Gość Ana Napisano Wrzesień 27, 2019 Potrzebuje fachowej odpowiedzi czy po kuracji i zgloszeniu sie do szpitala (jesli zajdzie taka potrzeba) i ewentualnym zabiegu lyzeczkowania istanieje mozliwosc ze wykryja leki we krwi lub w badaniu histopatologicznym materialu z łyzeczkowania? Z zarodka, łożyska itd? Bardzo prosze o odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Wrzesień 27, 2019 17 minut temu, Gość Ana napisał: Potrzebuje fachowej odpowiedzi czy po kuracji i zgloszeniu sie do szpitala (jesli zajdzie taka potrzeba) i ewentualnym zabiegu lyzeczkowania istanieje mozliwosc ze wykryja leki we krwi lub w badaniu histopatologicznym materialu z łyzeczkowania? Z zarodka, łożyska itd? Bardzo prosze o odpowiedz Tak i zamkną cię do więzienia i powiedzą wszystkim w twojej wsi, że zabilas dzieciątko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martimati Napisano Październik 29, 2019 te storny ktore pierwsze w wyszukiwarce wyskakuja sa pewne? nie wiem ktora strone wybrac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Odsprzedam Napisano Listopad 13, 2019 Witam mam do odsprzedania zestaw do aborcji farmakologicznej mi okazał się zbędny jeśli któraś z Pan byłaby zainteresowana proszę o kontakt 733386775 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwo Napisano Listopad 18, 2019 Dnia 29.10.2019 o 20:36, Gość martimati napisał: te storny ktore pierwsze w wyszukiwarce wyskakuja sa pewne? nie wiem ktora strone wybrac I na jaką strone sie zdecydowałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Xyz Napisano Listopad 18, 2019 Zabicie człowieka to przestępstwo. Zygota, płód, zlepek komórek, czy jak to nazwiesz jest człowiekiem. Chcesz mieć morderstwo na sumieniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andzia12345 0 Napisano Czerwiec 5, 2021 Zostal mi zestaw z wow gdyby ktoras byla zainteresowana. Postanowiłam urodzić ale pieniadze tez są potrzebne.. Sprzedam za niewielką kwote jasior.kasia27@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oszukana11 0 Napisano Lipiec 21, 2021 Przestrzegam przed postem powyżej. Oszust wiadomości wysyłane do momentu wysłania kasy. Później cisza. Jasior.kasia27@o2.pl 02249000050000400459277254 Katarzyna Jasiorowska OSZUST OSZUST NIECH JUZ NIE ZAROBI PIC NA WODE FOTOMONTAŻ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Renata67y 4 Napisano Lipiec 24, 2021 Ja powiem z autopsji, że jak jest zdrowa macica i młoda to żadne wam tabletki nie pomogą. A żebyście się zesrały. Trzeba jechać na Słowację/Czechy i usunąć po ludzku. Bo tylko szkód narobita. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arthrotec50mg 0 Napisano 18 Maj Dziewczyny posiadam popularne tabletki wczesnoporonne ktore sama stosowałąm z powodzeniem bedac w 9tyg ciazy i ktore bardzo mi pomogły Zaleta tych tabletek jest to ze mozesz je stosowac dyskretnie w domu bez nadzoru lekarza Jesli jestes w trudnej sytuacji to chetne odsprzedam oraz podziele sie doświadczeniem i pokieruje Cie w dniu kuracji tak aby kuracja zakonczyła sie powodzeniem. Kontakt 502427780 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KatowiceJustyśka 0 Napisano poniedziałek o 16:43 POLECAM tego sprzedwace 502-427-780 Dziewczyny ja zamiawiałam tabletki pod numerem 502-427-780 i bardzo polecam ta dziewczyne. Przesylka zgodna z zamowiemniem oraz oczekiwaniem tabletki orginalne orginalnie zapakowane. Pani w stałym kontakcie ze mna w dniu kuracji . Zabieg w pełni udany i bardzo polecam jesli jestestescie rowniez w trudnej sytuacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach