Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vlekkenduivel

Stres mnie wykancza, kompletnie rozwalil mi organizm. Kto ma ten sam problem?

Polecane posty

Gość gość
zaraz pojawi sie tu ten od postu, ze wszelkie choroby biora sie od chorej duszy :D

Gość lalkaO
Ja tak miałam w starej pracy... teraz zmieniłam ją na lepszą i jest o wiele lepiej. Ale jestem ogólnie bardzo nerwową osobą, więc jak idę na spotkanie z szefem, mimo, że jest miłym człowiekiem, zawsze łykam nervomix, bo inaczej trzęsą mi się ręce.

Gość janikaaaa7a8
Trzeba porozmawiać o swoich problemach ze specjalistą. To jest podstawa. W ten sposób można pozbyć się stresu i uwolnić swoją duszę i umysł. Tutaj http://psychomedic.online/ jest namiar na ciekawe rozwiązanie. Psychoterapia online, to naprawdę super sprawa.

Gość gość
Ja też sobie kiepsko ze stresem radzę, dlatego w pracy często biorę extraspazminę. Ma w składzie melisę i kozłka, więc działa skutecznie, a jednocześnie jest bezpieczny dla organizmu

Gość gość
Słuchajcie ja mam to samo. Stres dosłownie rujnuje mi życie. Objawy są przerażające najpierw miałam uczucie że podczas zasypiania nagle zostaje mi odcięty dopływ powietrza zrywam się i krążę robią próby ponownego położenia się spać . Następnym objawem jest bóle żołądka wymioty mdłości nie do opanowania. Później dochodza już leki ponieważ zdaje sobie sprawę co mnie czeka jeśli nie zrobię tego co powinnam a co wywołuje u mnie takie stany. Wystarczy większą sytuacja stresową i po mnie. Wycofuje się. Jedynie co udało mi się w życiu zdobyć to prawko do dziś nie wiem jak mi się udało. Oczywiście lekarze to była podstawą latanie robienie badań i wykluczenie chorób. Dostalam leki pół roku było ok leki przestałam brać i co? Kolejny stres i wszystko wraca...

Gość violetara
czy takie ziołowe tabletki typu nervomix można stosować dłużej? mam dosyć ciężką sytjację życiową aktualnie, rozwodzę się i szukam czegóś co pomoże mi jakoś w miar normalnei funkcjnowac, nie chce obardzać swoim stresem dzieci

Gość na_a

Stres ma na nas bardzo zły wpływ. Sama miałam z tym problem. Postanowiłam udać się do gabinetu psychoterapii http://psychoterapiakatowice.pl/ Tam otrzymałam profesjonalną pomoc, której potrzebowałam.

Gość Wika

Warto w takiej sytuacji zorientować się jak działa kava kava . Jest to praktyczne rozwiązanie dla tych, którzy przede wszystkim nie mogą się zrelaksować. Wiadomo jak to jest. Tutaj kavasklep.com/kava_kava można dowiedzieć się więcej. Kava kava nie uzależnia, jest legalna w Polsce i zapobiega depresji. Pomaga się odprężyć i zrelaksować.