Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co by tu zrobić.......

Zajęty, ale może się uda?

Polecane posty

Jak już będziesz miała dorosłe dzieci i będą w związkach (szczęśliwych) to im takie coś jak ty będzie dupy nadstawiać, a ty jako matka będziesz cierpieć cierpieniem swoich dzieci.

jakim to trzeba byc zjebanym zeby chciec rozwalac czyjs zwiazek mam nadzieje autorko ze koles cie splawi

Gość co by tu zrobić....
żadna z was nie była w takiej sytuacji?

to prowo ale ... nie chodzi czy bylysmy czy nie chodzi o wybor masz prawo byc zauroczona- a masz tez rozum ?

Gość mamucha dziewuchy :P
Nie popieram autorki, ale... jesli podbije do kolesia, to tylko od niego bedzie zalezalo, jak sie sprawa potoczy, to on zadecyduje, czy ja splawic, czy moze zabawic sie korzystajac z okazji.

Gość co by tu zrobić....
To nie jest żadne prowo.

no w najlepszym przypadku wróci do domu z podkulonym ogonem. Mnie zastanawia czemu takie kobiety nie widzą jak bardzo mogą się poniżyć?

Mnie zastanawia czemu takie kobiety nie widzą jak bardzo mogą się poniżyć? takie kobiety nie mysla tylko czują :D "milosc" od jednego spojrzenia i gonią cos czego nigdy nie zlapią

Gość co by tu zrobić....
A czemu uważasz, że jednorazowy wyskok to poniżenie się?

Pomyśl - jak się okaże, że facet nie jest zainteresowany to w najlepszym przypadku grzecznie każe ci spieprzać, w najgorszym po prostu wyśmieje i jeszcze rozpowie ;)

Gość co by tu zrobić....
Gorzej jak nie wyśmieje tylko zaprosi do siebie. Na to przynajmniej liczę :)

Gość Oblałbym cie benzyną
i podpalił

Gość panna z przyszłości
Dajcie już spokój, to i tak jest prowokacja. Ale domyślam się, że niestety są takie perfidne doopy.

Gość Zastanawia mnie...
Lubisz sprzątać resztki z cudzego stołu?

Gość wredna i perfidna
tyle w temacie.

Gość masakra jakaś no
:/

Gość hej, powiem wam szczerze
z doswiadczenia: najlatwiejszym celem sa zonaci i tuz przed slubem. nie zdarzylo mi sie, zeby ktorykolwiek (!) odmowil, a niektorzy nawet chcieli czegos wiecej. faceci tacy sa, tyle. ja sie lubie bawic, wiec korzystam. takze autorko masz 85% szans, patrzac zupelnie realnie. baw sie :)

Gość a ja jestem pewna
Mój facet - tuż przed ślubem zresztą - już tyle razy był sprawdzany pod tym względem, że na obecną chwilę jestem pewna, że w żadnym wypadku nie skusiłby się 🖐️

Gość Mariuszek25..a
Cóż moja droga, ja przed ślubem też bym się nie skusił, chociażby sprawdzały mnie same seks modelki. A teraz, kilka lat po ślubie, poszedłbym z każdą z nich od razu na "zaplecze", więc wiesz ;)

Gość a jak to sprawdzilas
a ja jestem pewna Mój facet - tuż przed ślubem zresztą - już tyle razy był sprawdzany pod tym względem, że na obecną chwilę jestem pewna, że w żadnym wypadku nie skusiłby się

Gość Mariuszek25..a
Moja żona też jest tego pewna i bardzo dobrze, oczywiście zapewniam ją, że ma absolutną rację, hehe! :)

Gość z czego się cieszysz
że chcesz zdradzić swoją żonę?

Gość Mariuszek25..a
Że chcę? Na chęci to już za późno, bo to się już stało, wielokrotnie. A co zrobić, jak żona jest seksualną analfabetką i pozycja klasyczna to jedyne na co łaskawie daje się namówić? Miałem dość posuwania drewna, które wciąż nie ma ochoty i nie chce próbować nowych rzeczy. Teraz jest ok, bo mogę się wyżyć z koleżankami, które lubię te rzeczy, a żona nie marudzi, że znów chciałbym od niej, żeby się wyłożyła.

Dla mnie zawsze żałosne były kobiety, a raczej dziewczynki, które biorą się za zajętych facetów (czy dziewczyna, czy żona, czy dzieci, czy ciąża). Gdyby facet nie chciał być ze swoją wybranką, to by się z nią rozstał i wtedy droga wolna. A nie, że "wydaje mi się, że jestem taka zajebista, że spróbuję rozbić czyjś związek, hihi". Znam już takie panienki, które dostały w ryja prostym komentarzem od takiego wymarzonego faceta, co o nich myśli i podkuliły ogon, a samoocena zleciała im na łeb na szyję. Czego i Tobie życzę, bo trochę pokory w życiu się przydaje.

Gość 125&%#/*:
Autorka to śmierdzący wór na spermę,bleeeee...brzydzilbym sie nawet stać obok niej

Gość ola wiosenna
spokojnie, dorosnie

Gość Boże ludzie czytajcie
Autorka nie chce niczego rozbijać, nikogo odbijać tylko wdać się w niezobowiązujący romans z fajnym facetem i tyle!