Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Marlena i Darek - wygłupy i żarty na siłę Piotr i Roksana - fochy na każdą krytykę Kasia i Bartek - nic, oni dla mnie są tacy nijacy No i bijąc się w pierś przyznam się publicznie... ja też codziennie składam i rozkładam tapczan chowając i wyjmując pościel Przepraszam

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Aaa lampkę mam wisząca nad tapczanem, taki kinkiet :)

Gość gość
a ja myślałam że zostałam sama z tym składaniem i rozkładaniem łożka,a tu prosze jest troche nas

Gość gość
nuuu tym tekstem Piotra ze wszystkie mieszkania tam gdzie mieszka to meliny, to niezle powiedzial, mam nadzieje ze nikt z tych meneli w tych melinach nie oglada tego programu bo moga mu niezla meline z tego jego mieszknka zrobia. chociaz on pewnie tam i tak juz nie mieszka, tylko na tej swojej daczy

Gość gość
nuuu tez prawda ja piotr wroci do swojej dzielnicy gdzie sa same meliny i ci wszyscy menele wyjda z tych swoich melin to moze miec problem, oby nikt z nich nie ogladal tego programu, chociaz pewnie on juz tam dawno nie mieszka tylko na tej swojej daczy

widze, ze kogos strasznie ubodlo, ze mam dom i jedno dziecko. Kazdy sam odpowiada za liczbe dzieci. Jesli ktos ma 3 dzieci na 30 metrach to niech pretensje ma do siebie, a nie do kogos ze ma jedno dziecko i wersalki nie sklada:O Ja nikomu dzieci nie robilam, wiec mam gdzies wasze zawistne wypociny. Moj syn ma lozko jednoosobowe, bo takie chcial, jak podrosnie (nie jest nawet nastolatkiem) to bedzie mial wieksze, a raczej szersze. A w mieszkaniu jakie wynajmuje studentom, jest jedno lozko malzenskie (bo zostawilam) i jedno jednoosobowe, ktore dziewczyna sama chciala miec, bo ja tam chcialam wstawic normalne duzo lozko. I to nie sa zadne klitki, mieszkanie jest wieksze niz te co do wygrania w programie o czym pisalam. Aha i jeszcze co do glupiego pytania dlaczego sie nie wypowiadalam? Bo mam meza, dziecko, prace i wlasne zycie. Mam nadzieje, ze wystarczy, glupie inne wpisy na moj temat i tego, ze mam lozko normalne bede ignorowac. Jak dla mnie mozecie spac i na stogach siana tylko nie czepiajcie sie ludzi, ktorzy wola zyc inaczej.

i dodam, ze nie dla mnie lozko jest synonimem luksusu:O radze czytac ze zrozumieniem, dla mnie to jest norma, ale dla wielu to jakis luksus, ktorego nikt nie ma prawa sie domagac od zycia.

Gość gość
Oooo matko :D Jestem patologia,mam mieszkanie 3 pokoje Jeden dla córki,drugi syn a my z mężem rezkladamy rogówkę Dowiedziałam się ze jestem patologią i nie mam normy Chyba się pochlast:( W dodatku jestem taka bezczelna ,powinnam mieć 4 pokoje a nie 3 uuuiu,straszne,gdzie mi tam do hrabiowskiej EE

Gość gość
no wlasnie jak piotr wroci do kamienicy to mu okoliczne menele chyba te ledy wsadza w dooope :D

Gość gość
Jakas chora dziecio-fobka:( Zaraz sie okaze ze to twoje mieszkanie dla studentow jest takie duze ze i w kiblu wielkie wyro się zmiesci. A robiłas to ty swojego syna, bo większosc osób ktorzy maja 3 dzieci to w tych swoich 30m zazwyczaj swiadomie maja te dzieci i powstały z milosci, wiec idź lepiej do swojego robionego syna i kup mu loze malżenskie. A ludzie z 3 dzieci maja nad Toba taka przewage ze wiedza jak się mieszka gdy ma sie 1 dziecko i jak gdy ma sie 3 dzieci, a ty nie, wiec się nie wypowiadaj.

