Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola 26.08

Jacy są Wasi mężowie jak sie Wami opiekuja i Wam pomagaja?

Polecane posty

Gość Ola 26.08

Jacy są wasi mężowe? Jak się Wami opiekują i czy często wychodzą bez Was, kiedy WY jesteście w ciąży i ich potrzebujecie? To moja pierwsza ciąża jestem w 26 tc ciąży a czuję że miedzy nami jakoś jest nie tak jak powinno być... co z tego że rozmawiamy? kocham go bardzo tak mi brakuje go ciągle ale jakos nam nie wychodzi;(

Gość Mój był przy mnie , opiekował
się mną a wychodziliśmy zawsze razem albo mąż sam na zakupy do marketu ale pocieszę , to nie normalne bo co krok czytam że facetom odbija kiedy partnerka jest w ciąży i odsuwają się od nich . Nie wiem czy to norma czy nie ale i tak współczuję bo wiem jak ważna jest pomoc męża i jego czułość, zwłascza w tym okresie .

Gość jkefbekrbkejfvbke
Mój mąż miał mnie totalnie gdzieś w ciązy. Uważał,ze to nie choroba i mogę robic wszystko.Owszem,gdy mnie bolał brzuch itp to się wtedy dopiero martwił.Ale wedlug niego przeciez moglam sobie kupic zgrzewke wody i wniesc na 4 pietro po schodach.Coz mialam robic,dzwigalam,robiłam wszystko...On pracowal do 19,ja do 16. Mam do niego żal o to do dzis,on wie o tym. Na szczescie zmienił się gdy urodzilo sie dziecko a ja ledwo przeżyłam cesarkę. Wtedy się otrząsnął

Gość jkefbekrbkejfvbke
A z domu tez wychodzil beze mnie.Bez problemu potrafil mnie zostawic. Ściągnął mnie do siebie do belgii,zostawial w tym wielkim,obcym miescie samą w ciąży i szedł na mecz z kumplami itp. Takie wychowanie.

Gość fgggggggueee
biedne niunie, ktorymi tzreba sie w ciazyy opiekowac i ciumkac do brzuszkow. Co za niezaradne zyciowo kobiety w tych czasach, polowa nie dojrzala do tego, by zostac matkami.

Gość Bo faceci boją się
że nagle będą mieć dwójke dzieci, żonę i przyszłe dlatego neichętnie pieszczą swoje żonki i nie dają im się rozpieszczać bo przeraża je perspektywa podwójnego tatusia.

Gość Dokładnie, faceci nie lubią
się dla kogoś poświęcać a sytuacja kiedy muszą być czuli i jeszcze pomagać ich zwyczajnie przeraża bo to oni są od brania i zjadania tego co im się podstawi pod nos :).