Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dzorzd偶ina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
pewnie 偶e ma du偶e wsparcie, kasa na konto przychodzi a ta m臋czennice z siebie robi jedna siostra doros艂a druga 10 lat a ta beczy jakby mia艂a niemowleta blizniaki pod opiek膮

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ma wsparcie, kas臋 na konto i bek臋 z was i waszego bluzgania :) hehehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W贸jt Kie艂czynka oraz mieszka艅cy r贸wnie偶 pomagali. Laura jest doros艂a studiuje. Ludzie ogarnijcie si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
musi studiowa膰 bo p贸ki studiuje to ma rent臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A tak wo gul臋 podoba wam si臋 ten serial reality show BoD ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wo gul臋 podoba nam si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wo gule te偶 mi si臋 podoba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
12.08 - 藕le napisa艂a艣 , pisz臋 si臋 "wo gul臋"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wo gul臋 to przepraszam za pomy艂k臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jedni s膮 pewni siebie, grubosk贸rni inni leserami jeszcze inni wra偶liwi , na szcz臋艣cie ci spokojni i mniej pewni siebie s膮 lepiej odbierani przez widz贸w wi臋c r贸bcie swoje, widzowie oceni膮 to po swojemu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czytam wpisy sprzed kilku dni, kogo chcia艂a bym za s膮siada z programu ? Katarzyn臋 Kraus tego kopciucha z fajkami ?, Inferno z rozdartymi dzie膰mi, Gora z jeszcze bardziej rozwydrzonymi bachorami ? taaa..... :D :D a偶 si臋 poplu艂am ze 艣miechu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie tez w*****a mega beczaca Ania,wiecznie z mina cierpietnicy,wlosy ulozone jak stare prochno,ma 25 lat a wyglada jak ciotka klotka,najbardziej lubi臋 lesbijki, wkuwia mnie tez kazach i to jego smucenie o rodzinie,k***a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Masz soczysty 艣miech.Ja te偶 jak czyta艂am historyjki,opowiadania o Gor w偶yciu si臋 tak nie u艣mia艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ania Ginter wygl膮da tak samo jak ja z tym 偶e ja mam 42 lata

