Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dzorzd偶ina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Go艣膰 opanujcie sie ludzie
no nawet ladnie spiewa, ale nad dykcja powinna popracowac, to bardzo wazne :) musze powiedziec, ze zaluje, ze R. odpadla, ja akurat nie lubie za bardzo takiego slodkiego stylu z milionem popierdulek na scianach i poleczkach, ale rpzynajmniej ona jako jedyna miala jakis styl, czego nie mozna powiedziec o reszcie. Piotr i Roksana - OK, w miare poprawnie, estetycznie, ale nie powala to ich mieszkanie :( Rybinscy - fajne pomysly (zamek i podest), ale ich mieszkanie poza tym nie zapada w pamiec, jest takie nijakie, ten 'dom' na scianie tez mi sie nie podoba. Daro i Marlena - plus za konsekwencje w wybieraniu motywu :D, ale to inferno stalo sie przez wykorzystywanie go w kazdym mozliwym pomieszczeniu strasznie groteskowe, wzor tych plytek mi sie nie pdooba :( podobaly mi sie pomysly tej pary z dwojka dzieci z baraku, ich lazienka moim zdaniem byla fajna, ale oczywiscie Natalia Nguyen C***en, ubierajaca sie w jakies bezksztaltne wory po ziemniakach (patrz: odc. 12, ogloszenie wynikow), Malgorzata Rodzyn z Koziej D**y (ktora wziela sie nie wiadomo skad i zaczela byc usilnie promowana przez "Napoleona" na wielkie tefa艂enoskie odkrycie) i jakis kolo (nawet personaliow nie zapamietalam, tak mdla postac) z wystajacym spod czapki ogonem szopa ich skrytykowali :O dziury w tmy programie nie ma w ogole gustu, a Malgoska to juz w ogole mnie wkurzala, jak lazila za kazdym po sklepie i rozkazywala "bierzcie to", "kupuj ten material", tepa dzida, to, ze jej sie cos nie podoba, to nie znaczy, ze kazdy tak mysli :O

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
a Wasze dochodzenia, kto z kim kiedy mial dziecko sa juz w ogole smieszno-straszne, a moze w programie wystapil ojczym Marleny, a nie prawdziwy ojciec? a moze ma nazwisko po swojej matce? a zreszta jakie to ma znaczenie, idea programu zdaje sie bylo wybranie najlepszego mieszkania, a nie zastanawianie sie, co mozna wyczytac z danych osobowych uczestnikow, albo kto powinien isc do pracy :O zajmijcie sie swoim zyciem :) chociaz nie powiem, troche czuje niesmak do Rity, ze w programie wystartowala ze swoja siostrunia (a przeciez i tak nie mieszkalyby tam razem), a potem postanowila wkrecic swojego przyd**aska, ze niby zabilo jej czulej serce do niego, jak sie przelamywali waflem ryzowym, siedzac na odwroconych wiaderkach, a tu prosze, sprawa sie sypnela i wyszlo szydlo z wora, grubo przed programem juz sie spikneli, jakies wesela w zeszlym roku zdazyli nawet poobskakiwac, klamczuszki :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no wl艂asnie z c贸rk膮 jak by艂a malutka a my z pozosta艂ymi jak byli malutcy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moze Marlena ma inne
nazwisko z takiego samego powodu jak ja: moj tato wedlug prawa jest moim ojczymem, nie chcialam przechodzic na jego nazwisko, ale to on mnie wychowywal od malego i jego tylko uwazam za mojego ojca i w telewizji tez bym nie powiedziala, ze to nie jest moj biologiczny ojciec, bo to tylko i wylacznie nasza sprawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wwypowiada艂 sie jej ojciec tak by艂o napisanea nie ojczym ,czytaj napisy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moze Marlena ma inne
nie, nie byloby ojczym, bo ja np. zyczylabym sobie by bylo napisane ojciec i tvn na pewno nie mialby prawa w takie sprawy ingerowac. Moze ona nie chciala robic z tego lazawej historyjki i nie zgodzila sie na opowiadanie tego. Ja bym sie nie zgodzila ale na zadnego ojczyma tez nie, jak ktos cie wychowuje od malego to jest dla ciebie ojcem i gowno tvnowi i tobie do tego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hmm... czy jest tu jeszcze kto艣, kto chcia艂by podyskutowa膰 na temat MIESZKA艃 a nie czyich艣 nazwisk, ojc贸w, nie-ojc贸w, urody b膮d藕 jej braku i tym podobnych pierdo艂ach?

