Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tych ulicy

DOBRZY LUDZIE KTORZY NIENAWIDZA PSOW ŁĄCZMY SIĘ!!!!

Polecane posty

Gość musztardas
Antypsy... a Ty biegasz po trawnikach? Co za pojeb.

Gość *Miłośniczka Zwierząt*
Jak sie,nie ma do czego przyczepić,można ponarzekać na psy,nie?I po co piszecie o miłości do zwierząt skoro na kilometr zieje od was nienawiścią.Zero logiko i empati.Aż przykre,że są tacy ludzie na świecie.

pozatym jezeli Wam to tak przeszkadza to prosze pisac do wladz miast o to by publiczne miejsce byly zaopatrzone w pojemniki na odchody i woreczki do zbierania psich odchodow

Gość antypsy
Ty zapewne srasz na trawnikach. Jak sarenki i zajączki.

Gość listopada typu
Właśnie przez takie pierdolenie psiarzy my nienawidzimy tych smierdzieli jeszcze bardziej szkoda ze nie można skopać tych psiurow co na smyczy je wyprowadzają po bebechach albo podziurawić kosą:D

Gość antypsy
Ja tym psom nie robię krzywdy i nigdy nie zrobię. Ale mogę się wkurwiać, jak ujada taki za ścianą niemiłosiernie, a właściciel ma to w dupie.

wypraszam sobie, ja kocham kazde zywe stworzenie z wyjatkiem ludzi, bo uwazam ze to najgorszy gatunek jaki mogl powstac na ziemi ( z malymi wyjatkami ) I mowta co chceta, ale nie opuszcze tego topiku chyba ze sama podejme taka decyzje

Gość lokalny grudnia
tak bO ludzie z nudow psow nienawidza:-P:P:Pjaki debil:-Djakos kurwa nie ms tematów ze ktoś nie lubi borsuków czy soków gnojownikow za to od zajebania o nienawiści do psiurow chyba to się z Kids bierze prawda?

Gość zewnętrzne także
Jakoś nie mam powodów by nienawidzić innych zwierząt a by nienawidzić psiisk jest tysiące i ani jednego przeciw

Gość onnkka099
Koty srają do kuwety, no ba lepiej jak kot Ci nasra w domu niż pies na podwórku :D bo gówno w domu to psikuś w porównaniu z gównem 10m dalej :D jak kto lubi, mnie kocie kupsko w domu aż tak bardzo nie rajcuje ;) teściowa ma koty, nie zawsze srają do kuwety :o bo wystarczy ze jeden się tam zsika to już drugi się brzydzi i nasra na środek dywanu :o Powinno być więcej pojemników na psie kupy i byłoby po problemie. U nas na osiedlu np. nie ma ani jednego :) Mój bullterier zaprasza na skopanie :) ;)

Gość antypsy
O fajnie, teraz będzie hejtowanie na koty:) Milusio. Załatwmy od razu gołębie, kury i borsuki.

Gość antypsy
jak kto lubi, mnie kocie kupsko w domu aż tak bardzo nie rajcuje Jasne, lepiej żeby Twój pies nasrał na podwórko, w końcu to nie u Ciebie w domu.

Gość osjdlsjdls
idź posprzątaj kocie gówno na dywanie,brudasko ..

Gość onnkka099
Jasne, lepiej żeby Twój pies nasrał na podwórko, w końcu to nie u Ciebie w domu. No i w czym problem ? :) Dlaczego jakiś sierściuch ma mi srać w domu? trochę higieny osobistej :o w miejscu w którym się wysypiasz :)

nikt tutaj nie obraza kociakow tylko mowimy jak jest naprawde, sama mam kota i ten kto mowi ze kot zalatwia sie tylko do kuwety chyba w zyciu kota nie mial

Gość antypsy
Mój dom, moja sprawa. :)

Gość onnkka099
A co do podwórka mam wyyebane, płacę podatek za psa żeby ktoś to posprzątał, albo chociaż pojemnik postawił, a że spółdzielnia mieszkaniowa ma to w dopie to już nie mój problem.

Dobra nie kłóćcie się juz:) ­ Nasram sprawiedliwie na was wszystkich po równo i bedzie git..ok?:P

onnkka099 A co do podwórka mam wyyebane, płacę podatek za psa żeby ktoś to posprzątał, albo chociaż pojemnik postawił, a że spółdzielnia mieszkaniowa ma to w dopie to już nie mój problem. o o i o to wlasnie chodzi ;)

Gość planeta ziemia ,nie jesteś sam
Niektórzy mówią : " nie lubię zwierząt bo śmierdzą i są brudne" . A ja nie lubię dzieci bo są hałaśliwe robią kupy i są nieznośne, czyli, że jak widzę dzieci bez rodziców mam je kopnąć albo rzucić w nie kamieniem ?

i9 wczoraj widziałam jak mała dziewczynka robiła kupe za blokiem , powinnam ochrzanić i tak zestresowane dziecko ?

Gość Siwy wlosek ;)
Ja tez nie lubie psow,a jeszcze bardziej ich wlascicieli ktorzy nawet nie racza po swoim pupilku posprzatac.Gdzie sie czlowiek nie ruszy tam psie gowna leza.

miszcz_kozery No niestety, podszyw mi lubi robić antyreklame... Już nie 1 raz A co do tematu: Nie pies jest winien, a głupi właściciel, że nie umie po piesku sprzątnąć, wychować go, założyć mu smyczy i kagańca.

i ja mam psy ,ale koty uwielbiam , dziwi mnie podejście kocham koty ,psy do odstrzału ,kocham szczury , tępię wróble