Jestes nie tyle patologia co nieukiem skoro nie umiesz czytac ze zrozumieniem:O Cofnij sie kilka stron i przeczytaj moja wypowiedz co campari dokladnie, bo wyraznie tam napisalam, ze NIE UWAZAM osoby spiace na wersalkach za patologie.

nastepna:O co mnie obchodzi ile kto ma dzieci:O Pisalam juz o tym, jak nie potraficie czytac to sorry, ale ja nie bede wam jak jelopom wszystkiego 100 razy tlumaczyc. Przeczytajcie co pisalam 100 razy jak po 1 nie zrozumialyscie a potem ujadajcie.

Gość warszawa warszawa
co sądzimy o finalistach ? a moze co sądzimy o osobach piszących tutaj? - dużo jadu - zawiść - bardzo dużo jadu - brak zajęcia na co dzień - bardzo bardzo bardzo dużo jadu WEŹCIE SIĘ DO ROBOTY, OPOWIEDZCIE COŚ O SOBIE JAKIMI LUDŹMI JESTEŚCIE, NA CO WAS STAĆ !! aha Waszą reakcje na moje słowa mam tak głęboko że nie zdajecie sobie sprawy :) :) ps znam Piotra Rybińskich i Darka wiem jedno : nie dorastacie im do pięt :) a jedyne co możecie to tylko węszyć i opluwać ! :) paaaaaa

Gość gość
Co wy się tak uczepiliście Eweliny Ewy? Nie nazwała nikogo śpiącego na wersalkach patologią, nie ocenia nikogo ze względu na ilość dzieci. Łóżko którego nie trzeba składać i rozkładać jest wygodniejsze i to jest fakt. Jeśli ktoś nie lubi ładnie zasłanego łóżka, pościeli na wierzchu to wybiera wersalkę i tyle. Własny wybór. Tylko jeśli ktoś nie lubi wersalek, denerwuje go taka upierdliwa czynność jak tarmoszenie się z wersalką, pościelą to nie ma nie wiadomo jakich wymagań. To rzecz gustu, marzeń. Obrażanie Eweliny Ewy czy p. Rybińskiej jest bez sensu.

Gość gość
Ty nie musisz nic tlumaczyc, wszystko jest jasne, jesli ktos pisze „No, ale jak ktos narobi 4 dzieci na 2 pokoje to nic dziwnego, ze musi sie z wersalka uzerac” To ja ci powiem ze, gowno wiesz bo ja mieszkałam w 3 pokojowym 50m bloku w którym byłam ja i rodzice i pokoje były takie ze w zadnym nie zmiescilo by sie duze lozko, wiec nie pisz durnot ze wszystko zalezy od prostych ludzi którzy narobia dzieci a potem nie maja gdzie duupy polozyc:(

Gość gość
do warszawa warszawa: Masz rację. Niestety od jakiegoś czasu jakakolwiek próba merytorycznej wypowiedzi na temat programu ginie w lawinie bzdurnych wpisów. A jak nie daj Boże ktoś pochwali któregoś uczestnika to się dopiero zaczyna! Ale wiesz, tutaj same misski i mistery z wyrobionym gustem i wspaniałym życiem piszą ;)

Gość warszawa warszawa
do: 27.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość ojej ktoś o podobnych odczuciach , szkoda ze to tylko promil ogółu

Gość nie warto czytać
bardzo lubiłam czytać wasze opinie na temat tych mieszkań, ale ten temat zrobił się już nudny , tylko wylewanie pomyj i nic więcej 🖐️

Gość do EwelinyEwa
gdyby to jedna osoba tak zrozumiała to ok ale tu kilka osób tak to odebrało i nikt tu nie jest nieukiem ,twoje wpisy są niejasne ato że masz dom a nie mieszkaie to nie znaczy że jestes wyżej od ludzi mieszkających w bloku ,ciekawe tylko czy ten dom to masz za gotówkę czy na kredyt,wątpie że za gotówke,a aj mam mieszkanie za gotówkę i nie mam kredytów ,wiesz jak mało osób kupuje mieszkania za własne pieniądze ,nie mółwić już o domu-marne szanse

