Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mysza91

BÓLE jak MIESIĄCZKOWE w 36 tyg ciąży ...

Polecane posty

Cześć dziewczyny, tak jak w temacie od 2 dni miewam bezustanne bóle przypominające te miesiączkowe ... Jestem w 36 tygodniu ciąży , a dokładnie 35+5 , mieszkam w Anglii , tutaj na mój problem odpowiedzieli ,że mam łyknąć paracetamol i leżeć, wiem,że w Polsce zbadaliby chociaż żeby postawić diagnozę czy może są to skurcze przepowiadające poród czy też poród idzie wielkimi krokami, miała któraś z Was tak jak ja ? Jak to się zakończyło ??

Gość frfsfhjtdcd
ja dostałam boli miesiączkowych i robiło mi się rozwarcie :) za 9 h miałam na rękach córeczke :) oczywiscie bole misiaczkowe zrobily sie po paru godzinach bólami baardzo miesiaczkowymi !:D

Niestety tutaj nie mam możliwości sprawdzenia czy to rozwarcie czy fałszywy alarm ...

Gość loveame
ja miałam takie bóle co jakiś czas przez całą ciążę nic się strasznego nie działo na szczęście

Gość olallalal
moze to juz skurcze przepowiadajace a nic sie nie sączy? nie bolą plecy? nie masz uczucia ze musisz do wc , w skali od 1-10 jakie sa te bole

Nic się nie sączy, przy każdej wizycie w toalecie dokładnie sprawdzam, w skali od 1-10 jakieś 7 ...zawsze miałam mocno bolesne miesiączki, jednak ten ból jest nieco silniejszy , a co niepokojąco nieprzerwany więc kompletnie nie wiem co robić ..

Gość brak empatii...
kochana, bez badania Cie nikt nie powie jak jest u Ciebie. Takie bole w pierwszej ciazy skrocily mi szyjke w 25 tc natomiast w drugiej rowniez wystapily i nic absolutnie sie nie dzialo, oostatnim razem wystapily wlasnie w 36 tc, przez tydzien wystepowaly. W 37 tc mialam badanie i nic, wszystko ok, szyja nie drgnela. jesli sie niepokoisz to zwieksz odpoczynek, nie nos ciezszych rzeczy i tyle mozesz zrobic, skoro lekarze nie chca nawet zbadac...

Tak właśnie robię od wczoraj, zmniejszyłam wysiłek do minimum, wykonuję tylko konieczne prace domowe i z nadzieją trzeba będzie witać każdy nowy dzień ,ponieważ zbliża on do porodu donoszonego :)

Gość alemama
ja mam podobnie... 37 tydz i też mam ten ból od tygodnia:(ale w sobotę byłam u gin.i powiedziała ,że wszystko ok tzn nie widać śladów zbliżającego się wcześniejszego porodu...

Gość nierozumiejąca100000000
u mnie też nie było oznak zbliżającego się porodu... we wtorek wieczorem byłam u gina w czwartek rano miałam syna na rękach.

Gość ccccccccccccdccd
teoretycznie ciężko powiedzieć, trzebaby było się zbadać

Gość ojojojojojjoj
U mnie to byly bole przepowiadajace które trwały z 2-3tyg.

Gość ggyyyyyy
up?

Ja miałam takie bóle w zeszłym tygodniu. Ciągłe pobolewanie przez ok. 1,5 dnia. Potem przeszło, wszystko jest ok... czekam dalej :) Teraz mam 38 tc.

O właśnie chciałam to napisać, bóle ustąpiły, nawet obyło się bez użycia no-spy, niedługo zaczynam 38 tydzień również i czekam na dalszy rozwój sytuacji :)