Udost臋pnij ten post

no wlasnie, i wtedy stado kafeterian przezywaloby to, jak rolnik wykopki, i ciagneloby dyskusje o Waszych nazwiskach przez 4 strony, a na koniec zaczeliby dociekac, czy pracujesz i czy Twoj tato pracuje :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak nie o ojcach, to pogadajmy o ich matkach ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uczestnicy te偶 nie s膮 palcem robieni i doskonale zdawali sobie spraw臋, 偶e musz膮 zrobi膰 mieszkanie tak, 偶eby po pierwsze spodoba艂o si臋 jurorom, czyli 偶eby nie odpadli; a po drugie widzom - 偶eby chcieli na nich g艂osowa膰. Ich w艂asne mieszkania urz膮dzane za w艂asne pieni膮dze z pewno艣ci膮 by艂yby inne, bardziej praktyczne. Przecie偶 te mieszkania nie maj膮 du偶ej powierzchni, w dodatku nie by艂y specjalnie ustawne, wi臋c z fina艂owej tr贸jki tylko Piotr mia艂 szans臋 w miar臋 praktycznie i jednocze艣nie 艂adnie urz膮dzi膰 takie mieszkanie dla 2 os贸b tak, aby ka偶da mia艂a swoj膮 sypialni臋, miejsce na rzeczy itp. Rodzina Darka i Bartka to ju偶 wi臋kszy k艂opot, bo maj膮 o wiele wi臋cej rzeczy, a szaf i innych schowk贸w wcale nie za du偶o jak na ich potrzeby. Ale jakie mieli wyj艣cie? Jakby nie zrobili czego艣 tak spektakularnego jak zamek czy d偶ungla a zamiast tego dali praktyczne meblo艣cianki a przedpokoje zabudowali szafami to przecie偶 by nie przeszli. Dam g艂ow臋 jednak, 偶e prywatnie nie pokusiliby si臋 na takie rozwi膮zania. Najsprytniej post膮pi艂 Darek - zainwestowa艂 w porz膮dne drogie elementy sta艂e (p艂ytki, deski), w dodatku zadba艂, 偶eby by艂y dobrze po艂o偶one, wi臋c je艣li wygraj膮 - to ma solidne podstawy, kt贸rych nie ma potrzeby wymienia膰 przez lata, a meble zawsze mo偶na szybciej dostosowa膰 do potrzeb. Rybi艅scy maj膮 naj艂adniej i najbardziej pomys艂owo urz膮dzone mieszkanie, ale czy praktycznie? Maj膮 takie rozwi膮zania, 偶e ich zmiana bez generalnego remontu jest niemo偶liwa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co艣 wiesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nic nie wiem, jestem zwyk艂ym widzem, ale to chyba oczywiste...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Drodzy potencjalni uczestnicy kolejnych edycji, pami臋tajcie: - nale偶y przedstawi膰 drzewo genealogiczne co najmniej 5 pokole艅 wstecz z nazwiskami, stopniem pokrewie艅stwa i stanem maj膮tkowym w艂膮cznie; - nie mie膰 chorych dzieci, ps贸w, ciotek ani s膮siad贸w (bo si臋 u偶alacie) - uprzednio nale偶y przej艣膰 na diet臋 i poprawi膰 to i owo w klinice chirurgii plastycznej (偶eby nie by膰 paszczurem i nie mie膰 t艂ustej d***y) - mie膰 dzieci, ale nie za du偶o (bo patologia) i nie za ma艂o (bo mieszkanie si臋 nie nale偶y) i co wa偶ne - pozmienia膰 zawczasu im nazwiska tak, aby wszystko gra艂o - nie narzeka膰 przed kamerami (bo si臋 wyp艂akujecie wymuszaj膮c g艂osy) - pracowa膰!!! (bo inaczej jeste艣cie nierobami), ale do艣膰 ma艂o zarabia膰, (bo inaczej to kredyt przecie偶 mo偶na wzi膮膰) byle nie za ma艂o (bo jeste艣cie fajt艂apami) - pod 偶adnym pozorem nie mie膰 mieszkania! (bo jeste艣cie bogaczami) - je艣li samoch贸d, to z ni偶szej p贸艂ki, najlepiej troch臋 przyrdzewia艂y (bo inaczej to jeste艣cie jak wy偶ej) - nie pobiera膰 偶adnych zasi艂k贸w, rent itp.(bo wy艂udzacie zamiast ruszy膰 d***y do roboty) - nie pali膰, nie pi膰 (bo patologia) - przeczyta膰 to forum, a udzia艂u w programie wam si臋 odechce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hehe dobre

