Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
A ja zasunęłabym jej w pysk.

Gość gość
Ryjek poczuł samouwielbienie i przyszedł pogwiazdorzyć. Niedługo zostanie jurorem w Mam Talent albo innym badziewiu Tvn. A Eliza zostanie wodzianką u Wojewódzkiego.

Gość gość
Wojewódzki to raczej nawet spojrzeć na nią by nie chciał:D Więc możemy być spokojni:D:D:D

Gość gość
Biedny Wojtek może chciałby skupić się na pracy i robić sobie salon w ciszy i spokoju. Niestety jego wspaniały wybawca będzie z nim teraz do końca. Niech wie, dzięki komu pozostał w programie :-) Czasem lepiej zastanowić się nawet nad przyjmowaną pomocą.

Gość gość
Myślę, że odcinki były kręcone dużo wcześniej i nawet jak Ryjek sobie co nieco poczytał to już tylko czytanie mu pozostało, nic nie zmieni, wszystko nagrane dawno. A co do DD to bez przesady, że krzyczała, Wy nigdy nie krzyczycie no nie? Cuda stąpające po ziemi, wow :O Nie lubię jej, wkurza mnie max, na krytykę reaguje płaczem, ale bez przesady, każdy się kłoci i w domu pokrzyczy i zaklnie.

Gość gość
Ja trochę się zdziwiłam jak ona powiedziała że jest stewardesą. Myślałam że tam przyjmują ładniejsze panie.

Gość gość
może ja już jestem uprzedzona do tej Ewy, Magda też się kłóci w zwiastunie z mężem, ale na nerwy działa mi jedynie Boguszewska :(

Gość gość
Nawet jeśli przeczytał komentarze później , to bicie brawa przez innych uczestników, noszenie go prawie na rękach i mówienie mu jaki jest wielki zrobiło swoje. Gościowi walnęło na łeb.

Gość gość
Mam to samo. Ta Ewka jest bardzo irytującą osobą a poza tym może wyczuwamy u niej fałsz. Mnie też nie wkurzała ani krzycząca i płacząca Magda, ani klnąca jak szewc Eliza. A tej dziewuchy po prostu nie cierpię i już.

Gość gość
bo ona jest taka słodkopierdząca jest w niej coś nieszczerego i to po prostu widać

Gość gość
A po czym tak sadzicie że mu na łeb padło po zwiastunie ,przecież tam jest wyciągnięte kawałki całości jutro zobaczymy to będziemy pisać kto ico ale teraz tak sądzić to jakas beznadziejna

Gość gość
Boję się pomyśleć jaka burza tu będzie jak Ewka wygra program :D bo znając panią Rozenek to całkiem prawdopodobne

Gość gość
Ja trochę się zdziwiłam jak ona powiedziała że jest stewardesą. Myślałam że tam przyjmują ładniejsze panie. To chyba samolotem nigdy nie latałeś ,a już LOT-EM chyba wcale .

Gość gość
Litości, z czego Boguszewscy by tam żyli? Czynsz może wynosić z jakieś 400-500PLN, dodatkowo mieszkanie na obrzeżach Warszawy, więc albo muszą mieć auto albo kupować bilety autobusowe. W tych rejonach nie jest jeszcze w pełni rozbudowana infrastruktura, więc najlepsze byłoby auto przy małych dzieciach. Przyjdzie im co roku płacić podatek od nieruchomości, ciekawa jestem jak sobie poradzą.

Gość gość
Też miałam obraz z dzieciństwa, że stewardessa musi być piękna. Ale jak zobaczyłam jakie paszwille tam są to zmieniłam zdanie :)

Gość gość
bo Boguszewscy myślą że to tak samo jak przy mieszkaniu komunalnym, dostali kase na remont i mają dofinansowanie oraz dodatki na dzieci a tu to jest samodzielne życie, bez opieki państwa, instytucji -życie dorosłe po domu dziecka, bez ulg na komunikację, bez ulg na opłaty i czynsz, podatki od mieszkania i gruntu jak byli małolatami mieli podstawione pod nos a czas spędzali na baraszkowaniu w piwnicy i strychu nie zdają sobie sprawy z życia samodzielnego i tylko się wpakują, jeśli wygrają Ewka pokaże tam swoje prawdziwe oblicze po czasie i żądania się zaczną i roszczenia

Gość gość
Właśnie latałam. I zawsze trafiałam na hmm załogę cieszącą wzrok hehe

Gość gość
gość Litości, z czego Boguszewscy by tam żyli? Czynsz może wynosić z jakieś 400-500PLN, dodatkowo mieszkanie na obrzeżach Warszawy, więc albo muszą mieć auto albo kupować bilety autobusowe. W tych rejonach nie jest jeszcze w pełni rozbudowana infrastruktura, więc najlepsze byłoby auto przy małych dzieciach. Przyjdzie im co roku płacić podatek od nieruchomości, ciekawa jestem jak sobie ., .............myślisz że taki niski czynsz tam jest ...................

Gość gość
19.58 Sama jego obecność w 11 odcinku jest dowodem na to, że gość jest porypany jakiś :-D

Gość gość
Co tam piękna, grunt żeby dobrze "latała". W bajkach z dzieciństwa też każdy książę miał być piękny. A popatrzcie na Karola :-D

Gość gość
Na takim odludziu jak Zielona Dolina nie ma sklepu z ,,rozsądnymi" cenami żeby sobie podejść spacerkiem. Dojście do komunikacji miejskiej to też przeprawa, tak samo jak na osiedlu Lewandów i tym podobnych inwestycjach. Niby to Warszawa, ale w pełni wygodna do życia to będzie za jakieś 10-15 lat jak jeszcze dalej przesuną się granice miasta. Chyba, że Boguszewscy to sprzedadzą w pieruny i tym sposobem zarobią swoje pierwsze pół miliona :)

Gość gość
Trochę strzeliłam z czynszem, ale trzeba brać pod uwagę, że to zad***e i nie będzie takich cen jak w centrum. Może ktoś się lepiej orientuje ile może wynosić czynsz w zielonej dolinie przy 60m2 mieszkaniu?

Gość gość
HAHAHA :) i księżna Camilla

Gość gość
Mnie zdziwilo, ze Eliza ma dopiero 38 lat. Wyglada na duzo wiecej. Ewka byla mi obojetna, ale przez te Wasze komentarze tez zaczela mnie irytowac :-)

Gość gość
ale trzeba wziąć pod uwagę że to nowe bloki , czynsz przy osiedlu ogrodzonym i zielonymi ogródkami, dobrymi miejscami na samochód przy bloku będzie przy takim mieszkaniu wynosił ok 1200 zł + opłaty

Gość gość
Widzę że Jurek namalował w salonie na ścianie zegar a la Salvador Dali. I po co mu to było ? Wylatuje jak nic. Szkoda.

Gość gość
A może wygrani mają warunek że nie wolno im sprzedać mieszkania ? Nie wywiążą się z opłat to im zabiorą i koniec. Już deweloperzy tam zadbali o odpowiednie przepisy .

Gość gość
Ochrona też będzie kosztować.

Gość gość
To Ewka nie będzie mogła już bawić się w gospodynię będzie musiała zakasać rękawy iść do pracy.A jakie ona ma wykształcenie?

Gość gość
Eliza wygląda na galopującą 50- tkę. Może to przez to latanie, stres i ciągłe zmiany czasu. Wygląda jakby 40 lat tyrała w Biedronce :-)