Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justa92

nie wytrzymuję!!!

Polecane posty

Gość Justa92

Witam, mam 21 lat od czasu kiedy poszłam na studia moje życie przewróciło się o 360stopni... od kiedy pamętam rodzice zakazywali mi wielu rzeczy np. mieć chłopaka, wychodzić na dyskoteki itp kiedy wyjechałam na studia poczułam się wolna, bez kontroli jako takiej... ale moi rodzice chyba tego nie potrafili zaakceptować że nie mają nademną kontroli. spotkałam chłopaka z którym się często widywałam, i którego dnia przez przypadek rodzice odczytali od niego dość dwuznacznego smsa... i się zaczęło... zabrali mi telefon komputer, byłam pod stałą kontrolą miałam dość. postanowiłam poszukać pracy i wyprowadzić się od nich... i tak zrobiłam ale moja "wolność" nie trwała długo przyjechali po mnie i siłą zabrali do domu... teraz rodzeństwo i rodzice myślą, że ja nie wiadomo co tam robię a tak nie jest... chciałam żyć na właną rękę ale oni mi na to nie pozwalają. wszyscy są przeciwko mnie nikt mi nie pomaga tylko ciągłe pretensje w moją strone.. mam już na prawde tego dość.. jestem na skraja załamania... Co mam robić (bo co bym nie zrobiła to i tak będzie źle)??????

Gość Justa92
dodam że gdy miałam 2 lata zabawiałam sie z wujem Fredem w łóżku

Gość prawiki są tutej
To coś ty tam odwaliła im że ci tak nie ufają?

Gość Justa92
właśnie o to chodzi że nic... i w tym cały problem. Zawsze robiłam to co oni chcieli... nie sprzeciwiałam się ale kiedy powiedziałam in o tym ze sie wyprowadzam oszaleli kompletnie. wmawiają sobie coś czego nie ma i w tym jest problem...

Gość ggffghgc
Chyba 180 st :O

Gość Justa92
Nie chcieli zaakceptować mojego chłopaka. A był tylko cztery lata starszy od mojego taty :-(

Gość Justa92
o 360.... a nawet i więcej...

Justa, sam fakt, że mogli Cie siłą zabrac, świadczy o małej pewności siebie, to Ty jestes tym problemem. Jeśli nie jesteś jeszcze gotowa być samodzielną to podejmij studia, pozwól sie utrzymywać a potem jak je skończysz świat już będzie wygladał inaczej. Nie walcz z sama z sobą.

Gość Justa92
moj brat jest policjantem i czuje że dużo bym w tej kwesti nie zdziałała... czy ja na prawde musze uciec z domu żeby zrozumieli że nie mam 15lat...

Gość Justa92
be polite , ja studiuję ale kiedy jestem w domu jestem pod stałą kontrolą muszę być w domu zawsze max do 20..... nie mam własnego życia towarzyskiego... znajomi się spotykaja wieczorami i wgl a ja zawsze w domu bo rodzice... (dodam że maja 60lat...)