 23l

Związek z byłą striptizerką

Polecane posty

Gość KaMil 23l

Od dwóch miesięcy spotykam się z pewną Laurą. Na początku powiedziała mi ,że nie pracuje i studiuje. Kiedy zacząłem bardziej drążyć temat o jej przeszłości to powiedziała mi ,że wcześniej się uczyła i to było kłamstwo. Mój jeden znajomy ,kiedy się spotkaliśmy powiedział mi ,że jeszcze kilka tygodni temu widział ją w klubie nocnym w roli tancerki. Kiedy jej to powiedziałem to przyznała się i powiedziała ,że nie chciała mi o tym mówić ,żebym się nie zniechęcił do niej ,bo jej zależy żebyśmy byli razem. Mam jednak wiele wątpliwości ,bo skąd mam wiedzieć ,czy ona tylko tańczyła czy też robiła coś więcej ,a poza tym jakie trzeba mieć wnętrze ,żeby się podjąć takiej profesji? Bycie z kimś takim w ogóle ma sens na dłuższą metę?

Gość Alan Neymar
Każda baba wcześniej czy później robi w c***a. Różnica między tą tzw. normalną a wyzwoloną polega na tym że jedna zrobi to szybciej a druga później.

Gość Andżela morela 30
Denerwują mnie takie pytania. Facetom chyba nie było dane wyewoluować do naszych czasów! Każdy z nich myśli, że znajdzie cudowną, kochającą ponad wszystko żonę, która będzie im prać, gotować, kochać i będzie zawsze wierna, a taki idealizm to utopia! Byłam już w związku małżeńskim i mogę z całą stanowczością stwierdzić, że nigdy już się z nikim nie zwiążę na stałe, bo to nie ma sensu. W ciągu 5 lat trwania mojego związku, zdradziłam męża 3 razy. Kobieta potrzebuje zmian i nowych emocji, których jeden facet nie jest jej wstanie zapewnić. Nie łudź się więc, że znajdziesz super-babkę tylko bierz co ci los daje i korzystaj.

Gość answer99999997
Daj szanse dziewczynie. Nie patrz na przeszlosc, moze to nie byla swiadoma decyzja tylko sytuacja ja zmusila do tego Tb sie spodobala ta dziewczyna , a nie tamta ktora juz nie jest, ona pewno bardzo cierpi ale czasu nie cofnie badz z nia w tych chwilach bo moze to ta jedyna? Kazdy z nas w zyciu zrobil cos czego sie wstydzi , taka natura nasza :)