Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
a ja myślę ,że to prawie wszystko jest ustawione w tym programie. Może nawet to z tym oddaniem kluczy żeby było ciekawiej, może od początku tak się z nimi umówili i kto ma jaki być ,kogo grać... A wy sie tak tym podniecacie

Gość gość
Nie "mi" tylko "mnie" droga znawczyni sztuki. "Mi" to taka nuta, jeśli się orientujesz. Słownik wcale nie jest taki drogi.

Gość gość
Fakt Jurek wygląda młodo na swój wiek. To chyba przez te loczki :-)

Gość Baśka Wichura
Poza zabawą w profesorka Miodka proszę o odpowiedź na pytanie zawarte w komentarzu do którego się odnosisz :)

Gość gość
Już dawno odpowiedziałam na twoje nurtujące cię pytanie. Widać ty masz problemy z czytaniem i zrozumieniem ciemnoto. syberyjska. Nie dość że głupia to jeszcze ślepa. Teraz już wiem dlaczego nie widzisz tego całego kiczu hehe

Gość Baśka Wichura
Rozumiem, że skończyły Ci się argumenty i pozostało obrażanie.

Gość gość
Ciekawe czy będzie taka kolejność uczestników jak pokazuje tabelka na Wiki i czy faktycznie wygra Gor. Może to dla zmyłki zrobili tę tabelkę i finałowi są w przypadkowej kolejności. Ja myślę że wygra Wojtek, żeby poświęcenie Ryjków nie poszło na marne.

Gość gość
19.42. Jak na razie to ty obrażasz zarówno uczestników jak i komentujących.

Gość gość
Do Baśka Wichura. Ile ty masz lat dziecinko ? Podejrzewam że do gimnazjum jeszcze nawet nie chodzisz. Weź się do książek albo idź pomóc mamusi w kuchni albo na spacer z ukochanym yorkiem bo widzę że cię nosi.

Gość gość
: mi czy mnie - użycie poprawnej formy językowej stwarza Polakom wiele problemów - zdanie do którego się odniosłaś u Baśki nie wymaga użycia formy celownika akcentowanej MNIE

Gość Baśka Wichura
Proszę wskaż mi kiedy dokładnie i jak obraziłam komentujących tego zacnego grona.

Gość ciuryło wichura
A dlaczego się podemnie podszywacie gady jedne .Głosujcie na Kasie z pierwszej edycji

Gość gość
Prosze nie obrazac Baski Wichury, bo ja ja bardzo lubie :-)

Gość gość
lepsze są Jurka pomieszczenia niż pozostałych widać chciał nam pokzać coś innego czego jeszcze nie znamy nie macie o tym zielonego pojęcia wy jesteście jak te małpy tylko to co jest wszędzie was interesuje nie coś nowego zero inspiracji

Gość gość
widzieliście zapowiedź nowego odcinka?po piwnicy znowu pojadą bo ona ryczała,u Pacha też nie ciekawie.Albo mi się wydaje ale u niego na kanapie siedzi jego eks żonka.Rózdarta Ewunia znowu będzie beształa Kamila no i gdzieś tam mi przemknie Ryjek!

Gość gość
Męczące są komentarze dotyczące tzw. BIDULA, DOMU DZIECKA. Jestem przekonana że piszą je zazdrośni i prymitywni "znajomi" z tzw,.BIDULA. Żółć zalewa wam oczy, że normalna, zdrowa rodzina odważyła się zawalczyć o mieszkanie. Styl wyzwisk jest ten sam, więc na pewno pisze to ta sama osoba. Rozumiem że można kogoś nie lubić, może denerwować, ale żeby się tym tak podniecać - tego już nie rozumiem. Łzawe historyki są rzeczywiście dobijające i zabijają każdy program. Nawet te typu X Factor i Mam Talent. Program jest ogólnie super, ale rodziny powinni dobierać staranniej. Ja w tej edycji nie mam żadnego faworyta, wszyscy są nijacy.

Gość gość
bidul do domu :D

Gość gość
Ewka z domu dziecka molestuje Kamila i nawala biczem jesli nie spełni jej życzeń :D

Gość gość
i płacze jak on jej nie da:D

Gość gość
Ale żałosne smarkate tutaj piszą. Jedna osoba tutaj dała przezwisko tej kobiecie z fejsa dla śmiechu i pewnie zapomniała już o tym. A siksy podłapały i teraz się tym jarają.

Gość gość
Ogladalyscie wczoraj "Ugotowanych" ? Swietny odcinek byl, a Szpak jaki swirus, szlo sie posmiac.

Gość gość
fajny był szpak:)

Gość gość
11.11.13 Bacha, sikse to sobie znajdz w swojej rodzinie. Nie pasuje, nie czytaj.

Gość gość
A gdzie jest ta zapowiedź nowego odcinka ?

Gość gość
bidul do domu :)

Gość gość
11.11.13 Baśka Wichura ha ha ha :) :) :)

Gość gość
11.11.13 a to sama barbara wichura napisała - anonimowo broni siebie :) :) idź ssta d brzydka i zarozumiała kobieto :)

Gość gość
mnie się wydaje, że ktoś wspominając na fb o kafeterii ściągnął tutaj Barabarę :D

Gość gość
Ktoś się pod nią podszywa i jest na nią ta lub te osoby maja jakieś problemy