Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrzerobiąc...

czy stanie na widok brzydkiej nagiej kobiety?

Polecane posty

Gość dobrzerobiąc...

Lub po prostu nieidealnej kobiety... czy tylko wyposzczonemu?

A czy tobie zrobi sie mokro na widok brzydkiego lub po prostu nieidealnego faceta? :O

Hmmmmmmmmmmm brzydota też ma swoje piekno.A jak jest wspaniałą ,uczuciową sympatyczna i miłą to dlaczego odrzucać ją??:(

Gość konglomeracjo
no czasami stanie jak się ogóra nie kisi z wa tygonie to staje nawet bez powodu

Gość no ja cie kręce___________
jasne, ze stanie. tylko impotentowi nie stanie. facet to nie kobieta, to prosta maszynka nastawiona na ruchanie. póżniej co najwyzej może mu słoma z butów wyleźć. ale to o nim swiadczy nie o tobie btw nie wierze, ze jestes brzydka. masz kompleksy po prostu i leki na wyrost. zadbaj o siebie(ładny ubiór, makiiaż, fryzura) a bedzie super i nie ważne czy jesteś chuda, czy pulchna. nie wkrecaj sobie głupot

Gość Pablo 83
Co to znaczy brzydkiej? Bo wiesz ja brzydka ładna itd oceniam po twarzy. A atrakcyjność seksualna czasem(a może nawet często) nie współgra z uroda. np Miss Polonia to ładne dziewczyny( choc na ulicy widuje ladniejsze) ale nie atrakcyjne seksualnie(przynajmniej dla mnie). Fajnie sie patrzy na ich buźki ale biust, figura, pupa(ogolnie cialo) pozostawiają wiele do życzenia i mi nie staje nia ich widok a moze byc kobieta ktora delikatnie mowiac twarza nie zachwyca czyli jest brzydka a jej cialo powoduje u mnie natychmiastowy wzwod.

nie wiem kobiety zazwyczaj fascynują mysle ze jednak stanie masz jakies zdjecie ? teraz to raczej teoretycznie probuje sobie przypomniec czy byla taka zeby nie ale nie pamietam

Gość dobrzerobiąc...
hehe... jestem facetem :). pytam teoretyczne, bo jestem wymagajacy a'propos kobiet i nie staje mi na widok przecietnych, tylko musi byc naprawde ladna. Inne budza obrzydzenie :D.

Gość bra bra bra
dylemat a właściwie wątpliwośćjest czy stanie na widok zaniedbanej kobiety, np brudnej. Jak jest odrażająca np brzydki zapach to pewnie nie stanie. Jak kobitka zadbana to nawet niezbyt piękna lub zgrabna potrafi tak się zaprezentować, że stanie i podziała ekstra

Gość gość
Moja ex uchodziłą za chłopczycę i brzydulę bez cyckow .Zaczeła się inaczej ubierać (moda alternatywna) i każdy miał kisiel w gaciach .

Gość gość
Patrz tylko na szparę musi stanąć to w końcu k***s! :-)

Gość gość
Każda potwora znajdzie amatora.

Gość gość8
Ale kto/co stanie - zegarek? samochód? serce? Jak brzydka okrutnie to, cholera, mozliwe :classic_cool: chocby z przerazenia :D x A tak powaznie, nie sadzę. Sciagnij sobie jakies filmy z np plaz nudystów, wszystkie kobiety sa tam nago, i jakos to... nie wiem, dla mnie prawie aseksualne. I to nawet niekoniecznie brzydkie. Nie rusza mnie to. Tzn, owszem, popatrzę, bo lubię dziwa, przypały i niestandardowe widoki :D ale to tyle. Moze to kwestia ze w masie? Gdyby sie skupic na jednej i zaczac ją 'analizowac' :P blizej to moze wtedy... Choc moim zdaniem najbardziej podniecajaca jest nie piekno czy nagość - tylko 'gonienie kroliczka' (byle nie za długie). Jak panna fajna i się odpowiednio usmiechnie to stanie nawet jak jest w kożuchu. :P

Gość gość
Jesli facet wyposzczony to mu stanie na widok szympansicy. Znaczenie tez ma co dymał wczesniej - jak mial super laski i do takich jest przyzwyczajony ... Ciężko by ktos kto jeździ mercedesem podniecało tico, a tym bardziej dostawczak.

Gość gość
W każdej kobiecie jest jakiś podniecający element, wystarczy się na nim skupić i działa.

Gość Dający patrzec
Na milion procent mi zawsze staje co znaczy brzydka bo cipke ma kazda

Gość gość
Mężczyźni pod tym względem mają zdecydowanie łatwiej, nam wystarczy ochota na seks, aby być w stanie gotowości i szczerze mówiąc wygląd tutaj odgrywa niewielką rolę a w ostateczności można zamknąć oczy i coś sobie wyobrazić :)... no chyba że kobieta byłaby obrzydliwa, brudna, śmierdząca, z jakimś defektami fizycznymi czy skórnymi, które wywoływałyby obrzydzenie, itp.