Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem fanką Realu Madryt

Real Madryt-Borussia Dortmund. Za kim jesteście?

Polecane posty

Gość Minutka99
Real sie już skończył, jak byłam w gimbazie wtedy byli potęgą :) czyli jakieś 10 lat temu :P

Gość kJSJAkljKLDJ
za co nie lubimy ronaldo jak kto go zaatakuje pod polem karnym to zamiast walczyć bark w bark , przewraca się machając rękami ma pretensje jak ktoś mu nie poda , mimo,że nie miałby szans odebrać , a sam nigdy nie podaje

Gość kJSJAkljKLDJ
poza tym co ma znaczyć , że wtedy byli słąbi ? wtedy to przegrali 1:2 a teraz 1:4 równia pochyła w madrYCIE , BĘDĄ BĘCKI , WIDZOWIE ZACZNĄ WYCHODZIĆ PRZED KOŃCEM MECZU , wspomnisz moje słowa :)

Gość onnkka099
za borussią i barceloną :)

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
"Gdyby Lewandowski, to Borussia by przegrała, a Lewy dzisiaj może już nie spisać się tak jak 6 dni temu" dobra dobra, gdyby nie CR7 to by Real nawet jednego gola nie strzelił, i w ogóle by nie było o czym rozmawiać.

Gość daktylka
fajnie, jakby Polak strzela bramki, ale.. od lat kibicuję Realowi (kochałam Raula.., pamiętacie go?)

Gość daktylka
a Ronaldo ma okropnie grubą szyję i nie podoba mi się. szyję ma szerokości głowy, dziwacznie to wygląda

Gość kJSJAkljKLDJ
nie strzelił tylko wbił do pustej brami , to był zwykły fart na taki bła obrony już bym nie liczył

za co nie lubimy CR7? ano za to że jest zwyczajnie w świecie przereklamowany. niby ściga się z Messim o miano króla futbolu, ale CR7 to miękka faja, on się pali psychicznie przed ważnymi meczami, co z tego że nastrzela pół tuzina goli słabiutkiemu beniaminkowi i drugie pół tuzina jakiemuś teamowi z dolnych rejonów tabeli, skoro w naprawdę ważnych momentach daje ciała. przykładów takich meczów jest wiele, chociażby mecze kadry Portugalii, no ale ok, ktoś powie ze klub i reprezentacja to dwie inne rzeczy. To luzik, przypomnijmy sobie finał LM z 2008 roku, MU-Chelsea. C.Ronaldo grał zwykły piach i był najsłabszy na boisku. Prawdziwym tytanem portugalskiego futbolu był Luis Figo. świetna gra w Barcelonie, przepiękne popisy na EURO2000, potem kapitalne występy w Realu, a na koniec ciągnął grę w Interze, to był Piłkarz przez duże P

Minutka99-Prawda jest taka, że obecny Real to już nie ten sam Real, który był kilka lat temu, ale nadal są jedną z najlepszych drużyn. kJSJAkljKLDJ-Byli wtedy słabi, jeżeli nie śledziłeś/aś meczów Realu w La Lidze, to trudno Ci to zrozumieć. Co do Ronalda-Taki ma charakter. Też nie do końca podoba mi się jego zachowanie, ale mam do niego duży szacunek. Chociażby dlatego, ze gra dla mojego ukochanego klubu. A jeżeli już jesteśmy przy CR7-on w pierwszym meczu grał z kontuzją, więc nie mógł zagrać w najwyższej formie :) Teraz zapowiada się ciekawy pojedynek z Lewandowskim.

Gość kJSJAkljKLDJ
to ja ci też przypomnę jeszcze raz , kiedy byli słąbi to przegrali 1:2 a teraz 1:4 i najważniejsze , zawodnik sprawdza ięjak gra pod presją , okazuję się , że lewandowski to potrafi a ronaldo nie

pod presja umiał grać Zinedine Zidane, który to załatwił Realowi ostatni triumf w LM :-) CR7 spala sie w meczach o najwyższe stawki.

Gość BvB
I tak borussia wygra to po co to pisac?:-D

Gość Kikusek1223
Siadły serwery :D macie może link na transmisję?

Gość nażelowany coś cienko
przędzie