Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdgdsss

Pomóżcie. Potrzebuję dla samotnej matki łóżeczko. Katowice i okolice

Polecane posty

Gość fgdgdsss

Mam znajomą która jest młodą osobą i niestety została samotną matką. Rodzi na dniach i nadal nie może poradzic sobie z wieloma rzeczami. Ciuszki już ma dla dziecka,ale nie ma łóżeczka. Szkoda mi jej bo nie ma w nikim oparcia,nie ma matki a ojciec jest alkoholikiem. Mieszka z babcią. Ojciec dziecka wypiął się. Pomagam jej jak mogę. Czy ktoś miałby niepotrzebne łóżeczko dla dziecka do oddania? Proszę,niech ktoś pomoże bo naprawde szkoda mi tej dziewczyny. Zainteresowani niech piszą na meila myslowice2013@interia.pl

Gość ja jestem.......
niech bierze alimenty od ojca dziecka. Poszukaj w gazetach luhb w necie ogłoszen. Czasem ktoś oddaje rzeczy dla dzieci z adarmo. I niech do mopsu idzie koniecznie

Gość fgdgdsss
Wlaśnie przegrzebałam internet ale nie ma nic za bardzo. Ona ma 16 lat. Chłopak okazał się gnojem. Do MOPSu na pewno pójdzie,ale tam nie oczekiwałabym cudów. Pomagają bardziej menelom niż naprawde potrzebującym.

Gość idealna kandydatka dla ops
A to opieka jej pomoże skoro pomaga menelom bo kim innym jest puszczalska 16latka z patologicznej rodziny.

Gość blockhead
sprawdz na gumtree. Tam jest dzial oddam za darmo. Moze cos bedzie w waszej okolicy

Gość blockhead
a od faceta alimenty. Jesli nie jest pelnoletni to placic beda jego rodzice

Gość ja mam łóżeczko drewniane
po dzieciach ale ono jest hmm w nie najlepszym stanie :/ mam też wózki spacerowe do oddania takie sobie ale jak nie ma nic to lepsze to niż nic :) mam do tego materacyk do łóżeczka, może jeszcze by się coś znalazło..

Gość fgdgdsss
Wiesz co,nikomu źle się nie życzy ale nie rozumiem takich ludzi jak ty. Po co ją tak obrażac? Dziewczyna czuła się zagubiona,liczyła na odrobine miłości z czyjejś strony a jak przyszło co do czego to została z problemem sama. Co byś zrobił gdyby twoja córka wpadła? Może na początku byłbyś zły i wściekły ale z czasem chciałbyś jej jednak pomóc. Ona mogłaby byc moją córką i gdybym obecnie miała możliwośc to bym jej nawet kupiła te łóżeczko bo można kupic po okazyjnej cenie nieraz. Ale kurcze teraz też mam niewesołą sytuacje finansową a o łóżeczko pytała mnie 2 dni temu dopiero. Tak to bym moze cos wczesniej zorganizowała. Rodzi na początku maja :(

Gość fgdgdsss
ja mam łóżeczko drewniane - odezwij się na meila. Jesteś z Katowic lub okolic? Jeśli łóżeczko nadaje się do spania to z chęcią bym je dla niej wzięła. Na pewno by się ucieszyła. A co do alimentów moi drodzy to jest to długa procedura. Zanim sprawa się zakończy to te dziecko pewnie nie będzie już potrzebowało łóżeczka.

Gość precz z takimi
nie robi sie dziecka z byle kim, jak ja nienawidzę takich bab, które umieją tylko rozkładać giry bez zabezpieczania sie, i co taka matka jest w stanie dać dziecku nic, i to matka, a wuj z taką matka

Gość fgdgdsss
A ciebie też ktoś zrobił bez zabezpieczenia. Czemu o własnej matce gadasz źle? :)

Gość blockhead
juz nie przesadzaj z ta dlugoscia sprawy o alimenty

Gość niemozliwe.....
taka biedniusia? A dopiero morde darly takie mlode kurewki, jak to im sie bogato zycie uklada. Niech pomoga kolezaneczce w potrzebie :D Facet okazal sie gnojem? A ilez ten "facet" :D ma lat? 16? 15? Gowno mnie obchodzi cholerna siksa!

Gość fgdgdsss
Dlaczego wchodzą tu trole? Temat założyłam nie dla takich jak wy a dla osób które wiedzą jakie jest życie i chcieliby pomóc. U znajomej sprawa o alimenty ciągła się ponad rok czasu więc o czym ty do mnie dziecko mówisz.

Gość gawęda____
to sprawa o alimenty trwa 3 i więcej lat? hmmm nie wierze

Gość fgdgdsss
ja mam łóżeczko drewniane - odezwij się prosze na meila jeśli możesz

Gość gawęda____
hahaha i sama sobie odpowiada:D

Gość fgdgdsss
jaka Andzia? Moge zainteresowanym podac na meilu moje prawdziwe konto na nk i facebooku żeby nie było że kłamie.

czy jesteś w stanie w jakikolwiek sposób udowodnić trudną sytuację znajomej? sprawa o alimenty ciągnie się max. 3 rozprawy

Gość fgdgdsss
Mam dobrą zbędną butle gazową która jest warta jakieś 100 zł. Moge ją zamienic na łóżeczko. Proszę piszcie na meila który jest w pierwszym poscie.

Gość fgdgdsss
Znajoma miała jakieś 5-6 spraw. Ojciec nie pojawiał się i ciągle odraczali.

Gość kinkana
z jakiego regionu polski jestes?

Gość fgdgdsss
Śląsk - okolice Katowic.

Gość ja pier*ole
Po co tu wchodzice tepe strzały????!! I wyzywacie dziewczynę od kure*ek?? Nie pasi ci to wypier..... I nie wypisuj bzdur. Co za skurwiele ,i wielkie kurwa matki polki . Wy kurwy swietojebliwe :/

Gość fgdgdsss
Wejde jeszcze potem. Szkoda że temat się zepsuł. Ale myśle że może ktoś pomoże i ma na zbyciu stare łóżeczko

Gość dawnatika27
lozeczka nie mam na zbyciu ale mogę oddać ubranka dla chłopca od 0-13 mc .

Gość opa-opa-ja-chce-kopa
Te " znowu zebractwo ze śląska" sama zdychaj tak tak dobrze czytasz zdychaj za płotem. Jesteś obrzydliwą piczą serialnie. Po kiego chooooja wchodzisz na ten temat i komentujesz jak nie masz nic ciekawego do napisania. Jesteś ścierwem wiec zdychaj w męczarniwch raszplo!!!!

jakby co to też mam łóżeczko do oddania z materacem i małą kołderką i poduszką + ze 3 komplety pościeli :) jaheira1@gmail.com

Gość Nie myślała aby oddać do adopc
Dziiecko wymaga bezpiecznego spokojnego domu. 16 latka mu tego nie zapewni. Jak zostawi dziecko w szpitalu, ktoś je adoptuje i bedzie miało szanse na normalne życie. Bo jaką przyszłość zapewni mu 16 latka bez wsparcia. Nie chce prorokować ale za chwile znajdzie sobie konkubenta, który będzie je tłukł.

Gość ja tez nie krajowa
a ty sie kolegujesz z 16-latkami?