Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dzorzd偶ina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
pomaranczowy mop , pok贸j ok ale wziety z katalogu IKEA wi臋c wiesz...my tez taki potrafimy zrobi膰 , nie wiadomo co w tym programie robi膰 bo np s膮 tacy kt贸rzy nie odwzorowuj膮 katalag贸w typu - kopiuj -wklej a i tak dostaja po du/pie 偶e co艣 藕le a ci co nie maja inwencji tw贸rczej a robi膮 katalog nie obrywaj膮 , tak jak w 2 edycji dom dziecka, salon z katalogu , nawet storczyki tez jak na fotach katalogowych i w ych samych punktach a wi臋c 偶adnego pomys艂u a kopiowanie czyjej艣 tw贸rczo艣ci to ka偶dy z nas umie wi臋c skomplikowana sprawa

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ale fajnie to wymy艣li艂 kto艣 z mopem na g艂owie hehe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A kto wie gdzie Mieszko-mieszko ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikikocica
Fryzura ala mop okropna, drazniaca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pok贸j wielodzietnej rodziny ciemny jak nora , a do tego pomys艂 zer偶ni臋ty z internetu. Nie rozumiem tych zachwyt贸w na Mieszkiem, ich pok贸j te偶 katalogowy, a takie szafki mo偶na r贸wnie偶 znale藕膰 internecie i na pewno tym si臋 inspirowali. Wi臋c nie przesadzajcie, 偶e tacy pomys艂owi .Jedyny niepowtarzalny i ciekawy pok贸j zrobi艂 Dima.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak si臋 zastanawiam,jaka艣 cz臋艣膰 spo艂eczno艣ci wypowiada si臋 na forach,pozosta艂a w domach,zak艂adach pracy, wsz臋dzie/w kuluarach/ i nikt nie zamknie im "ust" ,wszyscy widzieli naganne zachowania niekt贸rych os贸b i tego nikt nie cofnie,zostanie w pami臋ci.Jak te osoby odnajd膮 si臋 w 偶yciu codziennym.Fakt nie odczuj膮 lekcewa偶enia bezpo艣rednio aaaaaaaaaaaale kiedy艣,ale w sumie sami tego chcieli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam wra偶enie,偶e pisze tutaj ca艂y czas kto艣 z uczestnikow i kieruje swoj膮 uwag臋 na "mopa"-tak okre艣la uczestniczk臋,,zeby odwr贸ci膰 uwag臋 .od siebie..CHyba jest to kto艣 z tej tr贸jki najgorszych-czuj臋,偶e to Piotru艣-ciekawe kiedy odpadnie-g贸ra jeszcze odcinek,dwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gdzie Mieszko mieszko hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Akurat na mopa nikt nie musi kierowa膰 uwagi :-D ona si臋 sama kieruje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 migawwkaa
a buraki to te偶 "ynteligentni" na c****j by艂o pod publiczk臋 艣ciera膰 te buraki na tartce je偶eli wystarczy艂o p贸j艣膰 do sklepu i kupi膰 koncentrat z burak贸w? Pok贸j by艂 beznadziejny tapeta na 艣cianie jak jaki艣 dywan na ukrainie wie膰 chyba chcieli uratowa膰 d**e tymi w艂asnor臋cznie 艣cieranymi burakami :o jakby nie mogli cichaczem kupi膰 farby kolorowej u pana Miecia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No w艂a艣nie ,dlaczego w艂a艣ciwie nie kupili farby ? I co b臋dzie jak im te buraki sfermentuj膮 na 艣cianie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no przecie偶 jak si臋 czego艣 nie kupi lub jesli komu艣 co艣 zginie to chyba jasne i logiczne, 偶e nie mozna isc do sklepu i kupi膰. S膮 jakie艣 regu艂y zasady, wi臋c w tym przypadku uwa偶am, 偶e 艣wietnie z tego wybrneli, farbe zrobili, kolor im te偶 wyszed艂 pasuj膮cy pod pok贸j, wi臋c nic tylko gratulowa膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nasrali tymi kolorami w tych kliteczkach 偶e nawet w kamerze to wygl膮da okropnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Barwnik mogli kupi膰 i po sprawie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
