Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem fanką Realu Madryt

Real Madryt-Borussia Dortmund. Za kim jesteście?

Polecane posty

Gość xvcvczxvz
Za Śląskiem Wrocław. :D

Gość Matkodr
Za Realem, jeszcze na glowe nie upadlam zeby obstawiac szkopow

Gość ola wiosenna
za kolejorzem

za Borussią. i nie dlatego że gra tam Lewandowski. BVB kibicowałem jeszcze jak grali tam Möller, Hässler, Sammer czy Riedle i jak zdobywała LM w 1997 roku.

Gość Matkodr
Szkopy jedza kozy znosa

a jesteś za RM tylko dlatego bo gra tam żeluś Krystyna. :-) czyż nie tak? ja wolałem jak w Realu grały takie asy jak Zinedine Zidane czy Roberto Carlos albo Raul, mimo że jeśli chodzi o Hiszpanie to wole Barcelone.

Gość No i co z tego?
Kiedy jest ten mecz?

Gość xvcvczxvz
o 20:45

Gość Dojcz dojcz
Fajnie chciałabym obejrzeć ale nie mam tvn sport etc transmisja w internecie też nie wchodzi w grę. Mam nadzieję że real strzeli przynajmniej 3:0 będzie dogrywka, i przejdą dalej. Wstydby było że wzięli tyle kasy a przegrali z prowincjonalnym klubem :)

Gość dfssdgg
A pamiętacie 1997 rok i mecze Widzewa z BVB, ale Citko wtedy ładnie grał na tle szkopów tylko nie miał mu kto podać ale i tak w Dortmudzie strzelił gola!!! Kutwa, to były czasy wspaniałego dzieciństwa:D, oglądałeś mecz chodziłeś do budy i grałeś na słabej jakości boisku przy osiedlowym, a teraz? ciężko kogokolwiek po latach wyciągnąć na weekend na granie bo najczęściej nikomu się nie chcę!!!, bo nie wierze że są aż tak zaangażowani w życie prywatne!!

Gość ula której znowu ukradli nick
o kurcze zapomniałam że dziś mecz , muszę poczynić jakieś zakłady , a nuż coś skapnie :P

Gość dfssdgg
Mimo tego że niedaleko powstały orliki, paradoksalnie rzadko kiedy ktoś na nich gra:( Bo jest wymóg że trzeba 10 osób zebrać minimum!

jestem fanką Realu Madryt, no ok ok... bo utarło się że jak kobiety kibicują jakiemuś klubowi to ze względu na krasotę jakiegoś piłkarza tam grającego. a CR7 niewątpliwie jest dobry, ale mnie irytuje jak mało kto, poza tym ta panienka spala się w ważnych meczach.

prawictwo pospolite123-Ja rzadko kiedy oglądam TV. Jeżeli już to tylko mecze i wiadomości. Czasem jak jest jakiś fajny film albo serial. Fanka barcelony szmato-życzę Ci smacznego crazy monkey-Wkurzają mnie takie stereotypy: ''kibicuje temu klubowi tylko przez piłkarza'', ''lubi piłkę, by zaimponować facetom'', ''jeżeli jest fanką futbolu, to jest brzydka'', itp.

Real skończył się, jak odrzucili Raula. To jest legenda. Gerrard zawsze będzie mi się kojarzył z Liverpoolem, Lampard z Chelsea, Del Piero z Juventusem, Scholes i Giggs z Manchesterem United.

Gość ula której znowu ukradli nick
oj zdziwilibyście się , córka mojego znajomego , 20 kilku latka , zagorzała wielbicielka jednegho z wiodących polskich klubów jest dziewczyną takiej urody i sposobu bycia że dech zapiera i wcale nie kibicuje by zainponować facetom bo sama w sobie jest boginią ,ani też nie kibicuje bo piłkarz przystojny , po prostu kocha sport .

Miś Wojtek, dlatego ja straciłem sympatie do Juve, a kibicowałem im kiedyś mocniej niż Barcelonie i BVB. Owszem, jak graja to jestem za nimi, ale już nie tak jak kiedyś. Po tym jak potraktowali del Piero - straszna chuujnie mu odstawili, zresztą tak jak Real Raulowi.

Gość pytanie mam - kobieta pytająca
za Borussia rzecz jasna mam nadzieję że pokaża im gdzie raki zimują