Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kami30

POMOGĘ BEZDZIETNEJ PARZE-Matka Zastepcza

Polecane posty

Gość Kami30
Powodzenia zycze Mam dosc tłumaczenia wszystkim Zegnam

Gość lodziara:)
no Kami30 grzeczna sunia:) do budy

Gość Kami30
Kafeterianko jeszcze jedno:a skad Ty wiesz jak to w praktyce wyglada??? Skad wiesz jak takie maile wygladają??? Podejrzane...hmmm widze ten temat nie jest Ci obcy?? To która strona jestes??RA czy MZ??

Gość brzydze się nierobami!
wytłumaczysz się na policji słonko

ale ty debilka faktycznie jestes, bo ja w przeciwienstwie do ciebie nie rozmnazam sie na potege wiec mam czas na obejzenie np. repotrtarzu na podobne tematy... mialas do budy isc. ps. nie jestem takim scierwem jak ty zeby sprzedawac dziecko za pieniadze, a jesli bede chciala to sama sobie urodze, nie potrzebuje intelektualnbej dziwki do tego, ktora potrafi wlasne dziecko za kase sprzedac. wypierdalaj stad

Gość Kami30
Suuuper Tylko jest jedno ALE... z TEGO CO SIE ORUENTUJE TO MACIERZYNSWO ZASTEPCZE NIE JEST U NAS W POLSCE ANI DOZWOLONE ANI ZABRONIONE,NIE MA KONKRETNEJ USTAWY DOTYCZACEJ TEJ SPRAWY A JUZ NA PEWNO PISANIE MAGISTERKI NA TEN TEMAT NIE JEST ZABRONIONE!!!! Pozdrawiam

Gość Kami30
I kafeterrianko faktycznie jestes bardziej wykształcona ode mnie,z takimi błedami ortograficznymi...Gdzie tak Cie wykształcili???

Gość lodziara:)
Kami30 zla suka! do budy juz!

Gość Kami30
Lodziara i Kafeterianka ZEROOO INTELIGENCJI I DLATEGO MOJE WYPOWIEDZI TAK WAS RAŻĄ

wiesz co, w polsce to jest zabronione, lepiej sie zorientuj, z ta sciema z praca mozesz sobie isc do 5 swoich biednych dziecki i wytlumaczyc im, dlaczego mamusie jest scierwem i musiala braciszka/siostrzyczke oddac obcej pani.

Gość Noxelia
sama napsiałaś w pierwszym poscie macierzyństwo z błędem ortograficznym krowo :o

jestes nikim, zerem, pustakiem ktory potrafi tylko rodzic, do niczego wiecej sie nie nadajesz tylko do robienia sobie jeszcze wiekszej rozklapiochy., spierdaLAJ STAD, POLICJA SIE TOBA ZAJMIE, i nie waz sie wytykac mi braku inteligencji bo ja nie sprzedaje swoich dzieci kretynko

Gość przestancie sie osmieszac
z tym straszeniem ludzi ze zglaszacie temat na policje hAHAHAHAHAHA NA PEWNO POLICJA ZAINTERESUJE SIE TEMATEM NA KAFETERII...I ZRESZTA CZYM WY STRASZYCIE HAHAHAHAAHAHAHAH JAKIMS PANEM Z WASEM Z KOMENDY POLICJI W PIZDZIOWOLCE?

Gość Noxelia
11:00 [zgłoś do usunięcia] Kami30 A TERAZ NA POWAZNIE WIDZE ZE SA TU LUDZIE Z KTÓRYMI NIE DA SIE POROZMAWIAC NA WIELE TEMATÓW. PISZĘ PRACE MAGISTERSKĄ NA TEMAT RODZICIELSTWA MACIEZYNSKIEGO I ZBIERAM MATERIAL I OPINIE NA TEN TEMAT. TAKZE SZANOWNA PANI KTORA ZGLOSILA TEN TEMAT NA POLICJE,TROSZKE WYJDZIE PANI NA HISTERYCZKE... A PANOW POLICJANTOW POZDRAWIAM... x głuoia dzida :o

Gość Kami30
Wiesz co Kafeterianko scierwem to siebie mozesz nazywac,bo nawet nie masz szacunku do drugiej osoby,bo nie oszukujmy sie gówno o mnie wiesz...Ja swoje juz powiedzialam i takiej ja TY nie musze sie 100 razy tlumaczyc!!!! Zajmij sie swoimi dziecmi a nie na kompie tylko wysiadujesz,bo ja nie mam dzieci i na takie dialogi moge sobie pozwolic.

Gość przestancie sie osmieszac
nOM autorko uwazaj bo zaraz cala brygada ci wpadnie do mieszkania i zamknie cie na 40 lat w wiezieniu z lesbijkami boze ludzie jacy wy jestescie durni i ograniczeni umyslowo, na dodatek straszycie ludzi niewydolna polska policja, z ktorej wiecej smiechu niz strachu

Gość Kami30
Niech mowia i pisza sobie co chca PRZESTANCIE SIE OSMIESZAC:uwazaj bo i Ciebie zaraz na Policje podadza za obraze władzy

autorko, tymi poamaranczowymi nickami mozesz sobie tylek podetrzec, policja zajmuje sie handlem dziecmi a reklamowanie swoich"uslug" na kafe to czysty debilizm,

Gość ...mama trójeczki...
Jedziecie po Autorce, ale ciekawe po czyjej stronie stałybyście, gdybyście nie mogły mieć dzieci. Co jest w PL zabronione? Zajść w ciążę mogę z kim zechcę. Tak samo jak po porodzie oddać do adopcji ze wskazaniem.

zglosilam sprawe-podejzenie handlu dziecmi bo inaczej tego nazwac nie mozna, za duzo twoich ogloszen zeby uwierzyc ci w ta prace, sciemniasz niezle. poza tym mnie scierwem nie waz sie nazywac, bo ja swojego dziecka nie sprzedalam.

Gość Kami30
A teraz PRZESTANCIE SIE OSMIESZAC znów zarzucaja mi ze to tez moj nick Napiszcie do administratora to Wam powiie czy to Kami30 i PRZESTANCIE SIE OSMIESZAC to ta sama osoba. Administratorze bardzo prosze o sprawdzenie tej kwestii

Gość Kami30
KAFETERIANKO JA TEZ NIE

no tak teraz autrorka bedzie wychwalana pod niebiosa ze taka dobra, bo swoje dziecko sprzedaje tym co nie moga. ten caly topic to jest jakis absurd

Gość Kami30
Brawo MAMO TRÓJECZKI

kami30 to ty sie osmieszasz, sprzedalas i znowu chcialas sprzedac, moze jeszcze ogloszenie wystaw, ze masz na sprzedaz dla bezdzietnej pary dziecko, mozliwos wyboru z posrod 5-do wyboru, do kolorups. odchowane

Gość ...mama trójeczki...
,,Kafeterianka252 autorko, tymi poamaranczowymi nickami mozesz sobie tylek podetrzec, policja zajmuje sie handlem dziecmi a reklamowanie swoich"uslug" na kafe to czysty debilizm," Handel dziećmi ? Przecież ona nie ma dziecka , a więc i nie ma co sprzedać. Handel dziećmi udowodnisz , gdy urodzi i sprzeda dziecko. Nie ma mowy o handlu, gdy je odda np. biologicznemu ojcu. W tej chwili to ty popełniasz przestępstwo, gdyż publicznie oskarżasz kobietę o handel dziećmi, których ona nawet nie ma.