Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djgjaj

Hit internetu! Filmik o gimbazie co wychodzi z examu i nie zna podstaw. pojęć!

Polecane posty

Gość djgjaj

Rząd ogłupia dzieci ucząc gówna! 70:/ nie wiedziała kiedy była bitwa pod grunwaldem, jak nazywa się hymn Polski czy jaki jest wzór na pole kwadratu! Głupim narodem łatwo się steruje!!!

Gość pan kalafior i cebulka
Bitwa pod Grunwaldem jest mało ważna w świecie, co to kogo obchodzi. Pewnie ty za to nie wiesz, że Bitwa wieńczyła wojnę 9 cioletnią. W szkołach uczą nas wielu głupot, jakieś pola kwadratu. Na cholerę to komu. Lepiej uczyć kogoś liczyć w pamięci pieniądze żeby nas kasjerki nie kiwały z wydawaniem reszty. Ludzie bzdur się uczą w tych szkołach a nie umieją potem pomóc komuś w wypadku. Pierwszej pomocy lepiej niech uczą a nie pola kwadratu. Puknij się w łeb ze swoimi pretensjami!

Gość upaczka
przecież to wszystko ustawione, głupotę i naiwnośc pokazał właśnie przeciwnik PO (sorry, ale taka prawda, jeżeli wierzysz, że reakcje są spontaniczne)

Gość Pierwszej pomocy
też sie uczą. Pole kwadratu niepotrzebne? I później mnie debil w sklepie pyta ile to jest 25m2 trawy bo chce na działke a nie wie czy to mało czy dużo :D Bitwa pod Grunwaldem ma znaczenie w dziejach Polski. I nie każdy będzie kasjerką, uwierz.

Gość gimngownoc
włąśnie już zawodówka lepsza, nauczysz sie szyć, robic wykroje to tam bedzie pole trapezu itp. pojdziesz do gastronomicznej to sie nauczysz proporcji to samo w chemicznej budowlance itp. elektronik bedzie wiedział wiecej i mechanik....gimnazjum strata czasu , zostalo wymyslone by ogłupić młodziez, bo w gimnazjum robi sie to samo co w podstawówce!! a potem w liceum 3 raz sie to przerabia...

Gość cxwxexl
Zamiast się śmiać z gimnazjalistów, to wypiszmy czego nas uczono a co z tego było kompletnie niepotrzebne w życiu. Dla mnie chemia. Z wyjątkiem tego że ocet działa na kamień w garnku. Hahahaha.

Gość szczerze to i ja nie wiem
kiedy odbyła się bitwa pod grunwaldem, na chuj to komu wiedzieć?

Gość A ja wiem bo 5 dni po urodzina
Moja data urodzin to 10 lipca, a bitwa była 15 lipca 1410. Ja to mam szczęście

Tak naprawde dla mnie z wiedzy szkolnej najmniej była/jest przydatna historia i sorry, tego nic nie zmieni. Wiadomo, że warto znac pewne daty, fakty, zeby nie uchodzić za ignoranta, tak.. Ale to sie generalnie do niczego nie przydaje. No przykro mi.

Gość ja mam 24 lata
prowo. nie można nie znać pola kwadratu data i nazwa hymnu mogą wylecieć z głowy jak się pije za dużo kawy

Gość endamonda
W szkołach uczą strasznych głupot, matematyka...pff do czego w życiu się przydadzą jakieś równania, cos, sin itp zamiast matematyki mógłby być przedmiot: rachunkowość i finanse to jest o wiele potrzebniejsze niż rysowanie jakiś paraboli. Człowiek kończy 12 lat szkoły i i tak gówno wie, później kolejne lata na studia... Jak dla mnie, najlepiej by było gdyby przez 6 klasę uczyli normalnie wszystkich przedmiotów, a już od 7 klasy (1 gim) młodzież zaczęła chodzić do szkół gdzie przygotowują się do zawodu, tylko nie tak jak to jest teraz w technikach, że ma się przedmioty zawodowe, ale gówno się z tego uczysz, bo i tak ci zwalą kupę roboty z matematyki, chemii, fizyki i innych niepotrzebnych przedmiotów...

Gość kl'arisssaaaaaa
najmniej przydatna w szkole geometria (co nie znaczy, że nudna ;) ) później jakieś cotangensy, tangensy, kombinatoryka, fizyka (razem wzięta), muzyka. Historia - ważna - trzeba być świadomym swojego pochodzenia i dziejów. Ważne są też języki obce, WOS, gimnastyka.