Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
wystarczy,że miałabyś inne zdanie to cię tak do pionu postawi,tak ci powie,że Ci w pięte wejdzie-straciła znajome-kłótliwa,złośliwa nieuczciwa......

Gość gość
jak ojczym chce dla nich mieszkanie-to niech się weżmie do roboty ,ma już przecież 40 lat i co cały czas na utrzymaniu kobiet-ciekawe jak się zestarzeje i będzie mniej sprawny,to która go zechce.Marta za kilka lat będzie bez forsy-alimenty się skończą

Gość gość
Z tego co wiem,to mogli mieszkać w domku we Włocławku/400m2/ tak długo jakby chcieli i tak dostałaby go któraś z dziewczynek ale w lipcu zwieli szybciutko informując ojca tydzień przed,że wynajeli coś w Gdańsku

Gość gość
Piotr pokazuje byłemu Marty jak kocha jego córki, bo ma nadzieję że coś mu za to odpali. Moim zdaniem taki narcyz kocha tylko siebie. Ale nieźle gra.

Gość gość
Aż dziwne że nie połasili się na domek. Wyglądają na takich co biorą wszystko jak leci. Ale w sumie jak narobili sobie wrogów....musieli dać nogę.

Gość gość
A kiedy właściwie leci ta Bitwa o dom?

Gość gość
Jak się wdzięczy. Niech się tak nie wypina bo jeszcze ją kto przeleci. Może ta lesba.....:-D

Gość gość
widze ze jakiś Piotr i jego rodzina budzi sporo kontrowersji, są atakowani.... tak jak w I edycji Piotr z Roksaną-zwycięscy , Rybińscy - finaliści, w Ii edycji Ewa i Kamil-zwycięscy, ojciec z dwoma córkami nie pamiętam nazwiska Ci wszyscy ludzie byli mega atakowani, uważam że sporo tutaj wpisów konkurencyjnych rodzin które czują zagrożenie :)

Gość gość
hej chcialam cos wyjasnic niestety tvn nie placi za udzial w programie ale sa nagrody dla kazdej z rodzin i obiad na planie i moga mieszkac w tych surowych mieszkaniach;). wiem bo bylam na castingu ale kluczy nie dostalam :)

Gość gość
Piotr z Roksi nie byli atakowani bo wszyscy ich lubili. Są fajnymi i skromnymi osobami. Tutaj atakuje się wrednych i zarozumiałych cwaniaczków takich jak Piotr i Marta. Ich nie da się lubić. A w zwiastunie ich zachowanie nie wskazuje na to, żeby przejmowali się tym co o nich mówią i piszą. To ludzie bez honoru i ambicji. Sami proszą się o takie opinie. A mizdrzą się jak jakieś małolaty , dwa pustaki. W poprzedniej edycji Ewka też dała się we znaki bo była wredną babą. I tyle.

Gość gość
Płacą honorarium za każdy odcinek. Nie pisz bzdur. Moi znajomi byli w poprzedniej edycji.

Gość gość
A uważasz że tych co nie wzięli do programu będą wtajemniczać w sprawy finansowe ? Tvn dopiero jak rozda klucze podpisuje umowę z rodzinami i oni dostają pieniądze. A tobie zaproponowali obiad to się ciesz.

Gość gość
Skoro piszesz "jakiś Piotr" to nie wiesz nawet o kogo chodzi. Najpierw zobacz co to za gość a potem się wymądrzaj. I nigdy nie oceniaj skutku bez poznania przyczyny. Nie jestem z niczyjej rodziny i nie czuję konkurencji. I większość z nas nie jest. Nie wyolbrzymiaj. A jak ci coś nie odpowiada to spadówa i już.

Gość gość
naprawde z wami sie nie da rozmawiac. ciesze sie ze sie nie dostalam jechali byscie nam tak jak innym. nie placa uczestnikom za udzial, nie wierzycie mi obejrzyjcie na fejsie jestesmy, nie dostalismy klucza natalia powiedziala ze u nas jest nudno i sie ciesze:)

Gość gość
tak ubrana, w trakich szpileczkach do roboty-dziunia zapomniała po co tam jest,widać,że nigdy nic nie robiła

Gość gość
16.32-to jakiś facet pisze-my zawsze poznamy jaka płęć pisze-nie oszukasz nas.Po coś tu wlazł,tu jest magazyn dla kobiet-SPADÓWA

Gość gość
Skoro nie dostałaś klucza to skąd wiesz jak wyglądają warunki umowy tych co dostali ? Ile można ci tłumaczyć, że oni wszystkich nie wtajemniczają w finanse ! Mój znajomy był i dostawał kasę. Po co miałby zmyślać ?

