Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Flare

Jaki macie stosunek do przygodnego seksu?

Polecane posty

Gość ja tam ,.
przygodny seks pier)d(olę bez mydła. laska komuś dopiero co ciągnęła, a ja sie będę z nią lizał?! A fuj, obrzydliwstwo.

Gość volvi
Nie, nie wielkie nieeee raz sie zdarzylo i nigdy wiecej sie nie zdarzy. Seks z nieznajomym jest do dupy, mimo ze byl bardzo atrakcyjny to zaluje. Calowanie z nieznajomym, pod wplywem emocji i nie tylko emocjo podobalo sie kiedys, ale seks okazal sie krokiem za.daleko

Gość karolina z . kom./
/

myslę, ze sex to sex dlaczego miałby sie nie liczyc było włozenie, to sie liczy ja za sex odbyty uwazam kazdą fantazje na temat kobiety ktos inny uzna to tylko za fantazje nalezy zawsze referowac do wlasnych norm

"ja za sex odbyty uwazam kazdą fantazje na temat kobiety" I E no, nie przeginajmy - jezeli za seks miałabym uznawać moje fantazje, to srednio uprawiałabym seks po 3h dziennie :D

Gość karolina z . kom./
jasne... to nie można ci wierzyć w kwestii ilosci kochanek:P

przygodny sex jest najbardziej naturalny, najwiecej mowi o tym jacy z natury jestesmy co za tym idzie, kazda osoba pragnąca zyc w udanym związku, powinna zacząc od sexu przygodnego z wybrankiem nie jest to latwe, ale godne polecenia

nei E no, nie przeginajmy - jezeli za seks miałabym uznawać moje fantazje, to srednio uprawiałabym seks po 3h dziennie x jezeli dochodzisz, to powinnas liczyc jako sex Nie jest to jednak sex przygodny, z wiadomych przyczyn

Alkohol jest dla ludzi. Tylko debile chleją do nieprzytomności. A jeśli chodzi o walenie bez czucia, to ja i bez alkoholu to robię :-)

karolina x jasne... to nie można ci wierzyć w kwestii ilosci kochanek x pozwole sobie odpowiedziec, chociaz nie jestem przekonany czy o mnie chodzi Nie pamietam wiec nie zaprzecze co do ilosci Ale nie nazywalem swoich fantazji nigdy kochankami, sex to sex fantazja to fantazja kochanka to musi oddychac jak ją bzykam

Gość karolina z . kom./
walenie bez czucia, to rodzaj partactwa kazdy od czasu do czasu postępuje jak debil.

Gość karolina z . kom./
to chyba różnie te słowa rozumiemy:O

No ja jestem cham i prostak, nigdy tego nie kryłem. Jedne kobiety to lubią, inne nie. Mizianie mnie nie kręci. Potrzebuję mocnych wrażeń.

Gość karolina z . kom./
/

Gość karolina z . kom./
a kto tu mówi o mizianiu?