Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DawnoMnieTuNieByło

Jak zmescic się na Nim

Polecane posty

Gość DawnoMnieTuNieByło

Na studiach poznałam chłopaka, od razu mi się spoodbał, ale wiedziałam że ma dziewczynę, mimo to Jego zachowanie było zupełnie inne, i tak się zaczęło, mjieliśmy ukryty romans, pominę szczegóły, nikt ze znajomcyh o nas nie wie...niedawno dowiedziałam się że nie byłam jedyną, domyślałam się tego a ta dziewczyna jedynie mi to potwierdziła, nie wiem co robić by zemscic się na nim..

Gość no jak to jak
Jak zmescic sie na Nim... pomyślmy... on się kładzie na płasko, na brzuchu, albo na plecach, ty na nim w miarę równo i chyba zmescisz sie na nim:p a serio? :-o niejedna głupia i naiwna na świecie żyje ... dać se spokój, olać gościa, udać, że się nie zna ... albo bardziej cywilizowanie - oświadczyć, że koniec tych schadzek, bo cię to męczy, bez dalszych wyjaśnień.

Gość DawnoMnieTuNieByło
Olałam już go..a on teraz zwraca na mnie jeszcze większa uwagę..(o ironio) trudno mi się mu oprzeć, ale wiem ze tak bedzie lepiej

Gość terminuje
opowiec to jego dziewczynie ,o wszystkich aferach zrobisz dobry uczynek.

Gość DawnoMnieTuNieByło
Myślałam o tym..ale nie mam odwagi, w końcu ja też jestem winna..bo o niej wiedziałam od początku, tylko ze Jego zachowanie było takie jakby ona nie istniała,super kłamie ma "dar"...

Gość terminuje
No to i ty klam i powiedz jej ze on twierdzi ze niema dziewczyny

Gość nklm,km
Napisz anonim do jego dziewczyny i przyjaciol ze jest kurwaiarzem ;]

Gość DawnoMnieTuNieByło
chciałam żeby to było coś co go wkurzy, ale nie zdobędę się na odwagę zeby powiedziec o ty jego dziewczynie, z resztą moze nie uwierzyłaby..