Gość do EwelinyEwa
a ja nie chciałabym mieszkac w domku ,bo sie boje

Gość gość
masz jedno dziecko EwelinoEwo, i co nie możesz miec drugiego ,ja mam dwoje i sie ciesze że kiedyś moje dzieci beda sie mogły odwiedzać a taki jedynak zostanie sam jak palec

pisalam tutaj, ze wcale w domu mieszkac nie chcialam, bo od dziecka jestem przyzwyczajona do mieszkania w bloku i to w centrum a nie na przedmiesciach:O Ale musielismy z mezem jakos dojsc do kompromisu i ustapilam- pisalam juz nawet na tym temacie o tym. Nie mam domu na kredyt, zadnego mieszkania tez na kredyt nie mialam jesli tak cie to interesuje. I nigdy nie uwazalam, ze ludzie mieszkajacy w domach sa lepsi:O Moim zdaniem czepiasz sie mnie na sile i tylko ktos kto naprawde jest nieukiem moze napisac, ze uwazam za patologie ludzi spiacych na wersalkach podczas gdy wczesniej napisalam prosto i po polsku, ze nie uwazam takich ludzi za patologie:O

ale to moja sprawa ile mam dzieci:D bede chciala to bede miala pieciora, a jak nie to zostane przy jednym. Zajmij sie swoimi, a nie cudzymi sie interesujesz:P

Gość gość
co ty k***a p********z ,wróc do wpisu z 26.06 2013 21.50 i dobrze zrozum co napisałaś,ty nie wiesz co piszesz

prosze moj cytat odnosnie patologii i kogo za nia uwazam: "Wyrazilam swoja opinie jedynie, ze tylko jakas patologia moze tak ujadac z powodu tego, ze komus sie marzy normalne lozko czego nie mylic prosze z tym, ze patologia nazywam tych co spia na wersalkach" Na przyszlosc radze czytac ze zrozumieniem, bo ja mialam na mysli tych tak ujadajacych na to, ze ktos smie chciec spac na lozku, a nie na kanapie:O

Gość gość
Niestety ale odcinek finałowy jest już nakręcony, więc wasze głosy i gadanie nic nie da.

Gość gość
no to jak jest nakręcony to podaj zwycięzców

Gość gość
nie bede cie odsyłac po raz kolejny do twoich wpisów bo to nic nie da, a my nie będziemy zdań rozkładac na czynniki pierwsze zeby doszukiwać co ty akurat miałas na myśli,wypowiedć jest ćle sformułowana i tyle w tym temacie

Gość gość
Ewa idź p*******ć z Dzenifer. Nie ty jedna masz dom, ale widać jest to jedyne twoje życiowe osiągniecie, i w kółko o tym napieprzasz.Dziecko masz jedno , bo pewnie masz tak ryja brzydkiego i tak się upasłaś, że po prostu mąż cie nie chce w tym łóżku, i to nawet wtedy jak lampkę zgasisz.A jak chcesz porozmawiać w stylu Rity ą,ę to proponuje forum o literaturze , albo fizyce kwantowej.Powtórzę, bo masz problem kobieto z rozumieniem , jeżeli łóżko to dla ciebie luksus, to ci współczuje.Widać mieszkałaś na klepisku z 5 rodzeństwa i spałaś na piecu.

nie bede sie z nieukami spierac:) A z Rita bym sie na pewno nie zaprzyjaznila:P Pisalam o tym, ale fakt zapomnialam nieuk czytac nie potrafi:O Co do finalu to watpie by byl nakrecony przed czasem aczkolwiek podejrzewam, ze wygrana jest ustawiona, bo jak wiekszosc tvnowskich produkcji:P