Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
do 09:42 Roksana zajmij się nauką a nie promowaniem tatusia nieudacznika życiowego. Cwaniaczek wie jak omotać ludzi. Nadal chce się opiekować starszymi ?

Gość gość
gdzie piszą ze gitner jest w konfilkcie z siostra?podaj nazwe forum, tu pare stron wczesniej ktos wciskal ze ta Laura jest uposledzona, nie wiadomo komu wierzyc

Gość gość
Uposledzona i studiuje :D

Gość gość
Skoro są w konflikcie to co siostra robiła w odcinku z urządzaniem jej pokoju? Gdyby tak było to olała by to chyba...

Gość gość
29.04.14 mnie nazywasz Roksaną ?:) tutaj już nic nie można napisać bo we wszystkich widzicie podstępnych ludzi, co się z Wami dzieje ?

Gość poTOOLna
Czy dziewczyna Dimy też jest ze wschodu, bo ma dziwny akcent, jakby zaciągała.....?

Gość gość
Nie ona nie jest tajojkiem .

Gość gość
Dziewczyna Dimy jest z Polski, ostro zaciaga jak mowi,wiec urodziła się gdzieś w okolicach gdzie tak zaciagaja np. Drohiczyna albo przeszło na nią od Dimy. Niektórzy łatwo łapią akcent.

Gość gość
Co tu tak cicho?

Gość gość
sa w tesco lub innym dennym supermarkecie z obcym kapitalem i robia zapsy na tradycyjnego juz grilla majowkowego

Gość gość
2014-04-28 18:53:17 Witaj psycholko ! Akurat masz bekę już to widzę. Motasz się , plączesz i powtarzasz. Wiedziałam że wypomnisz mi wpisanie godziny he he Tak się składa że odpowiadałam tu pewnej kulturalnej osobie. A nie chcę być do ciebie wulgarna z szacunku dla innych forumowiczek. Dawaj priv to ci napiszę co myślę hehe Prowokowałam cię specjalnie a ty wczułaś się w rolę jak nikt he he A dlaczego zawsze piszesz po dwie odpowiedzi jedna po drugiej ? Nerwica natręctw ? Odpisuję ci bo to dla mnie rozrywka czytać twoje nędzne wypociny tępaku. Poznaję każdy twój żałosny wpisik hehe i drę łacha . A ty mojego nie poznasz bo już pomyliłaś się że broniłam Ani. Zazdrościsz komuś studiów bo jesteś na nie za głupia i musisz tyrać w kurniku ze swoim starym . Ale to twój problem.

Gość gość
21:42 - juz sie zesrałaś ? podjarałas sie jak stara baba co zobaczyło wolne siedzenie w autobusie , skończ już kreaturo się produkowac bo mi ciebie żal , jak piszesz to mi śmierdzi

Gość gość
Ja cię kręcę. To ty psycholko naprawdę cały czas tutaj siedzisz :-D miałaś poranną zmianę w kurniku czy co ? Każdy ma własne życie, zajrzy tu co jakiś czas a ty kretynko jakąś wartę tutaj pełnisz ? Nie mogę co za chora baba. A jak szybko odpisała, dobrze wytresowana he he I zna swoje imię.

Gość gość
"tyrać w kurniku ze swoim starym" - to pisze babsztyl który marzy o wyższym wykształceniu , mam tyle pieniędzy głąbie ze wsi że tyle nigdy w życiu na oczy nie będziesz widzieć , mam ludzi od pracy i moge sobie pozwolić na siedzenie przed netem a ty 'wyższe wykształcenie" nie musisz tyrać ? tyraj bo przecież musisz za szkołe płacić , bo na dziennym nikt takiego zgryźliwego próchna jak ty by nie przyjął tępa psycholko z kompleksami :D:D

Gość gość
29.04.14 Taaak dużo kasy chyba z bezrobocia hahaha :) ludzie robią na Ciebie faktycznie w podatkach :)

Gość gość
c***y idźcie gdziekolwiek na swoją pyskówkę , bo tutaj szkoda miejsca dla Was To pisałam ja - ciocia Jadzia z Kopytkowa :D

Gość gość
Patrząc na zajawki 'chociaż nie wszystkich pokazują, obstawiam do wypadu Mieszka i Karoline albo lesby chociaż nie zrobili w bieli jak większość to i tak u Mieszków jakieś pokutnicze łańcuchy wiszą nad blatem z tych lamp i oczywiście cegła ,brzydko nie podoba mi się.

Gość gość
Oni te zajawki specjalnie takie puszczają a odpadł zapewne zupełnie kto inny.

Gość gość
Mieszko tam dalej Mieszko.

Gość gość
To chyba temat o kłótniach sfrustrowanych bab, które myślą, że anonimowo mogą wszystko :o Przypominam - piszemy tu o programie "Bitwa o dom"!

Gość gość
Już za niedługo kogo obstawiacie do wylotu ?

Gość gość
przed chwilą zjadłam kromkę chleba z masłem, świeżutki chleb i przypomniała mi się historia Gora jak on płakał że w dzieciństwie jadł chleb z margaryną i cukrem , facet płakał ja sie normalnie czuję

Gość gość
widzieliście jak doktorek biega na początku ? hahahahahahahahaha :D która nie zdążyła to powtórkę trzeba

Gość gość
Powodzianie

Gość gość
tancerzy bo ich zjechali chyba. A anka płaczka zostaje pewnie

Gość gość
To jest Bitwa o Dom czy Kuchenne Rewolucje ? Bo jak na razie pokazali tylko jak gotują. Od następnego sezonu tego badziewia nie oglądam , bo się nie da.

Gość gość
Chcialam sie spytac, czy to program o urzadzaniu wnetrz ? czy o zarciu ?

Gość gość
Niech wyleca w koncu tancerze, bo mam ich juz dosc. Same niedorobki w kazdym pomieszczeniu, a on wielce oburzony, ze tak pieknie wszystko robi.

Gość gość
Kuchnia powodzian koszmar !

Gość gość
No i Ania odpadła mówiłam wam ze jest już w swojej miejscowości.