Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dzorzd偶ina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
u Angeliki fajne pomysly i dobry zamys艂 a w realizacji nie wychodzi - tak samo jak z tymi interesami w kt贸re inwestowali i plajtowa艂y np budka z goframi

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Fajnie, tylko po co te wie艣niackie ledy wsz臋dzie pchaj膮, w dodatku tak, 偶e do niczego nie pasuj膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e Angelice i Paw艂owi brakuje pozytywnego my艣lenia i z g贸ry boj膮 si臋 pora偶ki. Takie wieczne zamartwianie si臋 i brak pewno艣ci siebie nie dodaje skrzyde艂, a nawet przyci膮ga pecha. 呕ycz臋 im 偶eby wreszcie si臋 powiod艂o. Fajn膮 maj膮 t膮 dziewuszk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Piotr te偶 dawa艂 wsz臋dzie ledy i wygra艂 :-) Teraz moda na to. Wida膰 w zwiastunie nast臋pnego odcinka jak Jurek szaleje ca艂y opatulony ledami w trzech kolorach. To b臋dzie 艂azienka :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie najbardziej rozczarowali ci Bidula jak narazie cicha woda z niej szczeg贸lnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nawet ciury艂o-Machura ich rozgryz艂a a to nie byle kto to matka dwuch c贸rek nastolatek :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardziej Stulry艂o-Mac***a pasuje do niej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie ublizajcie c i u l y 艂 o-machurze bo was obsmaruje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
11.10.13 [zg艂o艣 do usuni臋cia] go艣膰 Powtarzasz si臋 z tym ryjkiem i tygryskiem. My艣l臋 偶e jeste艣 t膮 wie艣niaczk膮 albo przynajmniej kim艣 znajomym czy rodzin膮. Przesta艅 wczuwa膰 si臋 w role. Nie b臋dziesz si臋 rzuca膰 jak wesz na ka偶dy komentarz to b臋dziemy pisa膰 o kim艣 innym. Przecie偶 s膮 te偶 inni uczestnicy, warci tego. A ty robisz specjalnie cyrk wok贸艂 siebie i jest zamieszanie. Zamknij wreszcie ryj. xxxxx Jak ci sie moje komentarze nie podobaja to ich nie czytaj. Myslisz, ze jak napisalm, ze wkurza mnie jak Anete wyzywa jakis babiszon to jestem Aneta, albo kims z jej rodziny. Idz sie lecz wiesniczko, bo na lep ci padlo, z tego biadolenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciury艂o to ty?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ja !!! Macie przesrane !!! Jutro was wszystkie obsmaruje na FB, bo teraz nie mam czasu. Musze sie moimi dziewczynkami zajac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdyby艣 mog艂a kochana zr贸b co艣 z twoj膮 twarz膮 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ta ma艂a Angeliki i Paw艂a jest taka s艂odka 偶e ugryz艂abym j膮 w nosek :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To podpada pod pedofili臋am twoje IP

