Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kami30

POMOGĘ BEZDZIETNEJ PARZE-Matka Zastepcza

Polecane posty

Gość Kami30
KAFETERIANKO uwazaj bo i zaraz Cb moge sprzedac,nawet sie nie zorientujesz...

poza tym ze prawo mozna obejsc bo mozna wskazac rodzine adopcyjna nie zmienia faktu ze dziecko trakutuje jak towar, ktorym sie handluje: ja ci daje dziecko ty mi dajesz kase

Gość Kami30
Nie moja wina Kafeterianko za nie potrafiisz rozróznic prowokacji od prawdy... A za bezpodstawne oskarzanie faktycznie mozna po d*pie dostac....

ale to co napisalas to nie jest prowokacja, tylko naprawde chcialas swoje dziecko sprzedac bo nie tylko na kafe sie oglosilas, pozatym nie oskarzykam cie, tylko zasugerowalam ze jestes nieteges

Gość ...mama trójeczki...
,,mama trojeczki, i co z tego, i tak jest scierwem, bo za kase dziecko, ktore pod sercem nosi oddaje obcym ludziom" Obcym? Chyba biologicznym rodzicom, bo materiał genetyczny z tego co zrozumiałam nie będzie jej.

wiesz co mam dosyc gadania z taka idiotka jak ty, rob sobie co chcesz, sprzedawaj swoje dzieci, rob sobie nowe z obcymiu ludzmi, wmawiaj sobie ze robisz wszystko zgodnie z prawem i swoim sumieniem, bo chuj mnie obchodzisz, wazne ze ja nie jestem taka posrana jak ty, mam rozum i potrafie wiecej niz rodzic i sprzedawac dzieci, jestes patologia, 5twoich pozostalych dzieci powinni ci zabrac bo maja matke idiotke ktora daje im zle wzorce

Gość Kami30
Do cholery jasnej a kiedy sie magisterke pisze co??Ze sugerujecie mi ze sie ogłaszam na roznych portalach??Tak jest tam moj mail ale tylko jako prowokacja!!!Dałam na takim portalu ogłoszenie autentyczne ze poszukuje MZ i RA do mgr to nikt mi nie odpisał!!!! Myslicie ze MZ i RA chca sie wszedzie tym chwalic???!!!!

Gość ...mama trójeczki...
,,Ja pierdolę! jakie bezpodstawne, sama się reklamujesz wszedzie gdzie sie da od marca przestraszyłaś się i ściemniasz o pracy mgr " Ale Policja nic jej nie zrobi, bo nie ma przestępstwa. Przestępstwo będzie dopiero, gdy urodzi i sprzeda. A na to,że sprzedała trzeba mieć niezbity dowód. Każdy jest niewinny do czasu, gdy mu się winy nie udowodni przed Sądem.

Gość Kami30
JEZELI CI LUDZIE BEDA OBCY TO I DZIECKO TEZ BO Z TYCH LUDZI MATERIALU GENETYCZNEGO.I NIE DLA AUTORKI KOCHANA ...

Gość Kami30
ADMINISTRATORZE KOCHANY PROSZE O SPRAWDZENIE Z ILU NICKÓW PISZĘ. BARDZO PROSZĘ Mamo trójeczki:teraz ja i Ty zdaniem Kafeterianko to jednosc...

Gość Kami30
JA PIER**LE: Pisac to ja se mogę ...he he

Gość lodziara:)
Kami30 a ty dalej tu? wiesz gdzie twoje miejsce inkubatorze suko:)

to niby co ten wpis mial oznaczac z twojego icka? :"(...)I NIE DLA AUTORKI KOCHANA ..." chyba ze juz zaczynasz mowic o sobie w 3.os hahhhaha debilka

Gość Kami30
Lodziaro no jak widzisz jestem tu ale suką nie jestem... Jak widac nie mam nic do roboty ,bo z tego co mi wiadomo przy 5 dzieci jest co robic!!!!

Kami30 prawda jest taka, że gdybyś nie miała nic na sumieniu to byś się tak nie tłumaczyła:):):):) a Ty za wszelką cenę się starasz wybielić

Gość Kami30
Sama w dialogu z innymi piszesz o mnie jako AUTORKA a nie KAMI30 takze dałam Cii dobitnie do zrozumienia ze nie dla mnie czyli KAMI 3O.proste nie??

Gość Kami30
JAK TU POPROSIC ADMINISTRATORA ZEBY SPRAWDZIL CZY NICKI KTORE PODEJRZEWACIE TO TA SAMA CZY INNA OSOBA??

inkubatorze dlaczego piszesz o sobie w 3 osobie? :)

wez juz sie glupio nie tlumacz, teraz wymyslasz bo zrobilas wtope. ale ty glupek jestes hahahah no napisz cos jeszcze porob z siebie jeszcze wieksza idiotke o ile sie da, popraw mi jeszcze humor hahahahahahahahahaha!!!

Gość niemozliwaaaa
Nie wierzę w to co czytam. Praca magisterska w wieku 21 lat? Od kiedy? Dziewczyno, kurcze moglabys chociaz ustalic jedna wersję i się jej trzymać, a za każdym razem piszesz coś innego. Aż sie czytać tego nie chce. Debilizm...

Gość Kami30
jASNE ZARAZ WSZYSTKIM PODAM WAM SWOJ PRAWDZIWY WIEK,ADRES IMIE I NAZWISKO I CO JESZCZE?? CHOCIAZ JEDNA MADRA...

ona jest obłąkana:)

to po co się tu dzielasz i kłamiesz non stop??? :P boszzzz ale się poplątałaś inkubatorze :) lepiej już idź stąd bo udowadniasz, że jednak jesteś suką inkubatorowatą:)

Gość Kami30
NAWIEDZONA OBLAKANA I WALNIETA TAKZE UWAZAJCIE!!!!! hahaha

Najpierw masz 30 lat i dzieci, później 21 lat i panna bezdzietna teraz kiedy widzisz, że się poplątałaś to nagle piszesz, że kłamiesz bo nie będziesz podawała swoich danych tu :) no kurwa:)

nom fakt, twoi potencjalni"klijenci" powinni sie nad toba kilka razy zastanowic zanim im dziecko sprzedasz, poza tym potrafisz cos madrego napisac czy bedziesz juz tak do konca powtarzac jak malpa?