Gość gość
To jest obrzydliwe co piszecie. Nie dziwne że Polska schodzi na psy - obrzucacie tych ludzi kalumniami, błotem, wywlekacie na forum ich prywatne sprawy. Ciekawe co by było gdyby was ktoś tak potraktował.

Gość gość
O pluciu jadem zapomniałaś napisać. Oni sami wywlekają w programie swoje prywatne sprawy nawet te intymne. Więc o co biega ? Mnie nikt tak nie potraktuje, bo nie polecę wywnętrzać się przed całą Polską do telewizji. A ci mają co chcieli. Poza tym te osoby o których tu mowa ,zasłużyły sobie na to, ponieważ same robią z siebie pośmiewisko.

Gość gość
A kim ty jesteś aby oceniać kto robi z siebie pośmiewisko a kto nie? Zgłosiły się same i chcą do czegoś dojść. To jest największy problem naszego kraju - nienawidzicie i zazdrościcie innym. Zajmijcie się swoim życiem. Ja nawet nie wiem co to za program jest ale widać że w was wzbudza same złe emocje. A już opluwanie innych za wygląd, jakiś rozpad małżeństwa, itd... uważam za coś obrzydliwego.

Gość gość
18.57-jestem z Tobą,chciałam też to napisać.Jakie zakłamanie-sami to robią ale od nich wara-czy może oni są nietykalni-są żałośni,irytujący.

Gość gość
Jak ich kiedyś spotam,to powiem im to prosto w twarz

Gość gość
19.01 po co tu jesteś, poszukaj na innych forach,może ktoś cię zrozumie ,bo TY,albo nie oglądałaś programu i nie zabieraj głosu,albo nic nie rozumiesz,to ja Ci nie pomogę

Gość gość
Widzieliscie rodzine przez 3 minuty, program wlasciwie sie jeszcze nie zaczal. A wy znacie juz cala historie ich zycia. Tak naprawde zyjac po sąsiedzku nigdy nie mozna miec pewnosci jak dana rodzina zyje, ile ma pieniedzy, jak wyglada czy wygladalo zycie kilka lat wstecz. To co ludzie gadaja to plotki. Ludzie lubia pisac bajki. Jestescie az tak latwowierni i naiwni? poczekajcie chociaz na program:o

Gość gość
Mam wrażenie Marto i Piotrze,że nie rozumiecie,iż to Wy,Wasze zachowania/i to nie tylko Wasze wypowiedzi,-Wasze gesty ,miny,fałsz na twarzy-tego się nie da ukryć-może jesteście słabymi aktorami.To wszystko razem i to,że tego nie rozumiecie nas nakręca.Nie zawsze kogoś można rozszyfrować,czasem potrzeba lat-ale Wy macie to wypisane na twarzy,poza tym,aż tyle osób to mówi na wszystkich forach.To nie kilka,to są tysiące- i oni waszyscy kłamią

Gość gość
Na całe szczęście któraś z tych rodzin które tak opluwacie wygra mieszkanie a wy będziecie sracie z zazdrości :D 🖐️

Gość gość
Az tak naiwne to jury nie jest,Na początku ktoś taki był potrzebyi-przyciągał publikę,ale póżniej staje się irytujące

Gość gość
20.08-przeciez jest tam MNÓSTWO RODZIN o których nie mówimy źle więc nie zesrej sie z wrażenia

Gość gość
Sracie to wy z zazdrości że ktoś może wygrać mieszkanie a wy w swoich rozciągniętych dresach, nie swoich mieszkaniach stukacie w klawiaturę tłustymi paluchami :D 🖐️ Zazdrosc kipi z was. Wiadomo - polki. Za granica każdy by kibicował, ludzie by byli uśmiechnięci ale głupie polki to co innego :D 🖐️

Gość gość
O co chodzi z tą zazdrością ? Na każdy temat zawsze były, są i będą komentarze pozytywne i negatywne. A co wszystkie tu mamy zachwycać się i wychwalać ? A skrytykować to już nie można ? Jak tylko ktoś napisze złą opinie to od razu posądzany jest o zazdrość że nie występuje w programie. Ogarnijcie się i wyleczcie kompleksy. Ja nikomu nie zazdroszczę bycia w programie. I choćby mi dopłacali to wołami by mnie tam nie zaciągnęli. Za bardzo cenię swoją prywatność i godność osobistą. A ten program to tanie show o ludziach dla ludzi. Mieszkanie to tylko tło. I każdy może pisać co chce.