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak wygl膮da szcz臋艣liwa matka nastoletnich c贸rek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jesus marja :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O co chodzi?偶e niby co :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ryjeekkk
to jeszcze takie stare kobiety 偶yja na 艣wiecie? boze drogi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy ona jest po rekonstrukcji twarzy po jakims wypadku ? bardzo dobrzy lekarze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e jej tak zosta艂o po pierwszej edycji bod :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poogladajcie sobie co ma w ulubionych. Np. serjale, zamiast seriale Stara analfabetka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 ogl膮da艂am jej profil ale do m膮dro艣ci i ubli偶ania innym to ona jest pierwsza :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przeczytajcie sobie jej komentarze w pierwszej edycji szuka膰 du偶o nie trzeba bo wsz臋dzie pisa艂a swoje m膮dro艣ci jak ona nienawidzi tego Piotra z c贸rk膮 za to 偶e wygrali pierwsz膮 edycj臋 ona mocno kibicowa艂a tym co mieli niepe艂nosprawne dziecko 偶enuj膮ca baba:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie mog臋 czyta膰 bo nie mam profilu na fb, wklej te komentarze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dok艂adnie, ta Barbara to prawdpodobnie znajoma Rybi艅skich z I edycji. Ona ma j膮 w znajomych. Ta baba od pocz膮tku I edycji jecha艂a na wszystkich, a z drugiej strony wychwala艂a pod niebiosa w艂a艣nie tych z chorym synem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z艂apa艂em sie na tym, 偶e ich kojarz臋 jedynie jako "rodzic贸w chorego dziecka". Wy te偶 tak macie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Komentarze tej przesympatycznej pani : -"Jak wida膰 ludzie gustu nie maj膮 tylko znajomo艣ci no bo c贸偶 wi臋cej na antenie p艂acz i opowie艣ci o zmar艂ej 偶onie tragedia i lito艣膰 w tle.A po reszt膮 je艣li ten Pan WYNAJMUJ臉 mieszkanie pono膰 w nieciekawej dzielnicy 艁odzi jak m贸wi艂 kto kupuje dzia艂k臋 rekreacyjn膮 i stawia sobie domek rekreacyjny jak nie ma gdzie mieszka膰 i taki biedny ,,jemu si臋 nale偶a艂o"chyba 偶e mia艂 plany w tym domku zamieszka膰" -."Kasia i Bartek oni wygraj膮!!!! mnie si臋 najlepiej podoba ich mieszkanie i mam takie przeczucie 偶e to oni wygraj膮 a ja si臋 nie myl臋 je艣li chodzi o te sprawy " -"Pawe艂 i Aneta te偶 nie 艂adnie si臋 zachowa艂y z reszt膮 z takim bud偶etem i ten pokoik taki skromniutki nie ma mebli przewijaka tylko 艂贸偶eczko i hu艣tawka mo偶e szafy nie dojrza艂am bo si臋 tak 艣mia艂am ze stiuardesy.Aneta i Pawe艂 zero gustu mo偶e w salonie szafe i kredens postawi膮 czysta komuna szopka na ca艂ego kolejny ubaw po pachy jak to 艣wietnie wyre偶yseruj膮." -"Mnie si臋 nie podoba艂o jak nastolatka opowiada o swojej matce po co o tym m贸wi mo偶na przemilcze膰 ten fakt dlaczego ich wychowuje ojciec wiadomo mo偶emy si臋 domy艣la膰 tyle si臋 teraz sensacji s艂yszy w telewizji o rodzicach mordercach.Mo偶e opowiada膰 o sobie,siostrze swoich planach na przysz艂o艣膰 a nie wraca膰 do przesz艂o艣ci.Wcale nie by艂o to na miejscu m贸wi膰 o swojej matce " jest tego wiecej, ale nie chce wszystkiego kopiowac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do Zn贸w si臋 powtarzasz i prze偶ywasz. Czy偶by schizofrenia ? A mo偶e nerwica natr臋ctw ? Proponuj臋 dobrego psychiatr臋. Jak na razie to ty biadolisz wiejska babo. Id藕 lepiej gn贸j wywala膰. Komentarze czyta膰 b臋d臋 bo po to tutaj s膮. A wie艣niaki zostan膮 wie艣niakami nawet po politechnikach. Sami przedstawili si臋 jako tacy, wi臋c niech si臋 nie dziwi膮 teraz hehehe Mam nadziej臋 , 偶e odpadn膮 dwa zarozumia艂e balerony :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeszcze jeden adresowany do Anety : "Pani Aneto Kostro zg艂osili艣cie si臋 do programu wi臋c musicie si臋 liczy膰 z nawet krytyk膮.Niemowlakowi hu艣tawka na tym etapie nie jest potrzebna pisa艂am o szafie a nie komodzie do komody gu*no wejdzie.Tak kiedy艣 by艂o inne my艣lenie za czas贸w PRL to by艂 XX wiek, a teraz mamy nowy....trzeba my艣le膰 z post臋pem i odrobina luksusu jeszcze nikomu nie zaszkodzi艂a a wr臋cz mo偶e u艂atwi膰 偶ycie i funkcjonalno艣膰 zg艂aszaj膮c si臋 do programu i mie膰 taki bud偶et i tak wszystko sp**przy膰 no ale s膮 gusty i gu艣cika co nawet wida膰 przy sporach Jury nie zgadzaj膮 si臋 jednog艂o艣nie kogo wywali膰.TVN produkuje takie programy 偶eby si臋 firmy reklamowa艂y i widzowie mieli ubaw,targa艂y widzami uczucia oboj臋tnie jakie by one nie by艂y podnosz膮 ogl膮dalno艣膰 i oto chodzi w tym ca艂ym sho艂,a kluczyk jest jeden no i .....bawmy si臋 dalej." Wielka znawczyni luksusu, chociaz na taka, ktora zyje w luksusie nie wyglada.

Udost臋pnij ten post