Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tych ulicy

DOBRZY LUDZIE KTORZY NIENAWIDZA PSOW ŁĄCZMY SIĘ!!!!

Polecane posty

Gość Siwy wlosek ;)
planeta ziemia ,nie jesteś sam-Tak powinnas ta mala zaprowadzic do jej domu i naklonic matke by posprzatala po swoim dziecku!Ja bym tak zrobila

Gość planeta ziemia ,nie jesteś sam
zbieram ślimaki - a już cię miałam zwyzywać od hipokrytek , na szczęście w porę zauważyłam podszywa

Gość Siwy wlosek ;)
Krzywdy zadnemu psu bym nie zrobila,ale ich nie lubie.

to moze tez konie pojda na odsrzal co? bo malo kto jak taki kon zasadzi copa na drodze sprzata to po nim kurcze, no wymordujmy wszystko, a co!

Gość psiury i wlasciciele do gazuuu
Psy zabijają dzieci ludzi inne zwierzęta atakują bez powodu albo zabijają ich zarazki chorujemy w mordzie więcej zarazków niż w rok niemytych kiblu na benzynowej stacji śmierdzą jedzą gowno są głupie upośledzone brzydkie tępe Zaby zapchać ich mordy zabija się inne zwierzęta nawet pożytku zero zjeść się tego nie da bo ich bebechy i mięso jest smierciotworcze chore oni gnija są niebezpieczni agresywni nawet jak maja jak paczek w maśle życie to za 10 lat zagryzaja ludzi zdechlaki jebane

Gość Siwy wlosek ;)
Nie dlatego ze robia kupe,to ze ta kupa lezy to wina ich wlascicieli,ktorzy maja gdzies,ze w ta kupe ich pieseczka moze ktos wdepnac,ze smierdzi itd. Moze tym wlascicielom to nie przeszkadza,moze w ich domu tez te psy na srodek dywanu sraja,ale gdy wyprowadzaja je na dwor powinni miec na uwadze innych. A psow nie lubie bo nie lubie tak poprostu wkurzaja mnie i tyle.

Gość Siwy wlosek ;)
No ja konia u siebie na chodniku czy na trawniku nigdy nie widzialam,ani jego odchodow za to psow jest cala masa,idac po trawie trzeba patrzec uwaznie pod nogi. Wlasnie psy zagryzaja nawet swoich wlascicieli,niedawno u nas w gazecie pisali ze 3 psy zagryzly 14-latke bo ta jadla mufinke,no i czy to sa madre zwierzeta? Przykre :(

psy nie zabijaja nikogo, psy sie bronia, zaden pies nie zaatakuje bez powodu, pozatym przed atakiem pies daje typowe oznaki ze masz sie odpierdolic, np warczy, patrzy z pod byka, drzy mu warga, "marszczy nosa" To czlowiek zabija wszystko co zywe, to on niszczy srodowisko naturalne, lasy, zanieczyszcza powietrze, zabija zwierzyne, doprowadza do tego ze na swiecie teraz jest wiele gatunkow zwierzta zagrozonych wyginieciem i roslin rzecz jasna, zanieczyszcza wody, oceany Czlowiek jest urodzonym morderca! nie pies

Gość pytanie do psiarzy
czy wy też dopłacacie jakąmś tam kwote do czynszu i chodzi po osiedlu pani /pan który sprząta kupy ? u mnie tak jest ,dopłacam 28 zł /mc -obowiązkowo

Gość adfgvnn
moja sąsiadka nienawidziła psów, do czasu, kiedy pies uratował jej dziecko. Byli w górach, mała im wyszła po kolacji, córka 3 letnia. Nie zauważyli jak wychodziła. Później pies gospodarzy szczekał i prowadził ich gdzieś, okazało się, ze dziecko zasypane było śniegiem, w połowie odgrzebane przez mądrego psa, który ją odgrzebał i ogrzał własnym ciałem. Gospodarz wyszedł do psa zobaczyć co się dzieje i znalazł płaczące dziecko - przerażona tuliła się do psa, pies ją lizał po główce, dzięki temu była przytomna. dziś sąsiadka kocha psy, jej dziecko ma już własnego psa, który jej pilnuje, bawi się z nią i jej strzeże.

