Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kami30

POMOGĘ BEZDZIETNEJ PARZE-Matka Zastepcza

Polecane posty

Gość Kami30
smierc przeczytaj sobie moje posty wyzej bo juz mam dosyc tlumaczenia kazdemu z osobna

a co zlego napisalam na innych topikach? napisalam prawde ze ludzie zamiast wziac sie w garsc czekaja na manne z nieba, nie potrafia sobie niektore baki nawet alimentow zalatwic tylko czekaja na manne z nieba, napialam prawde taka jak o tobie, i to cie boli. kazdemu mam wspolczuc, a co to da? lepiej chyba kogos pokierowac, tak jak ja to zrobilam, nikogo nie obrazilam, no ale ty jestes wyjatkieb-bo jestes scierwem.

Gość Kami30
KAFETERIANKO powiem raz a dobitnie:NIE JESTEM TYM ZA KOGO MNIE MASZ,NIE MOJA WINA ZE CZYTAC NIE UMIESZ. I PILNUJ SWOJEGO NOSA BO KIEDYS KTOS CI GO NIEZLE PRZYPIŁUJE... A TE SWOJE CENNE RADY TO GŁEBOKO W D**Ę SCHOWAJ ,BO TYLKO LUDZI OCENIAC POTRAFISZ I TO NIE TRAFNIE... TAKIE PRZEMĄDRZAŁE DEWOTKI JAK TY CZESTO LĄDUJĄ Z REKA W NOCNIKU... POZDRAWIAM

Gość Kami30
aaaa i jeszcze jedno: MASZ DUUUZO DO POWIEDZENIA,SZKODA TYLKO ZE NIC MĄDREGO...

hahahaha sory ale to ty nie umiesz czytac i sama nietrafnie oceniasz ludzi bo jestes idiotka, nie wpieprzam sie w zycie innych ludzi tylko poprostu napisalam co o tobie sadze szmato, wymyslasz juz bo nie masz nic do napisania, gdybys faktycznie nie handlowala swoimi dziecmi nie siedzialabys tu tyle tylko zamknela topic i sie na to wylala a ty bronisz sie jak mozesz bo masz nieczyste sumienie, mnie nie masz za co obrazac, bo nie sprzedaje swojego ciala ani tym bardziej dziecka. jestes debilka z zerowym poziomem inteligencji, zeby sie wybielic odwracasz znaczenie zdan ktore inni napisali, jestes beznadziejna.... ZERO

Gość Kami30
NA TAKIE JAK TY JEDNO SŁOWO: GOŃ SIE PANIENKO

Gość hgrtuyriy
21 lat i magisterka baju baju sprzedawco dzieci :o

Gość srusru
wiecie jestescie smieszne,tyle juz wypowiedzi slyszalam:zglaszam to na policje/ i co zglosil ktos kiedys cos? boze ludzie ogarnijcie sie kobiety ja moge mnostwo takich tematow pozakladac i co myslicie ze jak ktos chodzi z zamiarem zostac mz to policja zapluka do jej dzrzwi,i co powie?hmn? dzien dobry,pani chce zostac mz? bo na kafeteri zalozyla pani temat?

Gość srusru
jakby tak bylo to policja non stop mialaby z sieci jakies zgloszenia,malo jest takich temat co podchodza pod jakis paragraf? czasu by nawet nie mieli na powazne interwencje. jak was sie czyta czasami to ma sie wrazenie ze dialog prowadza przedszkolaki. nie zabieraj mi,bo powiem mamie. a tu brzmi tak nie pisz bo zglaszam to na policje. podobnie,co?????

Gość brałnajs
idiotko tu chodzi o handel dziećmi :o

Gość srusru
jasne kto madry robiac takie rzeczy oferuje sie w necie,publicznie????? nikt. bo ci co zarabiaja kase na lewo czy z handlu,przemytu badz innych uslug oglaszaja sie w necie? moze i tak ale robia to w dyskretny sposob jak np.ginekolodzy w prasie:pelen zakres uslug./to juz wiemy ze mozemy zagadac z takim lek.o aborcji i jakos policjia ich nie nachodzi.a przeciez i tak cbodzi o dziecko i to jeszcze nie narodzone.

Gość brałnajs
haha :d widac małow idziałaś:d wejdź sobie na forum robimy dzieci tam pełno babsztyli które cherne sprzedać swoje dziecko :o i pisza wprost a ginekologia pełen zakres - jest nie do udowodnienia 🖐️ pozdro &poćwicz

Gość ty srusru
dobrze pisze,dziewczyna:) zatkao wam kakao????? a te co zglaszaja to na policje,widac ze malo roboty maja. moze was przyjmna do policji,bedziecie szukac takich tematow i kasa wam bedzie splywac.hehe

Gość srusru
i co z tego ze pisza,jak sa tepe???? ja tez moge pisac takie glupoty. pokaz mi chociaz jedna,z tych for co zajela sie nia policja,i ja ukarala. niemusi byc na ten temat.

Gość srusru
a tak pozatym mam kolezanke,ktora miala zly dzien i powiedziala mi kiedys ze chetnie sprzeda swoje dziecko za 1zl.bo ma dosc.... jakos ma ja do dzis i jakos nie wpadlam na to aby zgloscic to policji lub mops-u bo mam jakies podejrzenia. kocha ja nad zycie.

Gość srusru
co do gina/jest do udowodnienia podstawiaja kolezanke wciazy co chce usunac niby,mowi ze pelen zakres pisze w gazecie rozmowa sie toczy wszystko nagrywaja.i chyc maja go. tylko komu sie chce?????

Gość nie dziekujcie laski
tak, tylko te sprawy nie są ścigane z urzędu [ o sprzedaż] i ktoś musi je zgłosić

Gość srusru
tak.ale sie pytam kto madry robiac takie rzeczy pisze wprost o tym???? jakbym miala taki zamiar napisalabym w inny sposob,zeby nie razilo w oczy. a jesli juz pisza wprost,to sa idiotkami(ale to juz inny temat)

Gość hgrtuyriy
idiotek nie brakuje

Gość Witayj
Czerpanie korzyści materialnych z macierzyństwa zastępczego (w tym pośredniczenie między surogatką, a ewentualnymi "klientami") jest przestępstwem (art. 189a 1 i 2 oraz art. 211a k.k.).

Gość Mikuś33
No i gites!!! Nawet gdyby to było ogłoszenie to czy jest w nim napisane WYNAJMĘ BRZUCH ZA KASĘ?? NIE!!!! Jest tylko napisane,że POMOGĘ BEZDZIETNEJ PARZE zero słowa o jakichkolwiek pieniadzach... A WY tu zaraz najezdzacie na dziewczynę...Czytajcie uwaznie dopiero póżniej naskakujcie...

Gość cOOle at (home)
h

Gość gość
Tylko droga Pani to nie jest karalne, rodzice dają swój materiał genetyczny, surogatka przyjmuje materiał, wszystko za zgodą obydwu stron, obydwie strony rozporządzają swoim ciałem jak chcą, gdzie tu przestępstwo? Proszę się najpierw zapoznać z prawem karnym "Jeżeli się kogoś siłą i przemocą zmusza do różnych praktyk co powoduje uszczerbek na zdrowiu", to jest karalne.