Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polka anonimka;)

Jakie znacie ćwiczenia na odchudzanie?

Polecane posty

Gość polka anonimka;)

Moja waga mieści się w normie nie mniej jednak czułabym się lepiej o parę kilogramów lżejsza. Potrzebuję zrzucić ok. 4 kilogramów do ok miesiąca, najlepiej z pupy, łydek i ud. I może ktoś wie, czy jest jakiś sposób, żeby pozbywając się zbędnych kilogramów nie zmniejszył się przy tym biust. Mam hula hop, skakanka też może być. Najbardziej zależy mi na tym, żeby schudnąć z łydek, ale rower odpada. Wolałabym, żeby to były jakieś ćwiczenia, które mozna wykonywać w domu, z domu wychodzę tylko kiedy muszę *-* Z góry dzięki za każdą pomocną odpowiedź x)

Gość asia4680
Nie, nie ma takiego sposobu, podobnie jak nie można sprawić, żeby podczas przybierania na wadze tłuszcz odkładał się wyłącznie na cyckach. Dziewczyny, myślcie trochę...

Gość malibu912
polecam ćwiczenia ewy chodakowskiej

Gość pfffff.....
polecam zaznajomic sie z prawidlowym odzywianiem. Wyrzucic z domu cukier, olej i bialy chleb. I do odchudzania wystarczy dzienny godzinny spacer, a nie "AEROBIKI!" Naogladacie sie ludzie tych pierdol w telewizji i wymyslacie. A jak juz tak cierpisz ze musisz cwiczyc, to skakanka, bieganie, rowerek, steper. Nic nie nawymyslamy, bo najprostsze rozwiazania sa najlepsze.

Gość kljlkj;j;kj
chodakowska!

Gość polka anonimka;)
no cóż, mam 16 lat i chcę schudnąć do wakacji 4 kilo. To tyle. Nie wiem nic o odchudzaniu. Naczytałam się trochę w internecie, ale nie znalazłam na ten temat nic konkretnego. Niestety nie rozwialiście moich wątpliwości niestety, nikt mi nie pomógł -_- >_>

Gość asia4680
polka anonimka, nie jest istotne, co ćwiczysz, ważne, żebyś w ogóle coś ćwiczyła i żeby Ci to weszło w nawyk, a nie było chwilowym zrywem na trzy razy. acz nie zgadzam się z pff, najlepsze są ćwiczenia, które angażują całe ciało, nowoczesne domowe programy do ćwiczenia "na dywanie" są więc bardzo dobre. Aha, prawdopodobnie do wakacji nie osiągniesz efektu, o który Ci chodzi (to trochę za mało czasu) ale do przyszłych wakacji powinno już być idealnie, o ile będziesz wytrwała i systematyczna. Czy ćwiczyłaś coś wcześniej czy jesteś zupełnie "zielona"?

Gość Olcia Dubicka
Każde ćwiczenia są lepsze od nic nie robienia ;) Mi nawet wystarczają spacery z dzieciakami którymi się opiekuję i chodzę na plac zabaw. 4 kilogramy to nie dużo, u mnie do wymarzonej sylwetki postanowiłam schudnąć 27 kilogramów. Już wyglądam lepiej niż kiedykolwiek a schudłam dopiero 18 kilogramów po 2 miesiącach ;) Ta kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła mi tabletki odchudzające Forever Slim, można je kupić na allegro. Dopiero po nich zaczęłam tak chudnąć a wcześniej na samej diecie zanim zauważyłabym jakiekolwiek zmiany to chyba z 2 laty by minęły ;/