Gość jakbym sie na taka
jakby ktoś zrobił na wystawie psów jatke haha żeby psie głowy i flaki latały :-P Miny popierdolonych właścicieli bezcenne:-P:P:P:D:P

Gość adfgvnn
z kolei pies i to amstaff lizał kolano starszego pana, okazało się, że była tam zmiana nowotworowa, dzięki wczesnej reakcji wyleczalna. Po dwóch latach był nawrót- i oczywiście pies znowu wykrył pierwszy. odnośnie tego, ze niektórzy nie lubią psów- cóż, psy upodabniają się do właścicieli, jak jest właściciel debil, to jego pies czasami też jest głupi. I na odwrót. Autystyczna córka znajomych ma psa, który z nia jest, pomaga jej przełamywać bariery, czuć się bezpiecznie, odkąd ma pieska robi postepy.

Gość Siwy wlosek ;)
heheh dobre "PSY SIE BRONIA" a jak taki pies zagryza niemowlaka lezacego w lozeczku to tez sie broni tak? Amstaf mojej kolezanki odgryzl warge jej corce rzucil sie na nia bez powodu mala siedziala na tapczanie i bajki ogladala! Dzieki Bogu ze w pore ojciec jej zareagowal,bo pewnie by sie to tragicznie skonczylo,teraz dziewczyna ma 17 lat i paskudna blizne,pies oczywiscie odrazu do uspienia poszedl.I psy sie bronia...jasne Co za bzdury w ogole,a zapewnienia wlasciciela,ze pies spokojny i nie grozny to mozna sobie w skarpetki wsadzic,gdyby sam pies mi to powiedzial to bym uwierzyla,a tak to zaden wlasciciel czworonoga nie ma zielonego pojecia co sie kryje w chorej glowie jego pieska....

Gość ula której znowu ukradli nick
kurde z tymi kupami jest problem , patrzac z perspektywy właściciela - zbieram ( muszę kupować zbieraczki na allegro,albo kradnę rękawiczki foliowe z marketu ,te przy pieczywie) , tylko gdzie to wrzucić ??? bo do normalnego pojemnika OSTRZEGAM nie wolno - za to jest mandat,musi byc taki oznaczony srającym pieskiem , u mnie w promieniu 3 km takiego nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość adfgvnn
a wy co nie lubicie psów to się pewnie ich boicie- cioty. jezu rzygam takimi wymoczkami powinni was wysterylizować, zeby takie tchórzliwe obesrane pod siebie kurewstwo się nie mnożyło- odpadki ludzkie, won, precz z drogi prawdziwym ludziom wy, tchórzliwe popłuczyny po małpie... mądrzy ludzie radzą sobie ze zwierzętami, natomiast zwierzę zawsze wyczuje takiego co robi pod siebie ze strachu, tchórza i ludzkie gówno

Gość adfgvnn
jak ktoś nie umie psa wychować a jeszcze zabiera się na rozmnażanie to niech potem ma .. pewnie bachor i tak byłby brzydki, bo zrobiła go parka drechów i nikt nie zauważy że warga odgryziona buhahahaha

Gość olabogaa
a ja powiem inaczej - nie lubię właścicieli psów którzy sprawiają, ze ich zwierzęta mnie denerwują. Na wszystkich trawnikach kupy - dzieci nie mają gdzie grać w piłkę, rozłożyć kocyka itp. Pies mojego sąsiada przeokropnie śmierdzi. Jak wychodzi na balkon to muszę okna zamykać, bo nie można tego odoru wytrzymać. W pośpiechu wciągam pranie do domu, żeby nie przeszło tym odorem. Przestałam jeździć na rowerze, bo nie do wytrzymania było, ze psy mnie atakowały. Żaden nie ugryzł, ale paru sierściuchów chciało. Psy powinny być za bramką, albo na łańcuchu. Pies mojego 2 sąsiada wyje, aż zęby bolą 2 psy mojej teściowej puszczają kłaki i potem po każdej wizycie jest godzina czyszczenia ubrań. Właściciele psów obrazają się, jak nie pieję z zachwytu nad ich pasmi. mogę tak wiecej wyliczać, ale co to zmieni?? Wy macie prawo kochać psy, ja mam prawo ich nie lubić.

Gość adfgvnn
jak pies śmierdzi to wina własciciela, jst źle żywiony, ale potwierdzam- psy powinny mieć ludzie, którzy umieją się nimi zająć i ich na nie stać. Odpowiedzialni. Nie pieję nad każdym burkiem, ale umiem zrozumieć, ze to nie jego wina, ze ma właściciela debila.

