Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anula458

mastirbacja dla dziewicy

Polecane posty

Hej :> czy ktoś wie jak mogę się masturbować żeby nie przebić błony ? Wiem ze tutaj było dużo takich tekstów dodawanych ale nie wiem co wybrać bo na mnie nic nie działa a chce mieć orgazm bez przebicia błony . Błagam pomocy !!! Jakby coś to pisze w imieniu koleżanki pomóżcie jej proszę będę wdzięczna gdy ktoś odpisze jakby coś to piszcie też na maila- anula458@interia.pl

Gość dzorzdżina
nie fałdki , motylka tylko łechtaczke na górze :O bosz, masz pojęcie jak narząd wyglada wogóle ?:O

Gość a o czym ta historia
a jak będzie tarła w poprzek to coś się stanie? :classic_cool:

Wiem jak wygląda narząd . Ja rozumiem ze ciężko jest przebić błonę no ale się boje

Gość plastikowaa biedroonkaa
hahahhaa "w poprzek"? a widziales/as kiedys piczke w poprzek?,czy faceci obcigają sobie w poprzek ? :D jesli jestes mloda-ok,poznawaj swoje cialo...wyzywaj sie,polecają to psychologiwie-rozladujesz napiecie i frustarcje... ale pamietaj zeby nie robic tego za czesto...bo to nie zdrowo...:D mowilam ci juz kilka razy-POCZYTAJ ARCHIWUM I NIE ZASMIECAJ FORUM,SA JUZ SETKI POSTOW O TYM....WYSTARCZY CI NA CALA NOC CZYTANIA.JEDNE OBCIERAJĄ SIE O KRAN(PAMIETAJ ROWNOLEGLE NIE PROSTOPADLE :D) ...INNE JEŹDZĄ PO OSTRYM RECZNIKU...CO KTO LUBI.

Gość dsadsadf
ile ty masz lat ?

"Wiem jak wygląda narząd . Ja rozumiem ze ciężko jest przebić błonę no ale się boje" Nie wyglada jakbys chodziło o koleżanke, a raczej o ciebie, skoro TY sie boisz. Zachowujesz sie jak gimbaza, huh?

Ja pierdziele bo pisze to co mi koleżanka mówi -_- co mam cały czas pisać moja koleżanka mówi ze .. Ona mówi że... ?! Jejku -_-

Gość kalinka...
A dlaczego koleżanka sama nie napisze? Chyba umie pisać? Niezła ściema:-)haha

Gość nicola23
aniula458 sciemniasz cos wczoraj mialas16 lat a dzisiaj ze 17. A pewnie masz ze 14 daj sobie spokoj narazie z seksem masturbacja,tylko wez sie za nauke na seks przyjdzie jeszcze czas.

Gość kalinka...
No kurna jak się można wstydzić siedząc przed komputerem ! Przecież nikt jej nie widzi ani nie zna! Myślę,ze to ty się wstydzisz dlatego piszesz,ze to niby koleżanka.hahaha

Gość nicola23
mialo byc anula pomylka

Ja nie ściemniam tylko mówię poważnie . Jezu to moja wina ze się wstydzi co ja mam na to poradzić

Gość nicola23
bez przesady nikt jej tu nie widzi jest calkiem anonimowa. Dla mnie to co najmniej dziwne ze nie umie sie masturbowac jakis dziwolag

Gość gimpodbaza
Widac, ze dziecku sie nudzi. Przeciez to jakas max 13-latka pisze.

Nie mam 13 lat . Jezu weźcie się ludzie ogarnijcie mam prawo tu pisać . Nie mam 13 lat nie jestem żadnym z okiem ale ok gadajcie sobie bzdury. Ja nie kłamie