Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam jutro wyjazdddd

czy sąsiad może odebrać za mnie przesyłkę z allegro ? od kuriera ?

Polecane posty

Gość mam jutro wyjazdddd

witajcie proszę o pomoc. jutro szykuje mi się wyjazd i kurier przywiezie paczkę którą zamówiłam na allegro (przesyłka kurierska pobraniowa) więc czy sąsiadka będzie mogła odebrać moją paczkę ? mam zamiar zadzwonić do sprzedawcy ale po południu i ciekawe czy wgl odbierze :/ proszę pomóżcie

Gość nie wpuszczam zadnych sepow
jasne,ze może, ale lapiej jakbys podala tego sąsiada adres do wysyłki

Oczywiście, ze może. Pewnie zadzwoni kurier przed dostarczeniem i wystarczy poinformować go o sytuacji. Ja czasem zostawiam kartkę na drzwiach i też zostawia. Pozdrawiam.

Gość moze, tylko sprzedawca niech
napisze adres sasiada

Gość mam jutro wyjazdddd
dziękuję bardzo. a czy ten adres mam napisać sprzedającemu ? chyba na to już za pozno bo sprzedawca miał wysłać towar w piątek więc w tej chwili pewnie jest w jakichś magazynach

Gość zrób o tak
Jeśli podałaś swój telefon to najprawdopodobniej kiedy kurier będzie pod drzwiami i nikt nie odbierze to skontaktuje się z Tobą telefonicznie,wtedy powiedz żeby paczkę zostawił u pani xxx bo ona o tym wie i tam też zostanie uiszczona opłata.

Gość zrób o tak
Kontakt ze sprzedawcą nic ci już nie da,jesli paczka została wysłana. W najgorszym razie,kurier zostawi ci awizo i tam będzie podane gdzie możesz ją odebrać.