Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
Oni dostaną normalnie akt własności mieszkania i tu działa zwyczajne polskie prawo, a nie deweloper. Tam pewnie jest wspólnota i to oni będą mieli z nimi nie lada problem, jak zaczną sobie dzieci kolejne robić to nie będzie można wyeksmitować.

Gość gość
Ja mieszkam w miescie 100 tysiecznym. Mam mieszkanie wlasnosciowe ( lata 80-te ) 50 m kw, czynszu jest 500 zl, wiec tam czynsz bedzie napewno duzo wyzszy niz 400 czy 500 zl.

Gość gość
Jak to są takie asy to pewnie dalej będą kombinować co tu robić żeby ciągnąć od państwa. Niestety w tym kraju takie osoby mają najlepiej. Oni są z domu dziecka, inni są z wielodzietnych rodzin i w końcu dostaną te socjalne, bo przecież im się należy. Co roku przybywa nowe dziecko, jadą na zasiłkach i zapomogach, ale im się należy większe mieszkanie!! A Ty człowieku haruj na takich do emerytury. Ich dzieci będą rodzić kolejne dzieci i powielać schemat, masakra :(

Gość gość
To samo dotyczy Gora. Też nie będzie go stać skoro tak narzeka na brak kasy. Dobrze jest kupić czy wygrać mieszkanie, ale trzeba je potem utrzymać. Może oni myślą że będą zwolnieni z czynszu. Przecież tam na pewno jedna porządna wypłata idzie na utrzymanie tej chaty.

Gość gość
Współczuję tej mlodej parze, że z takiego patologicznego otoczenia pochodzi. Wspolczuje ze zna ich jakaś prymitywna jednostka, ktora ich tu tak znieslawia. Won zazdrosny szczurze do swojej nory i g**** cie to obchodzi z czego oni splaca czynsz. Ja zalecalabym pokazanie tych wyoowiedzi prawnikowi, wiedz buraku ze nie jestes anonimowy.

Gość gość
Można też iść do więzienia :-) Im też po wyjściu dają mieszkanko, wyprawkę i opiekę socjalną.

Gość gość
Czy Ty sobie wyobrażasz, że ten motłoch będzie mieszkał w 5 osób w 60 m2 mieszkaniu? Przecież oni je totalnie zapuszczą, zarobaczą etc. Gor sam powiedział, że kredyt na dom spłacają im teściowe. Gratuluję im pomysłu na życie - oboje pracują, a nie stać ich na spłatę raty kredytu. Gor przeprowadzi się do Warszawy i co, kebaby będzie robił ormiańskie?

Gość gość
Prawnikowi :-D to po prostu straszne. Na pewno nas wszystkich posadzą za nabijanie się z DD. A jak wyjdziemy, dostaniemy mieszkanka haha

Gość gość
Gdyby była to zazdrość, pisalibyśmy negatywnie nie tylko o DD. Ale my im niczego nie zazdrościmy. My ich po prostu NIE LUBIMY.

Gość gość
Gor jeszcze zrobił małpi gaj w przedpokoju, hahahahahahahaa współczuć tylko sąsiadom pobojowiska, ciekawe czy przyczepa będzie stała na terenie osiedla, a dzieciaki jak cygany będą biegać z pajdą chleba po całym terenie i busz robić

Gość gość
O faktycznie współczuj dalej. Taka patologia, że się uczyć nie chciało tylko kopulowało po kątach. To straszne, że dostali mieszkanie i ciągle państwo musi ich finansować. To jest forum gdzie każdy ma prawo wyrazić swoją opinię - nawet Ty. Będzie mnie to obchodzić z czego spłacą czynsz dopóki idzie to z moich podatków. A jak Ty jesteś taka miłosierna, to może rób im przelew co miesiąc.

Gość gość
20.56. Ojoj jaka agresja. Ewka to ty ?

Gość gość
ja też od razu pomyślałam że to Ewka

Gość gość
Dziwnym trafem znalazło się grono ludzi, którzy są z różnych zakątków Polski, którzy się nawet nie znają i nie są w klubie wzajemnej adoracji. Jak widać część ludzi dostrzega ten fałsz, na który usiłują nas nabrać. Podejrzewam, że większość osób, które nie są sympatykami DD nawet ich nie zna. Zapaliła im się czerwona lampka i tyle. Na samo hasło dom dziecka powinniśmy reagować wg Ciebie tak: powinni wygrać - im się należy, niech płaczą - mają prawo bo dużo przeszli, nie powiem że nie podoba mi się jak urządzili wnętrze, bo oni są z domu dziecka i to może ich zranić. To jest jak z niepełnosprawnymi. Znam osoby niepełnosprawne, które kategorycznie nie chcę być traktowane w tej kategorii.

