Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LEtraz mmamsd

MAM 31 LAT JUZ,WYGLĄDAM NA 18 I NIE PLANUJE DZIECI!ODCZUWAM OSTRACYZM SPOŁECZNY

Polecane posty

Gość LEtraz mmamsd

rodzina juz ma mnie dosc mam faceta ale nie chce dzieci i on tez podziela moje poglądy ani slubu ani dzieci.nie pytajcie czemu ...nie chce i juz i to moja sprawa z jakiego powodu! pochodze ze wsi i tam juz jestem powodem najwiekszych plotek. mama cierpi przeze mnie i cala rodzina a najgorzej babcia. sasiadki wredne plotkary gadaja do niej na moj temat i wypytuja a ona ukrywa prawda jak i cala rodzina.. mimo ze wszyscy wiedza ze mieszkam bez slubu z facetem w krakowie!! ciezko mi ,że moja rodzina cierpi przeze mnie... jak mam sie z tym pogodzić ?czy jest jakies wyjscie z sytuacji? nie bede dla nich specjalnie slubu brac i dzieci rodzic skoro tego nie czuje... z drugiej strony wiem jak sie za mnie wstydza tam na wiosce przed ludzmi itd..:( sorki ale musialam sie wyzalic komus obcemu :( tyle..

Gość dobrze, że na 14 nie wyglądasz
:P nic nie zrobisz, jedynie cywilny (może się przydać jak razem będziecie z mieszkaniem coś planować itp) ale to i tak jadaczek nie zamknie

Gość hahsahha
ja mam 18 i w zyciu 30latka na tyle nie wyglada, chyba masz kompleksy jakies:D

Gość LEtraz mmamsd
WYGLADAM NA 18 LAT I KAZDY MI TO MOWI NIE MUSISZ WIERZYC.. MAM TWARZ DZIECKA POPROSTU ITD...

Gość dobrze, że na 14 nie wyglądasz
skórę też masz dziecka pewnie :D i w zakładaniu rodziny bardzo istotne jest na ile lat się wygląda:classic_cool:

Gość hahsahha
tez mam taka urode ale chyba zmarszczki masz i cialo nie takie jedrne to jak mozesz wygladac na 18

Gość LEtraz mmamsd
NIE MAM ZMARSZCZEK ZADNYCH...JEZU NAWET KIEDYS DAWALAM FOTY NA KAFE CIALA I KAZDY MOWIL ZE TO CIALO DZIEWCZYNKI A NIE KOBIETY :( NIE MIALAM NIGDY NA TWARZY PUDRU ANI NIE OPALAM SIE.. MOZE TO DLATEGO.. MAMA MOJA MA 57 LAT I WYGLADA JAK DZIEWCZYNKA NA BUZI I NIE MA PRAWIE ZMARSZCZEK BO NIGDY W ZYCIU SIE NIE MALOWALA I UZYWALA DO TWARZY TYLKO KREM NIVEA..

Gość fvdcs
to daj fotke jeszcze raz :) sama mam 34 lata i też zawsze wyglądałam i wyglądam jakieś 10 lat młodziej - każdy mi to mówi i każdy mnie tak traktuje. No ale 18 to w życiu sama bym sobie nie dała. Więc nie gadaj ;)

Gość wowowow
pozazdrościć urody ;) a co do ślubu i rodzenia dzieci to nie oglądaj się na innych tylko rób to co czujesz, że będzie dla Ciebie najlepsze bo za 20 czy 30 lat usiądziesz i stwierdzisz, że zawsze robiłas coś dla kogoś, dogadzałaś a sama nie jesteś szczęśliwa. Niech sobie gadają, tym żyją