Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o rzetelne odpowiedzi

Które szczyty macie zaliczone?

Polecane posty

1 Rysy (wierzchołek graniczny) Tatry 2499 2 Babia Góra Beskid Żywiecki 1725 3 Śnieżka Karkonosze 1602 4 Śnieżnik Masyw Śnieżnika 1425 5 Tarnica Bieszczady 1346 6 Turbacz Gorce 1310 7 Radziejowa Beskid Sądecki 1262 8 Skrzyczne Beskid Śląski 1257 9 Mogielica Beskid Wyspowy 1171 10 Wysoka Kopa Góry Izerskie 1126 11 Rudawiec Góry Bialskie 1112 12 Orlica Góry Orlickie 1084 13 Wysoka (Wysokie Skałki) Pieniny 1050 14 Wielka Sowa Góry Sowie 1015 15 Lackowa Beskid Niski 997 16 Kowadło Góry Złote 989 17 Jagodna Góry Bystrzyckie 977 18 Skalnik Rudawy Janowickie 945 19 Waligóra Góry Kamienne 936 20 Czupel Beskid Mały 933 21 Szczeliniec Wielki Góry Stołowe 919 22 Lubomir[4] Beskid Makowski 904 23 Biskupia Kopa Góry Opawskie 889 24 Chełmiec Góry Wałbrzyskie 851 25 Kłodzka Góra Góry Bardzkie 765 26 Skopiec Góry Kaczawskie 724 27 Ślęża Masyw Ślęży 718 28 Łysica Góry Świętokrzyskie 612

Zapomniałam dodać: te szczyty należą do Korony Gór Polski. Na ilu z nich byliście i na jakich?

Gość s89
Tylko Ślęza i Śnieżka, przegrałem życie

na ani jednym?

Gość ula której znowu ukradli nick
mało , z tych co wymieniłeś : tarnica -wiele x rysy-3x śnieżka turbacz wiem cienias jestem ...

Tylko Ślęza i Śnieżka, przegrałem życie przegrałem życie :D Widzę, że to też jest dla was powód dla którego możecie określać się przegrańcami. :DDD

Skoro 3 razy zdobyłaś Rysy, to nie powinnaś uważać się za kiepską.

Ja Turbacz stawiam pod znakiem zapytania- może byłam tam kiedyś z sanatorium, a może to nie był ten szczyt... Na Skrzyczne chciałam wejść 1,5 tygodnia temu, ale na szlaku był ustawiony znak, że jest "ścinka drzew, w związku z tym przejście wzbronione". Jak dopisze pogoda, to jutro zdobędę Czupel. ;) Wychodzi na to, że jak na razie nie byłam na żadnym z powyższych szczytów...

Gość onnnnnnnna
turbacz radziejowa mogielica wysoka (pieniny) łysica w planach rysy i babia gora :) kocham chodzic po gorach!! :)

Gość onnnnnnnna
a na mogielicy spalam pod namiotem, gdy szalala burza !! za to pogodny poranek w otoczeniu gor i dzikiej przyrody..... magia

Gość caroftheyear
szczyt głupoty szczyt bezczelności szczyt orgazmu szczyt lenistwa szczyt chamstwa

Gość gadam z dr. Albanem
z wymienionych to tylko Babia Góra i Skrzyczne

Gość tylko Rysy
bo ja tylko po Tatrach spaceruję. Za to w rankingu Tatrzańskich szczytów wypadłabym trochę lepiej ..

Gość ula której znowu ukradli nick
no ja na tarnicy spałam pod namiotem , ech piękna rzecz , tunezje i inne egipty się chowają

Gość grrrrrrrrrryyy
a ja tylko Śnieżka :) i tak ledwo tam weszłam taką mam kondycje świetną :D

Gość upppppp
być może jutro zajdę na skrzyczne... jednak nie na czupel...

Gość Szczytownik
bardzo dużo moja partnerka zaliczyła szczytów. yyyyy szczytowań ze mną:P

i to jeszcze przez pomyłke bo miotła mnie poniosła tam zamiast na Łysą górę...

Gość co jecie dzisssssss
podnoszę są jacyś zdobywcy korony?

Gość A kto z was był na
Karczówce? :classic_cool:

Gość a które szczyty są niebezpiecz
z łańcuchami, klamrami- wiem, że rysy ale czy jakieś jeszcze są takie straszne i zniechęcające?

Gość kiedyś to na
ja zaliczyłem szczyt bezczelności, hamstwa, obżarstwa, pijaństwa, głupoty, zaliczyłem też szczyt szczytów, i w ogole, szczytowałem tysiące razy. a co, na forum wspinaczkowym wyśmiali cie, to przychodzisz na kafe poszpanować?

Gość żarło vvvvvv
kto tu szpanuje i czym? pusto masz w czaszcze czy co?

skrzyczne i ledwie sie doczołgałam, ale długo namawiałam faceta żebyśmy poszli w góry (nie wolno mi ze względu na stan zdrowia:P). Powiedziałam że czuję się świetnie i na pewno dam radę, już w połowie żałowałam w myślach tej decyzji i trzymała mnie tylko myśl o tym co zobacze z góry:D Nie zobaczyłam nic, bo ledwie się doczłapaliśmy to zrobiła się straszna mgła, później okrótnie zacżeło lać... zjadłam całkiem niezły żurek w schronisku i zjechaliśmy na dół ;) x Jednak najlepsze w tym wszystkim jest to że... z chęcią zrobiłabym to jeszcze raz, nawet jak pomyślę o tonie środków przeciwbólowych nastepnego dnia :D

Gość żarło vvvvvv
przecież możesz kolejką wjechać na jaworzynę, a stamtąd do szczytu jest już tylko 300 metrów wzwyż kto Ci każe iść cały czas?

Gość ja tylko jeden
szczyt głupoty myślałam że Jemu na mnie zależy

Gość żarło vvvvvv
btw: Szczyt optymizmu: Dwaj homoseksualiści kupujący wózek dziecięcy. Szczyt lenistwa: położyć się na dziewczynie i czekać na trzęsienie ziemi. Szczyt szczytów: Kupa na Mount Everest. Szczyt skąpstwa: Oddać kondom do wulkanizacji. :D:D:D

Gość ossoliwan
śnieżka masyw śnieżnika biskupia kopa łysica. a pojechalabym se zdobyc jakiś szczyt ;)