Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terra macabra

Jest tu ktoś poza mną w szczęśliwym związku? Bo wszyscy

Polecane posty

Wartości ludzie mają podobne, to indywidualne cechy które nas do ludzi przyciągają (a z których niekoniecznie zdajemy sobie sprawę) mają znaczenie. Póki co uciekam, miłego dnia wszystkim :)

Jestem bardzo szczęśliwa, choć znalazłabym jeszcze milion rzeczy, dzięki którym byłabym szczęśliwsza. Ale nie o to chodzi. Chodzi o to, żeby czuć się dobrze, wiedzieć, że ma się wsparcie w drugiej osobie. I choć po latach muszę stwierdzić, że nikt mnie nie potrafi zdenerwować tak bardzo jak mój chłop, a on z kolei twierdzi, że czasem musi się powstrzymywać, żeby mnie nie udusić, to i tak twierdzę, że jesteśmy dobrze dobranym i super zgranym, szczęśliwym duetem. :)

[zgłoś do usunięcia] terra macabra Ja też nie miałam za wielu, ale z wiekiem coraz lepiej się z nimi dogaduję. Mam wielu kumpli od szczerych rozmów i wiesz co? Większość ceni te same wartości. Naprawdę też byłam w szoku. czyli co??

Gość terra macabra
setunia, m.in. czułość i kobiecość w połączeniu z niezależnością, klasę i szczerość

Gość terra macabra
Faceci wcale nie są tak skomplikowani jak się wydaje i nie są źli :) Miłego dnia Moorland

ale nei wiem czy taka calosciowa niezaleznosc bo facet przestanie czuc sie potrzebnym:P

Ja jestem w szczęśliwym związku :) Zobaczymy, co będzie jak zamieszkamy razem, czyli niedługo.

Ja jestem szczęśliwy, po długich wojażach. Z doświadczenia wiem że to że trafiliśmy w dziesiątkę wie się od razu na początku. To po prostu innego rodzaju uczucie niż do innych.