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taaaak ty wygl膮dasz jak ona , sobie pochlebiasz, szkoda 偶e kto艣 tak nie uwa偶a a nie ty sama okre艣lasz si臋 tak :D wygl膮dasz jak wyjd藕 stad! wi臋c ogarnij si臋 :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W finale bedzie jak ju偶 wcze艣niej pisa艂am doktorek,Dima i Anka. Wygra Anka p艂aczka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
28.04.14 o Ty moja wyrocznio powiedz co mnie czeka w najbli偶szej przysz艂o艣ci. jestem spod znaku Lwa rocznik 1979 :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
28.04.14 o Ty moja wyrocznio powiedz co mnie czeka w najbli偶szej przysz艂o艣ci. jestem spod znaku Lwa rocznik 1979 :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
偶aden facet niestety ci臋 nie zechce bo jeste艣 brzydka wyrocznia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co za niedorozw贸j tu siedzi. Wymy艣l co艣 wreszcie sama bo powtarzasz si臋 z wyzwiskami a do tego walisz byki. Ubogie s艂ownictwo i n臋dza intelektualna. Dlaczego ka偶demu kto napisze jak膮艣 krytyk臋 od razu dogryzasz po chamsku ? My艣lisz 偶e jak kto艣 jest m膮drzejszy od ciebie to musi by膰 stary ? Studiuj臋 i to akurat taki kierunek, 偶e komentarze os贸b twojego pokroju bardzo przydadz膮 mi si臋 do nauki. Obserwuj臋 ci臋 od pocz膮tku i poznaj臋 twoje pisanie. Dajesz si臋 艂atwo sprowokowa膰 to znaczy 偶e jeste艣 s艂abiutka i do tego masz nerwic臋. Pozbieraj si臋 do kupy dziewczyno zamiast siedzie膰 tu od rana do nocy i pisa膰 bzdury. Na pewno jeste艣 samotna i nieszcz臋艣liwa bo tyle w tobie nienawi艣ci. Nawet mi ciebie 偶al. Ale nie za艣miecaj tego forum . Chcesz to dam ci namiary na dobrego psychologa . Nigdy nie jest za p贸藕no. Spodziewam si臋 teraz steku wyzwisk. Dawaj dziecinko :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to jaka艣 ma艂olata na przepustce z poprawczaka si臋 tutaj udziela.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
18:12 - skoro wiesz kim jestem i poznajesz to przeciez pisalam 偶e mam faceta i za du偶o jego a ty mi odpisa艂as 偶e jestem tir贸wk膮 i jakie艣 wulgaryzmy wi臋c o czym ty piszesz ? 偶e jeste艣 m膮dra i studiujesz ? hahahahahahaha :D i kto艣 ma nabrac szacunku do ciebie przez to ? atakujesz zawsze jak krytykuj臋 Ank臋 Ginter i tu ci臋 cos boli, byc mo偶e jestes samotna kobiet膮 z dzieckiem ktor膮 rzuci艂 facet i si臋 uto偶samiasz z Ank膮 i wszystko co na ni膮 pojad臋 to ci臋 boli i wyzywasz to ty zaczynasz i nie udawaj m膮drej pustaczku bo na mnie wra偶enia nie zrobisz :) i co ty ci膮gle piszesz o tym 偶e nie mam faceta ? powtarzasz si臋 z tymale pisa艂am ci 偶e nie trafi艂a艣 ,mam faceta od zawsze i mieszkam z nim i pracuj臋, na dodatek seks uprawiam codziennie wi臋c twoje zarzuty s膮 nietrafione, spodziewam si臋 teraz wyzwisk 偶e chwal臋 si臋 seksem i jestem prostaczka ok :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U艣mia艂am si臋. Na fb doktorek szaleje w kapciach z m艂otem udarowym. Kornelia te偶 ma 艣mieszne teksty :-) A Ania oczywi艣cie b臋dzie p艂aka膰 w swojej babcinej kuchni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziecko drogie chyba si臋 zapowietrzy艂a艣 od tego pisania. Dlaczego zawsze powtarzasz co艣 po mnie ? Napisa艂am 偶e jestem studentk膮 bo wyzywa艂a艣 mnie od starych. Mam szacunek do siebie samej i na pewno nie oczekuj臋 go od takich os贸b jak ty. Zwisa mi to 偶e tak rzekn臋 :-) Mo偶esz uprawia膰 seks nawet dziesi臋膰 razy dziennie na 偶yrandolu, lod贸wce i gdzie chcesz. Je艣li chodzi o Ani臋 to nigdy jej nie mog艂am broni膰 bo r贸wnie偶 j膮 tutaj krytykowa艂am. Wi臋c co艣 si臋 tobie pomyli艂o w tej biednej g艂贸wce. Twoje 艣mieszne przypuszczenia 偶e kto艣 kim艣 jest bo napisa艂 taki czy inny komentarz zakrawaj膮 na chorob臋 psychiczn膮. Ja z nikim si臋 nie uto偶samiam. Mam szcz臋艣liwe 偶ycie i nie b臋d臋 pisa膰 o jego intymnych szczeg贸艂ach tak jak ty. Za to po tobie wida膰 jak bardzo uto偶samiasz i anga偶ujesz si臋 w ten program. Wpad艂a艣 w obsesj臋 dlatego zwr贸ci艂am na ciebie szybko uwag臋. Ko艅cz臋 dyskusj臋 z tob膮 bo mam lepsze rzeczy do roboty. Jeste艣 bardziej chora ni偶 my艣la艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wy偶ej mia艂o by膰 do czyli tej psychicznej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
18:45 - sama siebie opisujesz m贸wi膮c 偶e daje si臋 sprowokowa膰 i jestem chora - bo w艂asnie opisujesz siebie , specjalnie pisz臋 twoim stylem i mam ubaw a ty mi odpisujesz 偶e ja pisz臋 to co ty niesamowite spostrze偶enie :D zawsze robi臋 sobie bek臋 ze wszystkich i tylko ty da艂as si臋 tak ogromnie sprowokowa膰 i przezywasz 偶e odpisujesz mi 艂adne kilka tygodni , raz starasz si臋 by膰 kulturalna a raz nie panujesz i jestes wulgarna bo ci psycha pada, id藕 si臋 lecz idiotko bo ja jestem zszokowana twoja uparto艣ci膮 i dr膮偶eniem tematu po gr贸b pisz dalej nie przeszkadza mi to

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
18.45 - sama piszesz 偶e si臋 zapowietrzy艂am a ty wpadasz w taki s艂owotok 偶e nawet godziny autor贸w ci sie popieprzy艂y teraz z tob膮 dyskutuje bo ty dyskutujesz, jak b臋dziesz wulgarna ja tez b臋d臋 , jak b臋dziesz wyzywa膰 od prostaczek - ja robie to samo jeszcze nie zauwa偶y艂a艣 madra studiujaca osobo z szczesliwym 偶yciem osobistym ? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciury艂o wichura
To nie Jest temat o k艂贸tniach przypominam. To jest temat o g艂osowaniu na Kasie z pierwszej edycji :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
byle nie na tego baboch艂opa Krausow膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moj ranking najbardziej irytujacych uczestnikow w tej edycji: miejsce 4 Joanna dziewczyna Dimy miejsce 3 powodzianie miejsce 2 Marta i kocha艣 miejsce 1 P艁ACZKA :/:/:/:/:/:/:/

Udost臋pnij ten post