Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgorzatka12344321

nos duży a la żydowski - pomóżcie

Polecane posty

Gość Małgorzatka12344321

Otóź chodzi o to, że mam taki duży żydowski nos garbaty i długi a jestem dziewczyną, co dodatkowo psuje mój wygląd. Nie jestem urodziwa, no i wiecznie jakieś zaczepki. A to że wyglądam jak Chopin, a to Żydówa, a to że mam wielki nos. ile można to znosić, mam doła i jestem raczej zamknięta wogóle mnie nie ciągnie do nowych znajomości. w gimnazjum nikt nie zwracał uwagi a teraz, w liceum jakieś przytyki się pojawiały a i teraz na studiach ludzie się nie krępują żeby zrobić mi niemiły przytyk. Na operację i tak nie mam więc muszę taka szpetna chodzić. poradźcie mi coś jak sobie radzic gdy wszyscy oceniają tylko po wyglądzie.

Gość rrtrttttyty
w koszmarnym srodowisku sie obracasz. nie daj sie, nikt nie jest doskonaly, tez przygaduj, np. a ty masz krzywe nogi, zolte zęby, pryszcze, itp, każdy cos ma.

Gość Miłaminnie
tylko ja już doszłam do takich przemysleń że nie powinnam mieć dzieci, bo skoro moi średnio urodziwi rodzice stworzyli takie coś - generalnie ten nos mnie rozwala. Myslę żeby uzbierać na operację jak pójdę do pracy, lecz z drugiej srony środowisko Żydowskie jest wpływowe więc może przyda mi się to w zyciu, jak będę wpierać że jestem Zydówką. Dodam że nie mam w rodzinie żadnego zyda ani araba za co ten wygląd, gdybym jeszcze mieszkała w Izraelu to rozumiem ale tak to nie pasuje tu. Jestem przesladowana