Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinkaaaaa3000

Szok jak dzis widzialam ubrane dziecko?

Polecane posty

Gość paulinkaaaaa3000

Dziewczynka na oko miala ok.roku. U nas dzis cieplo. ok.17 stopni.bez wiatru. miala na sobie kombinezon odszyty polarkiem pod spodem rajstopy na glowie czapke gruba a na nogach sandaly. jak tak mozna ubrac dziecko?????????????????????

Gość spoko maroko
a jeśli dziecko było chore a matka musiała je gdzieś zawieść? nie wiesz, że wygrzanie organizmu to najlepsza metoda na wyzdrowienie? nigdy cię tak nie telepało, że leżałaś pod trzema kołdrami i było ci zimno?

Gość paulinkaaaaa3000
jakis facet wozil dziecko i to jeszcze w takim malym wozku jak od lalki. ta dziewczynka taka skulona siedziala. widac ze jej nie wygodnie bylo.

Gość a ja to mam problem
nawet wtedy nie można się przegrzewać, tym bardziej. co innego grzanie się pod kołdrą, co innego przegrzanie na dworze. i co tam robiły te sandały:D

Gość Kumbamakumba
Sandaly no bo wiosna jest lol

Gość .....sssss
Miala rajstopy na glowie?????? :-) przecinki nie gryzą wiesz? :-)

Gość Kubusiowa mama
pewnie jakiś tatuś sam został na weekend i nie dostał instrukcji od żonki jak ubrać dziecko :D

Gość gfdgfdgdf
a skąd wiesz, że pod spodem miała rajstopy? podeszłaś i ją rozebrałaś?

Gość a czemu mu
Sandaly były właśnie po to żeby dziecko sie nie przegrzalo w tym kombinezonie :D

Gość emyly
Hahahahaha temat dnia! Najlepszy hahahhaha

Gość mnie tez zastanawia
skad wiesz ze kombinezon podszyty polarem i rajstopy, a nie np skarpety?

Gość eniszka.
Dzieci z wadami stop czesto nosza takie "sandaly"... specjalne obuwie ortopedyczne, ktore ma korygowac nieprawidlowe ulozenie stopy... nie znacie sie a robicie sensacje... pff

Gość ale niemowląt i małych
dzieci się nie wygrzewa tylko rozbiera, one jeszcze mają niewykształconą termoregulację.

Gość ale niemowląt i małych
może mama nie miała innych butów? ;)

Gość paulinkaaaaa3000
widzialam bo taki sam kombinezon miala moja corka. na wierzchu taki sliski material a pod spodem obszyte polarkiem. skad wiem ze dziekco mialo rajstopy- bo ten kombinezon byl za maly na ta dziewczynke.byl na dlugosci do łydki. a sandałki miala normalne a nie jkaies korekcyjne. a najlepsze to ze te dziecko bylo w takim malutkim wozki jak dla lalki. siedzialo takie skulone widac jak jej bylo nie wygodnie. a facet sam lekko ubrany.

Gość jena.
taaa i co jeszcze?

Gość paulinkaaaaa3000
az sama sie zszokowalam na ten widok.

Gość Do paulinka
Śniło ci się dzidzia i pieprzysz głupoty albo bierz mniej prochów to i małych wózków dla lalek będzie mniej na widoku ;)

Gość paulinkaaaaa3000
naprawde taki malutki wozeczek niski na 40 cm. malutka skulona siedziala i jeszcze w tym cieplym kombinezonie. i bylam na spacerze z moim i corka. i pytam sie do mojego widziales to dziecko i potwierdzil to co widzialam, wiec omamow nie mam.

Gość paulinkaaaaa3000
musialam sie z wami ppodzielic. nie interesuja mnie inne dzieci jak sa ubrane, ale dzisiejszy widok mnie zaskoczyl. i nie molziwe bylo aby tego nie zauwazyc.

Gość sasasasasasassasas
z pewnoscia tak bylo pfffffff zajmij sie soba a nie ubarwianiem rzeczywistosci, LECZ SIE

Gość Hhdjdjsksks
Może faktycznie tatuś ubieral. Mój też jak ma córkę uberac to jakby miał coś z garem. Kiedyś ubral jej dwie kurtki wiosenna i zimowa. Spodnie tył na przód. Masakra. Sobie jakoś spodni tył na przód nie ubiera. :/

Gość zmarly dziadek...
facet to taki osobnik, ktory potrafi ubrac dziecku rajstopy w taki sposob, ze stopki dziecko ma prawidlowo a z przodu dwa szwy... i to jakas plaga jest, wiec ja sie nie dziwie jak widze dzwnie ubrane dzeci w wozkach prowadzonych przez ojcow :D gdy moj maz ubral corke kiedy ja bylam w szpitalu i dostalam mmsa z ich wspolnej zabawy, to prawie sie zupa zakrztusiam :D

Gość jhfygukgv
mój tata posłał mnie do przedszkola bez majtek :D mama przygotowała ubrania i rano tata mówi to ubierzesz się sama a ja idę skrobać szyby, bo to zima była. Miałam 3 lata i zapomniało mi się o majtkach, jak mama odebrała mnie z przedszkola o była bardzo zła na ojca :D za to mój mąż wysłał do grupy córkę w dwóch parach rajstop, kiedyś jak był mróz a jechali autobusem to dałam dwie pary rajstop pod spód, żeby zdjął spodnie, jedną parę i założył spódniczkę ja ją odbieram a ona w tych rajstopach, że też panie jej nie rozebrały.

Gość nie, robie sama bo taki ma wie
hahaha, dobra kukawa z ciebie,ze nawet widzialas ze ma rajstopy pod tym wdziankiem:D

Gość nie, robie sama bo taki ma wie
a może to były skarpetki:D ale inteligencja wie,ze to rajstopy:D