Gość gość
to jest tak samo jak do konkursu Mam Talent dają jakąś małą dziewczynkę z biednej wsi ze smutnymi oczętami, ubraną w sukienkę z kokardą,która płacze że chce rodzicom kupić dom bo nie mają i takie dziecko śpiewa Niemena albo Violettę Villas żeby rozczulić widzów i klękajcie narody, parszywa manipulacja, nienawidzę tego w tefałeenie

Gość gość
Po przeczytaniu tego komentarza 12.11.13 odrazu pomyslalam o Ewci.

Gość gość
Czynsz na zielonej dolinie wynosi 9 zł za metr. W tej stawce jest już zaliczka za wodę,ścieki etc,i opłata za użytkowanie garażu. Wydaje mi się tylko,że te mieszkania nie mają 60 m,a 55m2 To prawda,zad***e takie,że bez samochodu się nie da. Cena zakupu w promocji 4,900 za metr,więc nie wiem,gdzie tam pół miliona.

Gość gość
Czyli czynsz 540, to całkiem normalnie

Gość gość
Ale zobacz jak to działa i ilu ludzi się na to nabrało. Wystarczyło dziecko, historyjka i smutna piosenka i ludzie potracili rozum. Mnie coś takiego nie rusza i nie oznacza to znieczulicy. Po prostu lubię autentyczność i współczuję osobom, które są prawdziwe, niczego nie grają i naprawdę tego potrzebują. Ktoś tu napisał prawdę. Skąd u tylu osób które nawet się nie znają, tyle antypatii do DD . Są osoby które znają się na innych i od razu wyłapują fałsz i nieszczerość. A tak w ogóle to nie rozumiem Małgorzaty że tak daje sobą manipulować.

Gość 20 56
Żadna Ewcia, tylko zwyczajny widz BOD... program fajny, fajnie poczytać opinie i wymienić się spostrzeżeniami. A tu tylko jad, jeszcze taki zazdrosny i żenujący i o dziwo w stosunku do jednej pary. Sorry doszedl jeszcze Gor... Negatywy tak, ale chamstwo - nie. Ja nie lubię zadnego uczestnika....nikt mi nie odpowiada, nienawidzę grania dziećmi a szczytem była dla mnie wygrana uczestnika pierwszej edycji.

Gość gość
Dzięki za info - aż tak drogo nie wychodzi. Jednak na pewno będzie drożej niż za socjalne mieszkanie. Cena za m2 to stan deweloperski?

Gość gość
niektórzy cisną też po jurku, po barbarze z fb, po bucowatym ryjku (w tym i ja :P ), po rozenkowej, po wojtku i jego corkach, po piwnicy, po gorze, po tej pierwszej co odpadła i można tak wymieniać w nieskończoność :) także nie schlebiaj tak tym z DD, bo nie tylko wokół nich kręci się nasza rozmowa ;)

Gość gość
21:41 -- w konkursie Mam Talent niektóre gwiazdy tvn się wygadały odnośnie małej dziewczynki która wygrała, wyrachowani byli też rodzice tej dziewczynki , w dodatku mieli doradcę specjalistę- co robić żeby jak najlepiej sprzedać emocje i rzucić naród na kolana od tej pory wszelkie konkursy i jury nie chcą małych dzieci z poważnymi pieśniami a już alergicznie reaguje na to Agnieszka Chylińska która tego nie znosi

Gość gość
Jak tak piszecie o Elizie ze wygląda na50 ,a czy wy oglądaliście te odcinki ze zrozumieniem ze Eliza walczyła z nowotworem i moze dlatego maja takie podejście do życia i oddali te klucze i w ogóle wiedza co jest w zycu ważne i ważniejsze

Gość gość
Każdy z uczestników dostaje tu 'bęcki' od nas :) A to, że bronisz tylko DD i Cię to oburza dowodzi, że ta maszyna manipulacji i grania na emocjach działa.

Gość gość
Sorry, a o co chodzi z tą Pieczarą? Chodzi o to, że piwnica to inaczej jaskinia/pieczara?

Gość gość
Ja nie mówię ze nie podoba mi się krytyka. Nie podoba mi sie chamstwo. A chamstwo zauwazylam tylko w stosunku do mlodych i teraz do Gora.

Gość gość
Pieczara, bo ma wlasy sciete na pieczarke :-D

Gość gość
12.11.13 widać, że jesteś tu od niedawna bo szczerze mówiąc największe chamstwo spadło na córki wojtka i na jurka ale ostatnio się uspokoiło a może my ich bardziej polubiliśmy? ;) Na początku sporo osób kibicowało tym z DD ale przy bliższym "poznaniu" stracili sympatię :P

Gość gość
A Anetce i Pawełkowi się nie obrywało?