Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goodluck2991

brak miesiaczki!

Polecane posty

Gość goodluck2991

Czy moze jest ktos lub byl w podobnej sytuacji? Od jakis 3 miesiecy nie mam miesiaczki. Robilam 2 testy 2 tyg temu i w zeszlym tyg i oba wyszly negatywnie. Czy istnieje taka opcja ze test nie wykryl po takim czasie? Mam powiekszone piersi, mam mdlosci najczesciej wieczorami i w nocy, bole brzucha i u dolu plecow (tak jakbym miala dostac okres) no i mimo ze nie mam apetytu i malo jem to jakos ciasniej w spodniach sie robi. Nie wiem czy to hormony mi tak szaleja czy po prostu az tak sie boje ciazy:) Prosz o pomoc!

Gość jabym poszla
z tym do ginekologa to nienormalne nie miec 3 miesiace miesiaczki

Gość podajdo
3 miesiące nie masz miesiaczki i nie masz ciazy ? ty chyba nienormalna jestes, nie i dziesz do ginekologa ? w lesie mieszkasz w jaskini ?

Gość goodluck2991
podajto byc moze i jestem nienormalna trudno jakos z tym przezyje. wlansie sie zapisalam na wizyte. wczesniej nie moglam bo papierow nie mialam wszystkich zalatwionych. zreszta myslalam ze moze jednak jakos dostane. mialam takie akcje ze przez miesiac dwa nie mialam ale to juz czwarty leci i dalej nie ma. moze jeszcze cos z tego wyjdzie bo brzuch boli coraz gorzej i non stop mi nie dobrze. w sumie od 2 dni tylko w dresach smigam bo przeciez inne juz za bardzo uciskaja i jeszcze gorzej wszystko boli. no coz. bede dobrej mysli;D

Gość ;(((((((((((((
masz pewnie torbiel, cyste etc.

Gość goodluck2991
A jednak juz miesiaczki dostalam takze temat skonczony;)

Gość to wczesne poronienie
a nie miesiaczka

Gość goodluck2991
wczesne poronienie? ale przeciez testy wyszly nagatywnie. fakt niby jest mi slabo, w glowie mi sie kreci i jest mi niedobrze ale chyba po takim czasie bez miesiaczki moga sie nasilic jakies dolegliwosci zwiazane z menstruacja (chyba?)

Gość to wczesne poronienie
Co Ci powiedział lekarz?