Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania_sz

Styczeń 2014 :)) zapraszam świeże ciążarne :)

Polecane posty

Witam. Czy są już jakieś przyszłe mamy, które spodziewają się dzidzi w styczniu 2014 ? Może za wcześnie pospieszyłam się z założeniem tego tematu, ale mam ogromne nadzieje, że moje przeczucia się sprawdzą ;) Ostatnią @ miałam 1 kwietnia, dziś miałam dostać kolejną. No jak na razie jej nie ma. Ale test i tak zrobiłam już 2 dni temu i wyszła druga kreska bardzo blada. Wczoraj też zrobiłam i tak samo wyszła blada. Mam nadzieję, że będzie dzidziuś, kochaliśmy się z mężem dzień przed owulacją. Dziś testu nie robiłam, zamierzam zrobić jutro rano oraz wybieram się do przychodni zorientować się czy robią badania beta HCG i jak szybko są wyniki. Chyba że rano zobaczę już wyraźną ciemną kreskę, to może krwi nie będę badać, tylko od razu zadzwonię do ginekologa. Według kalkulatora internetowego, moja dzidzia przyszłaby na świat 8 stycznia 2014 ;)

Gość madziulekkkk
Witaj, Bardzo chciałabym do Ciebie dołączyć, ale póki co jestem dzień po owulacji i intensywnych staraniach, więc jeśli szczeście nam sprzyjało, to powinnam się jeszcze załapać na styczeń :) Trzymam kciuki za Ciebie i dwie grube krechy jutro rano :)

Dzieki ;):) dam znac jak wróce z pracy, kolo 14;) Ja za Ciebie również trzymam mocno kciuki !! Powodzenia ! :)

witam ja rowniez podejzewam ciaze, miesiaczke mialam 30 marca i teraz sie niepojawila a zawsze byla punktualnie co 28 dni. jak do jutra sie niepojawi to bede robic test. pozdrawiam

Gość 111YY
gratulacje ja jestem styczniówką 2013 i tak jak ty miałam ostatni okres 1 kwietnia a dzis mam synka

Pierwszy test 26 kwietnia II kreska blada. Kolejny test dzisiaj dwie wyraźne kreski. Okres miałam dostać wczoraj. Jednak coś przeczuwałam bo zle się czułam od czwartku. Dzisiaj zrobiona beta hcg jednak ze względu na majówkę nie wiem czy dostanę wynik do jutra eh,...

Gość mamattttttt
gratulację i trzymam kciuki za Was mamuśki!!!! Ale to zleciało jestem styczniową mamą 2012

Czesc dziewczyny. trzymam kciuki za wszystki ktore sie staraja. ja niestety ostatnia ciaze poronilam, bylo to 15.02. @ juz mi sie uregulowala. w tym miesiacy od pierwszego dnia plodnego kochalismy sie codziennie (wiem ze to za czesto). z kalendarza wynika, ze owy byla w sobote lub niedziele. zobaczymy czy cos z tego wyniknie

Gość kkhwdwk
Gratulacje od styczniowki 2010:) Ale ten czas leci :)

Titi: Jestesmy prawie w identycznej sytuacji :D Też robiłam pierwszy test 26 kwi i druga kreska była słabiutka, okres też mialam dostac wczoraj i go nie ma ;) ale raczej się juz go nie spodziewam, bo dzisiejszy poranny test pokazał drugą kreskę grubą jak pierwsza, ale bledszą troche ;) Rano tez zrobilam w przychodni bete i wyniki moge miec juz dzis po 16 w necie, a jak nie to do odbioru jutro o 13 ;):) Trzymam kciuki za was dziewczyny !! :):)

Gość terra_rosa256
To i ja dołącze:) Ostatnia @ 28.03, pierwsze testy z bladziochami, a wczoraj pierwszy raz gruba kreska. Dzisiaj beta hcg ok.790 mIU/ml. Co myślicie o tym wyniku w sumie w 32 dniu cyklu?? Ogólnie to czuje sie jakby mnie pociag przejechał...

Jest jest jest !!! Mam wyniki bety - 187 - to jest według wielu stron internetowych - 4 tydzien ciąży ;) Według moich obliczeń powinien dziś zacząć się piąty, no ale niech będzie;) terra_rosa256: No to serdeczne gratulacje!! Obliczałaś na kalkulatorze internetowym przybliżoną datę porodu?? Masz większy niż ja poziom bety, więc pewnie jesteś w nieco bardziej zaawansowanej ciązy niż ja ;)

A jak tam objawy?. Mnie boli brzuch jak na @ to mnie martwi trochę. Oraz mdli mnie.