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
24.06.13 [zg艂o艣 do usuni臋cia] Ale sie usmialam :-D Ale co racja, to racja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
az sie pop艂akalam ze 艣miechu czytaj膮c to,dobrze napisane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to ci sie uda艂 ten wpis

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fajnie wyzej napisane:)
ja to bym zostala w ogole uznana za patologie, bo mowilabym, ze mam meza, ale nazwiska bylyby inne:D wiec pewnie gadaliby, ze sciemniam, klamie, bo to nie moj maz, a konkubent:D a ja zachowalam swoje nazwisko po slubie:P Uznano by jakby pokazal sie sie moj brat, ze to aktor, bo tez ma inne nazwisko:D a on ma nazwisko po prostu po swoim ojcem. gdyby pokazano moja matke to pewnie by powiedzieli, ze to jakies dziwne, bo mialaby inne nazwisko ode mnie, brata i ojczyma nawet! Zostala przy panienskim:P mimo dwoch malzenstw co pewnie tez by bylo ekscytujace:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mnie si臋 wydaje, 偶e Rozenkowa od pocz膮tku Rity nie cierpia艂a bo widzi w niej zagro偶enie:-D Ritka b臋dzie jej nast臋pczyni膮 w "perfekcyjnej pani domu" tylko o wiele m艂odsz膮:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
24.06.13 [zg艂o艣 do usuni臋cia] To zapraszamy do kolejnej edycji, bedzie o czym gadac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mysla艂e艣 21.14
i wymy艣li艂e艣 ,dobre to jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fajnie wyzej napisane:)
nie chce isc do drugiej edycji, bo balabym sie, ze jeszcze wygram i bede miala klopot z klitka na polu cebulowym:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ile tam blok贸w jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 wyobrazilam sobie Rite jako perfekcyjn膮 Pani膮 Domu Taka slodzousia niunia,na pewno jej dadz膮 jaki艣 program do prowadzenia I nie id藕cie z informacjami st膮d na inne Fora

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciekawe czy w drugiej edycji b臋dzie mieszkanie na tym samym osiedlu czy inny deweloper

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No na tym samym, na pewno na tym samym, bo gdzie indziej tyle cebuli znajdziesz. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rozenkowa jako Perfekcyjna wcale nie jest s艂odziusi膮 niuniusi膮 :P potrafi zagrzmie膰 i zap臋dzi膰 do roboty, nawet jak chwali to za co艣. A w odcinku gdy Rita odpad艂a to jak wita艂a jury w mieszkaniu mia艂a taki wysoki fa艂szywy g艂os :P w poprzednich odcinkach takiego nie mia艂a, tam by艂a czym艣 wyra藕nie podenerwowana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rita na perfekcyjna sie
nie nadaje:O prezentowac to ona sie moze, ale nie ma w sobie zadnej charyzmy czy czegos co przyciaga uwage. Rozenkowa jakby nie patrzec jest doswiadczona, ma dzieci, a taka Rita? Co ona doradzi matce z dziecmi, zrozumie? To panna na wydaniu, moze prowadzic program pt "Perfekcyjna panna" badz "Perfekcyjna narzeczona", ale o domu i rodzinie to pojecia dziewcze nie ma:O I wiem, ze Rozenkowa ma sprzataczke i to niej dom:P jednak ma pojecie jako takie o dzieciach, lubi je i widac, ze swoje wychowywala.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rita na perfekcyjna sie
poza tym Rita musialaby byc glupia by na rzecz lansu na tvnie poswecic swoja prace i doktorat:O jesli tak by sie stalo to bym chyba zwatpila w to, ze to infantylne i wyjace (spiewa strasznie) dziewcze kiedykolwiek studiowalo:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do: 24.06.13 [zg艂o艣 do usuni臋cia] go艣膰 z tego co wiem pracuje, utrzymuje sam dom i wszystko samodzielnie , wi臋c chyba nic do zarzucenia ale jak widz臋 wpisy tutaj to ju偶 nie jest takie pewne

Udost臋pnij ten post