Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Flare

Jaki macie stosunek do przygodnego seksu?

Polecane posty

Zdarzyło wam się kiedyś? A może zdarza się notorycznie? Jaki macie do tego stosunek? Pytanie zarówno do mężczyzn jak i kobiet. Moim skromnym zdaniem, jeśli nie jest się w związku to nie widzę żadnej przeszkody na przygodny seks, ze znajomym lub i nie, raz na jakiś czas. Mi owszem, przyznam się, że zdarzyło się dwa razy i lubię to. Nie jestem w żadnym związku, jestem młoda i chcę się po prostu dobrze bawić. Nie mówię tu o zabezpieczeniu, tylko ogólnie o takim zachowaniu.

Gość koniec kwietnia
a ja jestem na nie Oczywisci ekażdy ma wybór prawo wyboru ok Ale ja na nie 1.bo nie uprawiam sexu bez miłości zaangażowania 2. obawa przed chorobami wenerycznimi typu HPV HIV rzerzączki i inne syfy ............ bleeee

Ja tam osobiście nie traktuję seksu jako czegoś co musi być poprzedzone jakimiś wielkimi uczuciami i byciem w związku, czasem dobrze jest spróbować czegoś innego, albo pójść na całość. Ale co kto lubi :)

Gość zawsze skorzystam!
jak kto chce to zapraszam, facetow, babki, wszystko jedno

Gość ;m;kmk
''Ja tam osobiście nie traktuję seksu jako czegoś co musi być poprzedzone jakimiś wielkimi uczuciami i byciem w związku'' a ja wlasnie tak:) zdarzylo mi sie raz uprawiac seks przygodni. Chcialam sie przekolnac jak to jest - okazalo sie ze jest do bani...jednak bez uczuc, wiezi dla mnie seks to zadna przyjemnosc a nawet meka. Ale nie oceniam innych. to kazdego indywidualna sprawa.

Gość nic nie sądzę bo nie jestem
zainteresowana przygodnym seksem. Zbyt wiele można stracić a czasami coś nieoczekiwanego zyskać za kilka chwil uniesienia

Oczywiście to zależy od tej przygodnej osoby ;) Z młodym, przystojnym, inteligentnym i bogatym jak najbardziej jestem za :) Puszczenie się tępym brzydalem jest absolutnie fe!

Gość verosław
Z młodą, atrakcyjną, seksowną, inteligentną.....i nadzianą jak najbardziej jestem za. Puszczenie się ze starą raszplą z rozstępami na doopie - absolutnie nie :P

Gość nie mam nicka
nie ma takiej opcji ! :O nie lubie sportow ekstremalnych :D

Gość karolina...../
Zdarza mi się.

Gość jehfuyegv
karolina opowiedz wiecej masz orgazmy czujesz sie dobrze czy zle po tym

Gość mialam raz i nie polecam
seks bez emocjonalnie wiezi nie jest taki fajny. woalalbymnie miec w ogole seksu niz miec jakies takie przygody. nie interesuje mnie to i balabym sie ze zlapie jakas chorobe,ale jak ktos lubie sie puszcza no to jego 'broszka'. sama swieta nie jestem.

Gość karolina......./
nie mam orgazmów. czuję się normalnie po tym. nie ma niesmaku. bywa przyjemnie, ale bez rewelacji.

"ale jak ktos lubie sie puszcza no to jego 'broszka'." Ja uważam, że puszczanie się to uprawianie przygodnego seksu, przy każdej możliwej okazji, z kim popadnie. W takim razie dziwne, że tak wiele osób się puszcza hm..

Gość karolina......../
/

Przygodny seks ma pewną wadę. Jest dużo mniej odlotowy. Uważam, że spędzenie weekendu jest dużo bardziej odjazdowe niż obciąganie w toalecie czy samochodzie.

Gość karolina......../
/

Gość karolina......../;
androgen, jeśli myslisz, że przygodny seks, to tylko obciąganie w toalecie, czy aucie... mało wiesz o seksie...

To jaki jest przygodny? Zdefiniuj. Bo dla mnie weekend to już jest coś więcej niż przygodny seks. Bo to oznacza że jest na tyle zajebiście, że potem chcemy powtórki, potem kolejnej... To jednak mocno się różni od chwili w samochodzie.

Dużo mniej odlotowy? Właśnie chyba bardziej 'odlotowy' i o to w tym chodzi. Trochę adrenalinki czasem się przydaje ;)

Gość karolina......../;'
przygodny seks- seks z dopiero co poznanym partnerem

Osobiście również definiuję przygodny seks jako seks z dopiero co poznaną (czyli w zasadzie nieznajomą) osobą - to, czy to jest jeden raz, czy cały weekend jest sprawą drugorzędną.

Gość karolina......../.o
to co ty opisałeś androgen, to jak jakiś numerek z tirówką:P

Gość do Flare
a anal przygodny rowniez ci sie zdarzyl?

Czyli jeśli się umówię na weekend z kobietą poznaną na kafe, to będzie przygodny czy nie? A jeśli się umówimy na kolejny weekend? Gdzie jest granica? Co jest przygodnym seksem a co już nie jest?