Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kelly9090

Pierwszy raz...

Polecane posty

Witam serdecznie :) Mam pewien problem, wczoraj pierwszy raz współżyłam. Mój partner miał na sobie prezerwatywę oraz wyszedł ze mnie zanim doszedł, ale potem chwile leżał obok mnie dotykając penisem moich miejsc intymnych. Jaka jest możliwość że zaszłam w ciążę ? Okres ostatnio miałam 18 kwietnia a skończył się 23 kwietnia, czyli o ile się nie pomyliłam mam dni nie płodne. Bardzo proszę o odpowiedź, gdyż bardzo boje się, że jest duża możliwość, że zaszłam w ciążę. Pozdrawiam

Poczekaj tydzień i zrób se test. A potem będziemy się martwić obie. :P

I tak nie masz wyjścia. Jeśli zrobisz sobie test teraz, to będzie to bardzo mało wiarygodne, po prostu poczekaj. I tak masz szczęście, bo to wcześnie i można jeszcze coś z tym zrobić. Zresztą - jeśli to było dopiero wczoraj, to możesz jeszcze się postarać o pigułkę po, oczywiście, jeśli kasa nie jest w tym wypadku przeszkodą i fakt, że musiałabyś już dzisiaj zapieprzać do ginekologa.

Gość dość wysokie libido przede
nie napisałaś jak długie masz cykle (a jak nieregularne to najkrótszy i najdłuzszy z ostatniego roku czy poł bierze się pod uwagę) im krótszy cykl tym bliżej owulacja okresu

Gość dość wysokie libido przede
no to teoretycznie możesz być płodna między 9 a 20 dniem cyklu. czyli w tym przypadku między 26.04 a 7.04 masz płodne widełki zależnie jak długi miał być ten cykl jeśli sperma dostała się na srom lepiej pomyśl dziś nad tabletką "po", jeśli się umył czy nie doszedł w ogóle wyluzuj

Gość iaww
Nie doradzajcie dziewczynie tabletek po, bo to aborcja. A Ty, autorko, po co współżyjesz, jak nie masz męża i nie chcesz mieć dzieci? Seks nie służy do egoistycznego rozładowywania napięć, ale służy miłości.

Gość greag
Seks nie jest dla dzieci, trzeba teraz będzie ponieść odpowiedzialność sowich czynów.