A ja mam słonia. jak wyprowadzam go na spacer to wali takie kupy wielkie, ze muszą je sprzatać kwadromami. Kuwety tez mu nie zafunduje bo wtedy trzebaby jeszcze dźwig zaangazowac do akcji sprzatania. nie atakuje ludzi ale raz przypadkiem zadeptał jakiegoś roztrzepanego strażnika miejskiego. Tamtego wina była bo sie pierdolony krecił wokół kupty słonia jak afrykańska mucha jakaś. W końcu wyciągnął jakis kawałek papieru. Myslałem, ze chce sloniowi dupe podetrzeć ale sie okazało jak juz go wygrzebali z tego gówna, że to mandat był. Co zrobic?

Ludzie zabijaja o wiele częściej niz psy. Psy nie rodza się złe, staja sie takie pod presja cierpienia i bólu zadanego przez ludzi. Przed takimi biedakami zawsze można obronić się gazem łzawiącym. A psy wychowane z miłością nie skrzywdzą, tak samo jak koty. Kocham zarówno koty i psy, kocham wszystkie zwierzęta opróczy ludzi, bo jesli chodzi o ludzi to jestem surowo wybiórcza...

to juz nie wina psa tylko wlasciciela, matka nie powinna zostawiac niemowlecia w jednym pokoju z psem - finito amstaf pewnie chcial sie zabawic i przez przypadek odgryzl jej warge, moj maly kundel przy zabawie tez mojemu tacie naderwal warge i co mielismy ja uspic tak? psii w zyciu! pozatym taka rasa jak amstaf powinna byc tylko dla osob ktore wiedza jak sie taka rasa zaopiekowac i wiedza czego taki pies oczekuje od wlasciciela Skoro na swiecie panuje cos takiego jak smierc za smierc w przypadku psow, czemu nie stosuje sie tego na ludziach co? psy sa niewinne, ludzi powinno sie masowo usmiercac, rozwniez tych ktorzy hoduja te zwierzeta, hodowle powinny byc zamykane, psow jest zbyt wiele, rasy "niebezpieczne" powinny byc zminimalizowane i dostepne tylko na zamowienie dla osob odpowiedzialnych o o nigdy nikomu nie powiem ze moj pies jest lagodny i spokojny, bo to nieprawda, ugryzc nie ugryzie ale jak sie bawi moze zrobic komus krzywde - wiec zawsze ostrzegam ludzi ktorzy targna do niej by ja poglaskac

Ale fakt faktem, ludzie powinni byc bardziej odpowiedzialni i opiekuńczy szczególnie jeśli chodzi o psy. Ja wyprowadzam kota z moim facetem tam gdzie psy powinny byc na smyczy, bo jest to park a ile razy musimy "uciekać" bo ktos psa wielkiego puszcza i ma wszystko gdzieś. Ja swoje dwa psy puszczam wolno tylko na dzikich terenach !

Gość ula której znowu ukradli nick
kota metalowa- i za to puszczanie na dzikich terenach też potrafią dopierdolić mandat , no chyba że w kagańcu -co mija się z celem puszczać psa i wbijać go w kaganiec ,oczywiście na wywalających śmieci w dzikie tereny nikt nie czycha

Gość stop depresji
ty metalowakota jesteś noxelia ? odp mi czy ty się wypowiadałaś w temacie o depresji dziś w nocy ?

Jestem tutaj sporadycznie, nie byłam na topiku o depresji... Ktos uzywa mojego nicka na pomarańczowo, bo mam bana na niego :) Ale tak, ja to Noxelia. Niestety na tym świecie jest taka sprawiedliwość, ale ja znam naprawdę tereny takie gdzie nikt nie "czycha". W każdym razie jak możecie nienawidzic psów, tych stworzeń, ktore to prowadza slepych, ratują ludzi spod sniegu i spod gruzów... Ludzie ! Nie ma nic lepszego niz przyjaciel pies i towarzysz kot i finał. A dramaty są i będą, a większośc z nich i to spora większość za sprawa człowieka jednak...

Gość srtsgfrsd
powinniście nienawidzić właścicieli psów, którzy po nich nie sprzątają jakby to robili to gówna psie by zniknęły.

sie zrobiła debata publiczna:) jak tak dalej pójdzie to bedzie to gwóźć programu następnej kampani wyborczej:classic_cool: