Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirka skorkkakaaaa

To ja ta maruda od przedszkola.

Polecane posty

Gość mirka skorkkakaaaa

Dzis oglosili wyniki. Corka sie dostala.bylo na liscie jej nazwisko. W sumie cala grupa poszla dalej razem.. a ja teraz siedze i mysle czy napewno bylo tam jej nazwisko. jestem chora.

Gość hoseee
to zadzwoń do przedszkola, udaj że nie wiesz i zapytaj

Gość chlo...
Jestes chora :D Ale ja, jak mam stresujaca sytuacje, to tez wszystko musze przynajmniej 5 razy sprawdzic/przeczytac.

Gość mirka skorkkakaaaa
odrazu przy wejsciu byla tablica. a na niej wywieoszne kartki z nazwiskami i grupami. patrze na 4 latki- groupa misie. czytam czytam i jest imie i nazwisko corki. ok. poszlam przebrac corke. i wychodze zprzedszkola i tak siedze i mysle. nie mozliwe ze bym sie pomylila. cala grupa corki bedzie razem w 4 latkach.

Gość chlo...
Jak odbierzesz to jeszcze raz przeczytaj i zrob zdjecie telefonem :D

Gość mirka skorkkakaaaa
bardzo sie ciesze. a dyretorka powiedzila ze nie mamy szans bo nie mam pracy. a jednak udalo sie.

Nie martw się też tak mam . Jak jestem zabiegana ,mnóstwo spraw ,dom rodzina , praca ,dzieci ,słaba pomoc męża ,też sprawdzam po parę razy , bo już nie wiem czy tak czy siak:)

Ja ostatnio taka zamotana jestem.,ze w drodze do domu z przedszkola zastanawialam się czy ja na pewno Odstawilam córkę do przedszkola czy gdzieś po drodze mi się zawieruszyla ;) sprawdź jeszcze raz dla świętego spokoju :)

Gość mirka skorkkakaaaa
bylam po corke i jeszcze raz sprawdzilam na spokojnie. na liscie przyjetych jest nazwisko i imie corki. i ma numer 10 taki sam jak w tym roku w dzienniku.