Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kami30

POMOGĘ BEZDZIETNEJ PARZE-Matka Zastepcza

Polecane posty

*klienci idz obiad rob bo zaraz twoja 5 dzieci ze szkoly wroci, kazde pewnie ma innego ojca co? hahahha placzesz sie strasznie, nie wiesz co piszesz po jestes za glupia nawet na to by trzymac sie jednego

Gość Kami30
lodziaro i kafeterianko W D..IE WAS MAM!!! mamo trójki dzieci i inne mądre osoby z poczatku forum dziekuje za wymiane opinii Pozdrawiam

Gość lodziara:)
i tak zaraz zniknie jak ''Dejwid Koperfild'' za autobusem, jeśli ma trochę oleju w głowie. No ale chyba nie ma widząc jak się pogrąża:)

Gość Kami30
KAFETERIANKO COS MI SIE ZDAJE ZE JA TO INACZEJ ROZEGRAM BO K**WY ZE MNIE ROBIC NIE BEDZIESZ.POSZŁA WON!!!

Kami30 kochanie no już sio, do budy :)

hahahaha mozesz miec mnie w dupie, nawet nie wiesz, jak bardzo mnie nie obchodzi zdanie takiego glupiego scierwa jak ty, lodziara, a niech sie pograza, przynajmniej nie jest nudno w ten pochmurny dzien:):)

HAHAHAHAHAHAHA ty sobie mozesz mnie wyganiac, ja i tak zrobie co zeschce, a kurwy z ciebie nie musze robic, bo juz dawno nia jestes hahahahahah

slonce:)

Gość Kami30
KAFETERIANKO idz dalej o zabobonach pisac dziekuje za potwierdzenie ze mi ublizasz... Pozdrawiam

kami30, no idz juz idz bo juz tyle razy zapowiadalas ze idziesz, ale ciagle niepotrzebnie wracasz, poza tym, nie ukrytwam tego, ze ci ublizam bo praktycznie od pierwszych moich postow nazwana jestes pustakiem, scierwem itp, bo jak mozna nazwac osobe ktora sprzedaje swoje dziecko bo inaczej pieniedzy nie potrafi zarobic

Kami30 suko:) wyjdz:)

Gość Kami30
KAFETERIANKO Ty tylko potrafisz oczerniac i wyzywac ludzi tak jak te mamae co pomocy potrzebowała

Gość Kami30
Kafeterianko i lodziaro Wy chcyba za dobrze w zyciu macie Zycze Wam zeby spotkało was cos co zmieni Wasze postepowanie do ludzi.... Piep***ne egoistki

ja tam nikomu bezposrednio złego słowa nie mam zamiaru powiedzieć kazdy robi z wlasnym ciałem to na co ma tylko ochote i spoko. Ale nie wiem czym różni się sprzedawanie macicy przez surogatkę od sprzedawania pochwy przez k..wę. Generalnie niczym. Sprzedaż to sprzedaż.

sory ale ja nie jestem egoistka, ty nia jestes bo dla kasy potrafisz oddac dziecko, wszystkich ludzi szanuje ale inie takie scierwa jak ty. a mi jest bardzo dobrze, bo w przeciwienstwie do ciebie posiadam rozum

Gość Kami30
NOOO TEJ MATCE TEZ MUSIALAS DOPIEKAC??TY TAKIMI OSZCZERSTWAMI I DOGRYZANIEM SIE ZYWISZ... natala19294 natala19294@tlen.pl'; Witam jestem młodą samotną matka wychowuje dwoje dzieci, córeczkę 2 mies., i synka 2 latka, Brakuje nam ubrań , pampersów itp. utrzymujemy się z zasiłku rodzinnego na dzieci i zapomogi , musimy się liczyć z każdym groszem , nie stać mnie nawet na opłacenie przesyłki , Proszę o pomoc ludzi z dobrym sercem. Dziękuję. [zgłoś do usunięcia] Kafeterianka252 natala, jeżeli stać cię na internet to jakim cudem nie na podstawowe rzeczy dla dzieci. Dla czego nie sądzisz sie o alimenty/ Czemu to tak zostawiasz? W mopsie dostaniesz zapomogi na dzieci jako samotna matka masz więcej przywileji/ dla czego nie pójdziesz do pracy? Od marca sa zapisy, żłobek może nawet mops opłacić, nawet przy kościele są żłobki i przedszkola za darmo lub co łaska... weź się w garść dla dzieci!

Gość agniesia976252
jesteś babo zwykłą kur.. prostytutka przy tobie to święta kobieta

Gość Kami30
Tak jak i tu: 09:30 [zgłoś do usunięcia] Kafeterianka252 Autorko, wydaje mi się, że jesteś zwyklą oszustką, bo zadalam ci pytania ktore pomogły by ocenić mi twoja sytuację ( a jeśli mam wydać na nieznajomą mi osobę pieniądze, to chcialabym cos na ten temat jednak wiedzieć) a ty je po prostu olałaś. Piszesz, że nie masz pracy, bo u ciebie jej nie ma. ( to przepraszam ty na antarktydzie mieszkasz czy co? moj mąz codziennie dojeżdża do pracy 20 km. ty też mogłabyś poszukać. pisałam ci o żłobkach, zreszta jakbys chciala stanąć na nogi, to byś stanęła. Ale ty wolisz wyciagnąć ręce i mówić : daj daj daj daj daj daj, dając taki oto wlaśnie przyklad dzieciom. a jeśli ma internet to także komputer, a takie coś kosztuje; pisala, ze ma w tel... bzdura ja na swoim dotykowym tel firmy samsung, w ktorym mam internet nie moge wysylac postow na kafe, chyba ze autorka ma jakis nowiutki( ale skąd, przeciez nie ma pieniędzy na NIC). internetu wcale nie ma wolnego, bo jej posty dosc szybko sie pojawiały....

Gość agniesia976252
może Macioro zdechniesz przy 6 razie

Gość Kami30
agniesia976252 DLACZEGO TWOIM ZDANIEM JESTEM KU*WĄ??BO PISZE MAGISTERKE???

bo jesteś kurwa kurwą:)

Gość Kami30
spoko lodziaro i kafeterianko czy te kompy z których teraz piszecie sa Wasze??

Gość Kami30
LODZIARO,KAFETERIANKO AGNIESIA976252 ROZUMIEM ZE ZE SWOICH KOMPÓW PISZECIE... POZDRAWIAM

autorko, jeśli Ty traktujesz sama siebie przedmiotowo to dlaczego inni maja mieć do Ciebie szacunek skoro jestes tylko narzędziem i instrumentem do rozmnażania ? Niczym ponad to ? Skoro sam siebie tak traktujesz to pozol by inni rownież Cię traktowali jako chodzącą macice i nic więcej.

tak a co zgłosiłaś mnie na policaj?;)

Gość ...mama trójeczki...
Ludzie skąd w Was tyle jadu? Co Was obchodzą takie ogłoszenia skoro Was nie dotyczą? Ja wiem jedno , gdybym nie mogła mieć dzieci to zrobiłabym wszystko,aby je mieć. Czy któraś z Was wie jak cierpi kobieta, która nie może mieć dzieci? Zapewne nie. A ja wiem i dlatego jestem daleka od oceniania osób typu Autorka. To jej sprawa, jej sumienie.