--> :D zgadzam si臋, klitka jak wagon tramwajowy a jury wymaga bajek, cud贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przecie偶 oni specjalnie nie kupili tej farby bo chcieli pokaza膰 swoj膮 buraczan膮 hmm.... kreatywno艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chyba dam sobie spok贸j z tym portalem-nuda,takjakby jedna osoba robi艂a wi臋kszo艣膰 wpis贸w i nawet domy艣lam si臋 kto to.Dobrze ,偶e Piotrek nie wie gdzie jeszcze klikamy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
obsesja wsz臋dzie widzisz wpisy Pitra? wywa艂kowana zosta艂a kocica i jej konkubent na wszystkie strony my艣l臋 偶e troch臋 atencji nale偶y si臋 r贸wnie偶 innym dziwol膮gom :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam nadziej臋 偶e o atencji pisa艂e艣 z ironi膮. Bo je艣li nie, to nie wiesz co to s艂owo oznacza i postaraj si臋 w przysz艂o艣ci nie u偶ywa膰 s艂贸w kt贸rych nie rozumiesz. Ju偶 popisa艂e艣 si臋 z "pora偶k膮" wi臋c przesta艅 robi膰 sobie wstyd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
27.03.14 [zg艂o艣 do usuni臋cia] x x ale jeste艣 walni臋ta, tak to ja PIOTR bo o艣mieli艂am si臋 napisa膰 o kim艣 INNYM . Id膮c twoim tokiem prostego rozumowania TY jeste艣 burak? mop? lesba?doktorek? czy powodzianie? i nie zesraj si臋 tak na t膮 polszczyzn臋 bo nie mam problemu ze znaczeniem s艂贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jedyne dziwol膮gi w tym programie to kocica i jej leniwy gach. Ale dobrze 偶e zostali bo b臋dzie z nich dalej polewka :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie twierdz臋 wcale 偶e jeste艣 Piotrem czy kim艣 innym. I w odr贸偶nieniu od ciebie nie doszukuj臋 si臋 kto o kim pisze. Ale wiem na pewno 偶e jeste艣 imbecylem. Poznaj臋 ci臋 po stylu ( a raczej jego braku ) pisania ,popisywaniu si臋 pseudo elokwencj膮, obra偶aniu forumowicz贸w i 偶a艂osne , u偶ywanie emotikon贸w nieadekwatnie do ich znaczenia . Nawet nie znasz zasad tego forum, wi臋c nie pchaj si臋 tutaj bo jeste艣 偶a艂osny , niedouczony i wyj膮tkowo t臋py.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kurcze ale Dima pozytywnie mnie zaskoczy艂. My艣la艂am 偶e b臋dzie bezgu艣cie, dywan na 艣cianie i takie tam. A tu taki fajny pok贸j.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dima
A mi si臋 podoba kocia, szczeg贸lnie jak wypina sw贸j opas艂y zadek. Ch臋tnie bym si臋 ni膮 zaj膮艂 w tym Orient Expresie. Mam nadziej臋, 偶e b臋dzie tam zaprasza艂a wyg艂odnia艂ych ch艂opc贸w. Jest marzec, kotki si臋 marcuj膮. A ona jest taka apetyczna. Do tego ten czerwony kolor tego wyrka mhhhhhh.... :D Cude艅ko:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wi臋kszo艣膰 chyba papuguje po tych z 2 edycji bo dechy na 艣cianie k艂ad膮 . Dobrze 偶e te lale wczoraj odpad艂y bo raczej nic ciekawego by nie stworzy艂y ,naj艂adniejszy pok贸j wg mnie mia艂 w艂a艣nie Dima tylko te drogowskazy mi si臋 nie widzi艂y ,Marta i Piotr pora偶ka na suficie to ju偶 w og贸le .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te dechy ba 艣cianie to od Miko艂ajczyk贸w zer偶ni臋te z drugiej edycji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A czy kto艣 zauwa偶y艂 jak si臋 odzywa ta Marta 偶ona do wojskowego-"i co - g***o " i takie podobne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie bo jedynie wedlug kretynki kilka postow wy偶ej mozna tylko kocice komentowa膰 a wszyscy inni s膮 cacy :) a jak piszesz o kims innym to jestes piotrek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My艣la艂am,偶e oni tacy fajni b臋d膮, ale jak ona przeklina co chwile i jak odzywa si臋 do tego m臋偶a, a偶 mi go szkoda.

Udost臋pnij ten post