Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dieta1000

jak podejść do faceta aby przyznał się do zdrady?

Polecane posty

wiecie, albo moze bylyscie w takie sytuacji ze w 80% byłyscie pewne ze wasz partner spotyka sie z inną lub was ogólnie zdradza? czy moze ktoras z was probowala jakos podejsc "dyplomatycznie" i przyznał sie do tego? A moze faceci tutaj powiedza w jakich sytuacjach facet przyznaje sie do zdrady?

Gość zonaty mąż
a po co ci to/ ciekawość to 1 stopien do piekla

bo mam wrazenie ze jestem oszukiwana, nie chce wyjsc przed ludzmi na frajerke ze z nim nadal jestem a on mi rogi wiaprzypra

Gość ja podeszlam i sie przyznal
powiedzialam, ze wszystko wiem I jak mi nie powie prawdy to koniec z name - wypaplal wszystko a potem staral sie odwrocic koto ogonem ;) na szczescie juz po rozwodzie :D

dyplomatycznie nie da rady. Jedynie pozostaje podpuscic albo szpiegować.

Gość Iloletta21
Boże, nie ufasz mu to z nim zerwij. Ufasz - jesteście dalej. Nie ma 3 drogi.

łatwo mowic o zaufaniu jezeli sie nie bylo wczesniej zdradzanym, jak sie juz bylo trudno komu kolwiek pozniej w pelni zaufac, nie wiem szpiegowac nie moge, daje mi poprostu sygnaly ze mu nie zalezy juz jak dzwonie i pisze nie oddwania i nie odpisuje, byl moment ze chamsko sie do mnie odzywal i wypominal mi rozne bledy i nawet glupie krytyki byly.

Gość mamy tylko 3, ale może...?
bez zaufania nie ma związku, jeżeli nie ufasz -odejdź. Nawet jak facet nie ma nic na sumieniu, nie będzie mógł strawić Twojej podejrzliwości i wszystko rozsypie się.

Gość mamy tylko 3, ale może...?
skoro Ci daje sygnały, że mu nie zależy nie ma sensu przedłużać tego układu. Im szybciej to zrozumiesz, tym szybciej zapomnisz o nieudanym związku i odzyskasz spokój.

co mam przyjsc po pracy do domu i powiedziec mu ze niestety wiem ze ma cos na sumieniu i lepiej jakbysmy sobie to wy jasnili? bo nie rozumiem zbytnio

wlasnie trudno jest rozstac sie mieszkamy razem... chodzi o to gdy dochodzilo do chamskich incydentow ja strzelalam fochy a pozniej on sie plaszczyl spokoj jest i po jakims czasie znowu, teraz mam o przyklad tego ja mnie olewa za kazdym razem jak jestem w robocie na eekendy on ma wolne ja do niego dzwonie i pisze a on to zlewa, nie odpisuje. jak wstanie napisze mi smsa a pozniej cisza przez caly dzien

Gość Pani Miodkowa
Facet będzie szedł w zaparte do końca,bo to tchórz.Jak mu postawisz dowody przed oczami,to dopiero się przyzna.Jesli nie masz dowodów,to spróbuj zablefować,że niby wszystko wiesz i spytaj,dlaczego nadal jest z tobą.Bądź gotowa,że to może być koniec związku,ale chyba lepsza oczyszczająca prawda i szansa na coś nowego,lepszego,prawda?Powodzenia.

Pani Miodkowa dobrze radzi, też tak kiedyś zrobiłam, chociaz nie bylam pewna niczego i chłopak się przyznał

no wlasnie chodzi mi o to zeby jak juz byc taka czysta zaczac cos nowego..ale kompletnie nie wiem jak zaczac dialog masakra to trudne:(