Gość madziulekkkk
Autorko, serdeczne gratulacje :) Cieszę się Twoim szczęściem i łapię fluidy.. Ja się czujesz, kiedy wplanujesz wizytę u gina? Jak tam partner i Jego rekacja? W ogóle dużo kobietek się tu zebrało z podwójnymi kreskami.. Już się nie mgoę doczekać, żeby do Was dołączyć, ale póki co muszę się uzbroić w cierpliwość i cieszyć Waszymi radościami. Pozdrawiam serdecznie wszystkie styczniówki

Gość natalia:):)
witam:)dzisiaj ujrzałam 2 wyrażne kreski:)jestem szcześliwa,ale wole najpierw bete zrobić by być pewna na 100%:) pojdę 2 maja.

Gość madziulekkkk
daga - jedziemy na tym samym wózku.. To znaczy nie o poronienie mi chodzi (współczuję bardzo i mam nadzieję że tym razem wszystko pójdzie po Twojej myśli a dzidzia będzie okazem zdrowia), tylko o kalendarz owulacyjny.. Ja też jajeczkowałam w ten weekend i odliczam dni do dnia potencjalnej miesiączki wierząc, że nie przyjdzie.. titi - trzymam kciuki za Twoje wyniki, chociaż jeśli masz dwie wyraźne kreski, to raczej nie ma co gdybać, tylko trzeba gratulować :)

natalia - Tobie także gratuluję.. Napiszcie proszę, jakie były Wasze pierwsze objawy? Czułyście się inaczje? Przeczuwałyście coś? Ciało, organizm dawały Wam znać, że coś jest na rzeczy?

Gość ssssssysska
cześć chętnie się dołącze, również mam testy z 2kreseczkami, druga bardzo wyrazna prawie jak kontrolna, jednak jestem już sporo po terminie,

ja własnie nie mam żadnych objawów:D ale jestem krótko po terminie @ więc jeszcze pewnie przyjdzie czas na objawy:P chociaż moze sennosc.ostatnio spałam popoludniami:)to moja pierwsza ciąża(jesli rzeczywiscie w niej jestem)pize tak zeby sie nie zawiezc.chociaz druga kreska jest bardzo widoczna a test robiłam popoludniu:)

Madziuleeek Dziekuje bardzo za gratulacje Mąż się dowiedział w ten sposób ze w piątek wysłalam mu mmsa ze zdjęciem testu i spytałam czy widzi to co ja widze! :P I jak oddzwonił to się smiał i mowił „wiedziałem Dzis tez się cieszy, aczkolwiek od początku uważał ze na dzidzie mamy jeszcze czas (jesteśmy 8 miesiecy po slubie). Pytacie jakie mam objawy? Prawie żadne! No okresu nie mam, to oczywiste, poza tym sikam duzo i jestem senna codziennie musi być drzemka, a wieczorem i tak o 22 już spie. Poza tym nic mi nie dolega, nie bolą mnie piersi, nie zauważyłam żeby już urosły, nie mam mdłości. Może jeszcze zjadam większe porcje jedzenia ;) i nieco częściej odczuwam głód. A no i jeszcze dwa dni przed okresem i w dzien kiedy mialam dostać pobolewał mnie brzuch chwilami, tak jak na okres. I tyle. Jutro dzwonie do ginekologa i podejrzewam ze najwcześniej uda mi się wbić w tygodniu po weekendzie majowym, albo później. Gratuluję Natalia ! :):)

Objawy: - mdłości - ból brzucha - sennosc Od samego początku miałam przeczucie. Ale nie zapraszam czekam na bete i wizytę u giną ktoraz mam jutro.

dziewczyny kiedy mogę isc do lekarza?ostatnia @ 28 marca.

Gość się wtrącę
dziewczyny jak jest druga kreska słaba, ale jest, to tak czy siak ciąża :) mnie tak gin powiedział, że jest obecny hormon...w przeciwnym razie nic by nie było, nie ma prawa nawet cień wyskoczyc:) gratuluję Wam

Gość RybkaPlum
Hejka:) Ja jeszcze Styczniówką nie jestem, bo dopiero w trakcie starań, ale jak dobrze pójdzie...;) Do lekarza nie ma co się spieszyć, bo i tak nic Wam nie powie...Dopiero ok. 6 tyg. widać serducho i wtedy potwierdzi ciążę na bank:) Wcześniej mało co widać i będziecie musiały iść jeszcze raz.Rozumiem jednak jak dłuży się czekanie;) Wszystkim "zaciążonym" serdecznie gratuluję:) Macierzyństwo to ciężka praca, ale i najcudowniejsze co może spotkać kobietę:) Zobaczymy, czy się załapię na styczeń też:)

witam okresu brak i test negatywny :( niewiem co jest grane nigdy mi sie okres niespuznial. moze jestem w ciazy tylko test byl felerny juz sama niewiem.